Facebook
увійти
Аналітика
Гранти
Технології
Startup
Інтерв’ю
VOLIA
Крафт
English
СПЕЦІАЛЬНІ ПРОЄКТИ
Корпоративна сторінка МХП
Корпоративна сторінка HD-group та FS Group
РЕЙТИНГ ІННОВАЦІЙНИХ ХАРЧОВИХ КОМПАНІЙ
Усі тексти
увійти
Ласкаво просимо!
увійти в свій аккаунт
Ваше ім'я користувача
пароль
забули пароль?
Відновлення паролю
відновити пароль
Вашу адресу електронної пошти
пошук
newfood
про їжу майбутнього
newfood
про їжу майбутнього
Понеділок, 20 Жовтня, 2025
Медіакит проєкту
What is the NEWFOOD?
English
РЕЙТИНГ ІННОВАЦІЙНИХ ХАРЧОВИХ КОМПАНІЙ
Facebook
Mail
Telegram
newfood
про їжу майбутнього
Аналітика
Україна стала світовим лідером з експорту замороженої малини, випередивши Польщу та Сербію
Пиво та сидр займають понад 90% обсягу на ринку слабоалкогольних напоїв в Україні – дослідження
«Асканія Бевериджиз» інвестувала 1,6 млн євро у прифронтове виробництво квасу
Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження
Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році
Гранти
Технології
Mars перевела заводи з виробництва снеків в Європі на відновлювану енергію
Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?
Масло для веганів: на Кіпрі побудують завод з виробництва горохового жиру
Японці розробили спосіб як адаптували гранолу до мікробіому споживача. Тест можна зробити вдома.
Інтелектуальні системи управління запасами: допомога AI в логістиці харчових продуктів
Startup
Компанія, в яку інвестував Ді Капріо, годуватиме тайців яловичиною із лабораторії
Піца із цвітної капусти та шоколад із вівса: оголошені переможці Vegan Food Awards 2024
Модні бренди шитимуть речі зі справжньої шкіри, яку вперше виростили в лабораторії
Стартап створив низькокалорійну заміну молока із кавунового насіння
Інвестори вклали $5 млн у виробництво котлет із плодів хлібного дерева
Інтерв’ю
Інноваційний український foodtech зародиться із кластерів із потужними R&D центрами — Борис Шестопалов, HD-group
Олена Вовк, співвласниця Enzym Group, про інновації на ринку їжі: тренди, суперфуди та інвестиції
Україна має всі можливості побудувати інноваційний та прибутковий foodtech — Борис Шестопалов, HD-group
Синергія, конкуренція та VOLIA до успіху: як працюватиме перший інноваційний foodtech-кластер в Україні
Борис Шестопалов, акціонер HD Group та GFS, про національний акселератор, який зробить Україну провідним гравцем на світовому ринку продовольства
VOLIA
Крафт
Українське пиво MOVA отримало три нагороди на одному із найвідоміших пивних конкурсів у світі
Українське крафтове пиво отримало нагороду World Beer Award
Дніпровська броварня MOVA випустила пиво спільно з американською пивоварнею
Майстриня із Закарпаття поєднала “дубайський шоколад” із начинкою з сала
Українські супермаркети почали продавати французький делікатес з новим смаком
English
Ukraine Creates Its First Innovative Food Industry Park
Borys Shestopalov, HD Group, GFS Shareholder, On National Accelerator to Make Ukraine a Major Player in Global Food Market
The Golden Flax Seeds. How innovative snack producer in Ukraine grew despite lockdowns
Foodtech is the staff of life. How to make bread not only cheap but healthy — со-owner of HD-group Borys Shestopalov
Get Ready: top-3 new trends of the ready meals market from Natalia Shmyghelska
СПЕЦІАЛЬНІ ПРОЄКТИ
Корпоративна сторінка МХП
Корпоративна сторінка HD-group та FS Group
РЕЙТИНГ ІННОВАЦІЙНИХ ХАРЧОВИХ КОМПАНІЙ
Усі тексти
інше
Пошук
English
newfood
про їжу майбутнього
Тренди
Інтерв’ю
Технології
Гранти
Компанії
Startup
English
СПЕЦІАЛЬНІ ПРОЄКТИ
Корпоративна сторінка МХП
Корпоративна сторінка HD-group та FS Group
More
пошук
Популярні теги
Новини про рослинне м'ясо
(111)
напої
(83)
культивоване м'ясо
(82)
інвестиції
(72)
кава
(66)
Новини молочної індустрії
(51)
сири
(48)
рослинний білок
(45)
Nestle
(42)
упаковка
(41)
Новини про рослинне молоко
(41)
клітинне м'ясо
(38)
пиво
(38)
гриби
(35)
рослинна їжа
(35)
морозиво
(30)
гранти
(30)
шоколад
(29)
хліб
(28)
відходи
(28)
яйця
(26)
коноплі
(25)
водорості
(25)
м'ясо
(25)
риба
(24)
фрукти
(24)
Beyond Meat
(23)
овочі
(23)
комахи
(23)
морепродукти
(23)
роботи
(22)
МХП
(21)
інновації
(20)
снеки
(20)
цукор
(19)
Новини ресторанного бізнесу
(18)
сир
(18)
штучний інтелект
(18)
чай
(17)
алкоголь
(17)
Eat Just
(15)
мед
(15)
Kickstarter
(14)
Новини та статті про доставку їжі
(14)
доставка
(14)
олія
(14)
Danone
(13)
Aleph Farms
(13)
соуси
(13)
веганська їжа
(13)
Сільпо
(13)
Impossible Foods
(12)
рослинна риба
(12)
горох
(12)
Новини про білок
(12)
Coca-Cola
(12)
культивована риба
(12)
Японія
(11)
ягоди
(11)
ферментування
(11)
йогурти
(11)
грант
(11)
Unilever
(10)
яловичина
(10)
Новини про протеїн
(10)
вино
(10)
Молокія
(10)
технології
(9)
Starbucks
(9)
HD-group
(9)
борошно
(9)
макарони
(9)
мікроводорості
(9)
PepsiCo
(9)
горіхи
(9)
Усі публікації
Євген Клопотенко та Delickcious представили корм для тварин зі смаками борщу...
6 днів потому
Mars перевела заводи з виробництва снеків в Європі на відновлювану енергію
6 Жовтня, 2025
У Києві відкрився перший в Україні KFC із вегетаріанським меню
2 Жовтня, 2025
«Яготинське» вивело на ринок безлактозні новинки
30 Вересня, 2025
Молокія випустила йогурти зі смаком квітів та фруктів
23 Вересня, 2025
Українське пиво MOVA отримало три нагороди на одному із найвідоміших пивних...
20 Вересня, 2025
New Food Summit 2025: де майбутня маржа фуд-бізнесу?
17 Вересня, 2025
«Молокія» представила йогурт “Білий по-турецьки” з високим вмістом білка
8 Вересня, 2025
Український бренд Jaffa випустив Ice Coffee — натуральну холодну каву
5 Вересня, 2025
Alviva Group збільшує експорт кондитерської продукції
29 Серпня, 2025
Mars контролюватиме походження морепродуктів у кормах
26 Серпня, 2025
Nestlé використовує відходи какао-бобів для збільшення виробництва шоколаду
22 Серпня, 2025
завантажити більше