Facebook
увійти
Аналітика
Гранти
Технології
Startup
Інтерв’ю
VOLIA
Крафт
English
СПЕЦІАЛЬНІ ПРОЄКТИ
Корпоративна сторінка МХП
Корпоративна сторінка HD-group та FS Group
РЕЙТИНГ ІННОВАЦІЙНИХ ХАРЧОВИХ КОМПАНІЙ
Усі тексти
увійти
Ласкаво просимо!
увійти в свій аккаунт
Ваше ім'я користувача
пароль
забули пароль?
Відновлення паролю
відновити пароль
Вашу адресу електронної пошти
пошук
newfood
про їжу майбутнього
newfood
про їжу майбутнього
Субота, 22 Лютого, 2025
Медіакит проєкту
What is the NEWFOOD?
English
РЕЙТИНГ ІННОВАЦІЙНИХ ХАРЧОВИХ КОМПАНІЙ
Facebook
Mail
Telegram
newfood
про їжу майбутнього
Аналітика
Пиво та сидр займають понад 90% обсягу на ринку слабоалкогольних напоїв в Україні – дослідження
«Асканія Бевериджиз» інвестувала 1,6 млн євро у прифронтове виробництво квасу
Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження
Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році
Штучний інтелект розробив формулу лабораторного какао. Ціни б’ють рекорди.
Гранти
Технології
Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?
Масло для веганів: на Кіпрі побудують завод з виробництва горохового жиру
Японці розробили спосіб як адаптували гранолу до мікробіому споживача. Тест можна зробити вдома.
Інтелектуальні системи управління запасами: допомога AI в логістиці харчових продуктів
Зелена енергія в харчовій промисловості: нові технології та тренди
Startup
Компанія, в яку інвестував Ді Капріо, годуватиме тайців яловичиною із лабораторії
Піца із цвітної капусти та шоколад із вівса: оголошені переможці Vegan Food Awards 2024
Модні бренди шитимуть речі зі справжньої шкіри, яку вперше виростили в лабораторії
Стартап створив низькокалорійну заміну молока із кавунового насіння
Інвестори вклали $5 млн у виробництво котлет із плодів хлібного дерева
Інтерв’ю
Інноваційний український foodtech зародиться із кластерів із потужними R&D центрами — Борис Шестопалов, HD-group
Олена Вовк, співвласниця Enzym Group, про інновації на ринку їжі: тренди, суперфуди та інвестиції
Україна має всі можливості побудувати інноваційний та прибутковий foodtech — Борис Шестопалов, HD-group
Синергія, конкуренція та VOLIA до успіху: як працюватиме перший інноваційний foodtech-кластер в Україні
Борис Шестопалов, акціонер HD Group та GFS, про національний акселератор, який зробить Україну провідним гравцем на світовому ринку продовольства
VOLIA
Крафт
Майстриня із Закарпаття поєднала “дубайський шоколад” із начинкою з сала
Українські супермаркети почали продавати французький делікатес з новим смаком
Виробництво крафтового пива росте — в гру вступають ринкові гіганти.
Зі смаком алкоголю та кави: на Чернігівщині варять унікальну карамель
Львівські крафтярі сушать хрусткі бурякові чіпси, що покращують зір
English
Ukraine Creates Its First Innovative Food Industry Park
Borys Shestopalov, HD Group, GFS Shareholder, On National Accelerator to Make Ukraine a Major Player in Global Food Market
The Golden Flax Seeds. How innovative snack producer in Ukraine grew despite lockdowns
Foodtech is the staff of life. How to make bread not only cheap but healthy — со-owner of HD-group Borys Shestopalov
Get Ready: top-3 new trends of the ready meals market from Natalia Shmyghelska
СПЕЦІАЛЬНІ ПРОЄКТИ
Корпоративна сторінка МХП
Корпоративна сторінка HD-group та FS Group
РЕЙТИНГ ІННОВАЦІЙНИХ ХАРЧОВИХ КОМПАНІЙ
Усі тексти
інше
Пошук
English
newfood
про їжу майбутнього
Тренди
Інтерв’ю
Технології
Гранти
Компанії
Startup
English
СПЕЦІАЛЬНІ ПРОЄКТИ
Корпоративна сторінка МХП
Корпоративна сторінка HD-group та FS Group
More
пошук
Популярні теги
Новини про рослинне м'ясо
(111)
напої
(83)
культивоване м'ясо
(82)
інвестиції
(71)
кава
(64)
Новини молочної індустрії
(50)
сири
(48)
рослинний білок
(45)
упаковка
(41)
Nestle
(41)
Новини про рослинне молоко
(41)
клітинне м'ясо
(38)
гриби
(35)
рослинна їжа
(35)
пиво
(33)
морозиво
(30)
гранти
(30)
відходи
(28)
шоколад
(27)
яйця
(26)
коноплі
(25)
водорості
(25)
м'ясо
(25)
фрукти
(24)
Beyond Meat
(23)
хліб
(23)
овочі
(23)
комахи
(23)
морепродукти
(23)
риба
(22)
роботи
(22)
інновації
(20)
МХП
(19)
цукор
(19)
снеки
(19)
сир
(18)
штучний інтелект
(18)
чай
(17)
алкоголь
(17)
Новини ресторанного бізнесу
(16)
Eat Just
(15)
мед
(15)
Kickstarter
(14)
Новини та статті про доставку їжі
(14)
доставка
(14)
олія
(14)
Danone
(13)
Aleph Farms
(13)
веганська їжа
(13)
Impossible Foods
(12)
рослинна риба
(12)
соуси
(12)
горох
(12)
Новини про білок
(12)
Coca-Cola
(12)
культивована риба
(12)
Японія
(11)
ягоди
(11)
ферментування
(11)
грант
(11)
Unilever
(10)
яловичина
(10)
Новини про протеїн
(10)
вино
(10)
технології
(9)
макарони
(9)
мікроводорості
(9)
горіхи
(9)
ікра
(9)
курятина
(9)
фуа-гра
(9)
UPSIDE Foods
(9)
стартап
(8)
Burger King
(8)
McDonald's
(8)
Усі публікації
Євген Черняк інвестує $1,3 млн у виробництво канадського віскі
1 день потому
«Яготинське» і «Яготинське для дітей» оновили паковання для дев’яти продуктів
1 день потому
Пиво та сидр займають понад 90% обсягу на ринку слабоалкогольних напоїв...
4 дні потому
Кондитерська мережі супермаркетів «Сільпо» випустила лімітовану колекцію цукерок ручної роботи
5 днів потому
Понад 1600 малозабезпечених літніх людей у Києві отримали продуктові набори за...
10 Лютого, 2025
Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію...
10 Лютого, 2025
Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових
7 Лютого, 2025
ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків
7 Лютого, 2025
Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон
4 Лютого, 2025
Найбільша торгівельна мережа в Канаді почала продавати українські продукти
4 Лютого, 2025
Гастрономічний рекорд: у «Сільпо» спекли рекордний в Україні круасан
30 Січня, 2025
«Асканія Бевериджиз» інвестувала 1,6 млн євро у прифронтове виробництво квасу
20 Січня, 2025
завантажити більше