Facebook
увійти
Аналітика
Гранти
Технології
Startup
Інтерв’ю
VOLIA
Крафт
English
СПЕЦІАЛЬНІ ПРОЄКТИ
Корпоративна сторінка МХП
Корпоративна сторінка HD-group та FS Group
РЕЙТИНГ ІННОВАЦІЙНИХ ХАРЧОВИХ КОМПАНІЙ
Усі тексти
увійти
Ласкаво просимо!
увійти в свій аккаунт
Ваше ім'я користувача
пароль
забули пароль?
Відновлення паролю
відновити пароль
Вашу адресу електронної пошти
пошук
newfood
про їжу майбутнього
newfood
про їжу майбутнього
Понеділок, 2 Грудня, 2024
Медіакит проєкту
What is the NEWFOOD?
English
РЕЙТИНГ ІННОВАЦІЙНИХ ХАРЧОВИХ КОМПАНІЙ
Facebook
Mail
Telegram
newfood
про їжу майбутнього
Аналітика
Аналітика
Кава, авокадо, родзинки та цибуля — чому це небезпечно для тварин. Дослідження.
Аналітика
Україна відновила рекорд з експорту замороженої малини
Аналітика
Виробництво крафтового пива росте — в гру вступають ринкові гіганти.
Аналітика
Українці стали більше пити кави вдома — дослідження.
Аналітика
Перший рослинний супермаркет здивував: що найбільше купують вегани
Гранти
Технології
Технології
Розумні упаковки: як технології змінюють підхід до зберігання продуктів
Новини
У Франції почали шити люксові сумки зі шкіри, вирощеної із клітин
Компанії
Чорна піца та рожевий багет: як «Сільпо» додає кольору Чорній п’ятниці
Новини
Вчені надрукували із борошна найтонші спагеті у світі. Вони загоюватимуть рани.
Новини
В Україні виготовляють кошерну сиродавлену олію з розторопші та гарбузів
Startup
Startup
Піца із цвітної капусти та шоколад із вівса: оголошені переможці Vegan Food Awards 2024
Startup
Модні бренди шитимуть речі зі справжньої шкіри, яку вперше виростили в лабораторії
Startup
Стартап створив низькокалорійну заміну молока із кавунового насіння
Startup
Інвестори вклали $5 млн у виробництво котлет із плодів хлібного дерева
Startup
В рослинне м’ясо із люпину, буряку та картоплі інвестували 30 млн євро
Інтерв’ю
Експерти
Інноваційний український foodtech зародиться із кластерів із потужними R&D центрами — Борис Шестопалов, HD-group
Інтерв'ю
Олена Вовк, співвласниця Enzym Group, про інновації на ринку їжі: тренди, суперфуди та інвестиції
Експерти
Україна має всі можливості побудувати інноваційний та прибутковий foodtech — Борис Шестопалов, HD-group
Головне
Синергія, конкуренція та VOLIA до успіху: як працюватиме перший інноваційний foodtech-кластер в Україні
Інтерв'ю
Борис Шестопалов, акціонер HD Group та GFS, про національний акселератор, який зробить Україну провідним гравцем на світовому ринку продовольства
VOLIA
Крафт
Аналітика
Виробництво крафтового пива росте — в гру вступають ринкові гіганти.
Крафт
Зі смаком алкоголю та кави: на Чернігівщині варять унікальну карамель
Крафт
Львівські крафтярі сушать хрусткі бурякові чіпси, що покращують зір
Крафт
Волонтерка з Рахова створює преміальний шоколад з українською бринзою
Крафт
Харків’яни смажать альтернативну каву — із жолудів
English
English
Ukraine Creates Its First Innovative Food Industry Park
English
Borys Shestopalov, HD Group, GFS Shareholder, On National Accelerator to Make Ukraine a Major Player in Global Food Market
English
The Golden Flax Seeds. How innovative snack producer in Ukraine grew despite lockdowns
English
Foodtech is the staff of life. How to make bread not only cheap but healthy — со-owner of HD-group Borys Shestopalov
English
Get Ready: top-3 new trends of the ready meals market from Natalia Shmyghelska
СПЕЦІАЛЬНІ ПРОЄКТИ
Корпоративна сторінка МХП
Корпоративна сторінка HD-group та FS Group
РЕЙТИНГ ІННОВАЦІЙНИХ ХАРЧОВИХ КОМПАНІЙ
Усі тексти
інше
Пошук
newfood
про їжу майбутнього
Тренди
Інтерв’ю
Технології
Гранти
Компанії
Startup
English
СПЕЦІАЛЬНІ ПРОЄКТИ
Корпоративна сторінка МХП
Корпоративна сторінка HD-group та FS Group
More
пошук
Компанії
Український бренд створив ідеальне молоко для приготування кави
NEWFOOD
-
2 Грудня, 2024
0
Новини
Найбільша українська мережа кав’ярень відкрила перший заклад у Польщі
NEWFOOD
-
2 Грудня, 2024
0
Новини
Оцет із чорної вишні та кленовий сироп замість цукру: ТОП-7 нових трендів на ринку їжі
NEWFOOD
-
2 Грудня, 2024
0
Компанії
Пиво зі смаком пончиків, ванілі та піци — харчові гіганти шукають унікальні смаки
NEWFOOD
-
29 Листопада, 2024
0
more:
Український бренд створив ідеальне молоко для приготування кави
Найбільша українська мережа кав’ярень відкрила перший заклад у Польщі
Оцет із чорної вишні та кленовий сироп замість цукру: ТОП-7 нових трендів на ринку їжі
Пиво зі смаком пончиків, ванілі та піци — харчові гіганти шукають унікальні смаки
Розумні упаковки: як технології змінюють підхід до зберігання продуктів
Search
Новини
Найбільша українська мережа кав’ярень відкрила перший заклад у Польщі
Новий заклад розташований у центрі Варшави на вулиці Маршалковській, 136, де раніше працював ресторан мережі швидкого харчування Subway. Поруч із новою кав'ярнею знаходяться супермаркет...
Замість людського та коров’ячого: перша компанія отримала дозвіл на продаж молока із мікробів
NEWFOOD
-
Компанія All G, заснована в Сіднеї у 2020 році,...
Відомий виробник піци створив до свят вино із помідорів
NEWFOOD
-
Це – лімітований напій, виготовлений із соковитих помідорів з...
У Франції почали шити люксові сумки зі шкіри, вирощеної із клітин
NEWFOOD
-
Шляхом нового фінансування компанія планує збільшити команду та розробити...
Чорна піца та рожевий багет: як «Сільпо» додає кольору Чорній п’ятниці
NEWFOOD
-
Мережа супермаркетів «Сільпо» вирішила додати фарб Чорній п’ятниці та...
Сирна «Корона» та кульки у чорному перці — українські сири, які визнав світ
NEWFOOD
-
5 листопада в Португалії, місті Візеу, офіційно завершився міжнародний...
Тренди у споживанні м’яса в Україні: виклики та перспективи
NEWFOOD
-
У сучасному світі м’ясна індустрія зазнає значних змін під...
завантажити більше
Оцет із чорної вишні та кленовий сироп замість цукру: ТОП-7 нових трендів на ринку їжі
Пиво зі смаком пончиків, ванілі та піци — харчові гіганти шукають унікальні смаки
Розумні упаковки: як технології змінюють підхід до зберігання продуктів