«Молокія» представила йогурт “Білий по-турецьки” з високим вмістом білка

Компанія вивела на ринок кисломолочний продукт, орієнтований на сегмент щоденного споживання. Йогурт позиціонують як універсальний варіант для різних форматів харчування — від сніданку до вечері

0
53

«Молокія» цілеспрямовано розвиває власну категорію густих йогуртів Білих — простих, натуральних і водночас функціональних. У складі йогурту Білого по-турецьки лише молоко та закваска — без доданого цукру, загущувачів і стабілізаторів. У одній порції (280 г) міститься 13,4 г білка, що становить близько 20–30% добової потреби для дорослої людини.*

«Люди купують не просто йогурти — вони шукають рішення для конкретних ситуацій: швидкий сніданок, перекус після тренування, щось легке замість вечері. Саме тому ми розширюємо лінійку йогуртів Білих, пропонуючи споживачам більше вибору — за функцією, форматом і користю. Йогурт Білий по-турецьки — це відповідь на потребу у справжній їжі, яка дає ресурс, насичує і не перевантажує. Він природно підтримує життєві сили», — зазначають в компанії.

Йогурт Білий по-турецьки надовго дає відчуття ситості, є здоровою альтернативою швидким вуглеводам і підходить тим, хто веде активний спосіб життя. Продукт досить універсальний у використанні як самостійна страва, або як інгредієнт — і в солоних, і в солодких рецептах. Новинка у зручному форматі 280 г вже доступна на полицях супермаркетів по всій Україні.

*За даними European Food Safety Authority, рекомендоване добове споживання білка для здорових дорослих становить 0,83 г/кг маси тіла.

Довідково. Молокія — українська сімейна компанія, що займається виробництвом і продажем молочних продуктів, асортимент налічує більше 80 позицій. Молокія постачає продукцію для ритейлу, має власні філії та роздрібні магазини, широку дистриб’юторську мережу і робить постійні поставки для сегменту HoReCa. Місія компанії, максимально зберегти корисні властивості молока у продуктах і забезпечити здорове майбутнє для кожного українця.

Джерело: Пресслужба Молокія

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я