Між європейськими перспективами та українськими викликами: відкрито реєстрацію на головну агріфуд-конференцію року New Food Summit 2024
Інвестиції у м’ясо із пробірки сягнули мільярда доларів: скільки компаній його вирощує
Ринок веганської риби подвоїться. Її створюють із баклажанів
Мікробний сир захопить більше третини ринку, що стане початком «молочної революції»
Як нейротехнології та штучний інтелект змінюють харчову індустрію та раціон
Бельгійці створили шніцель із овочів, який не відрізнити від курячого м’яса
Німці створили сир із дріжджів, який продаватимуть супермаркети, які є і в Україні
Велика компанія створила найздоровіше м’ясо для веганів лише з одного компонента
Європейський інвестбанк вперше виділив 20 млн євро на альтернативне м’ясо
Мармурова яловичина, вирощена в лабораторії, стала продуктом року на світовому конкурсі
Гігант ринку моди H&M разом із Біллом Гейтсом вклали мільйони у лабораторну бавовну
В магазинах з’явиться лосось із спіруліни — він копчений та містить 40% білка
Інноваційний український foodtech зародиться із кластерів із потужними R&D центрами — Борис Шестопалов, HD-group
Олена Вовк, співвласниця Enzym Group, про інновації на ринку їжі: тренди, суперфуди та інвестиції
Україна має всі можливості побудувати інноваційний та прибутковий foodtech — Борис Шестопалов, HD-group
Синергія, конкуренція та VOLIA до успіху: як працюватиме перший інноваційний foodtech-кластер в Україні