Перший «Ціберек» відкрився у Луцьку, другий — у Хмельницькому. Обидва заклади працюють із повною посадкою та продають до 300 чебуреків на день.
Про це Алла Теліга повідомила в соцмережах.
Формат мережі позиціонують не як вуличну їжу, а як «сімейну чебуречну з чесним чеком і ресторанною подачею».

Фото: ВолиньPost
За словами Теліги, франшиза передбачає повний супровід для партнерів — від навчання персоналу до запуску закладу. Географію розвитку контролюватимуть централізовано, щоб уникнути внутрішньої конкуренції.
Мінімальні інвестиції у відкриття «Ціберека» стартують від $60 тисяч.
Наразі до франчайзингової мережі «Ціберек» входять два партнерські заклади: у Луцьку, яким володіє Алла Теліга, та у Хмельницькому — під управлінням Інни Верцинської.
У найближчих планах — масштабування мережі «Ціберек» впродовж наступних двох років. Компанія зосередиться на регіональних центрах та малих містах, де спостерігається зростання попиту на доступну, але якісну ресторанну кухню.
З 2018 року Алла Теліга розвиває франшизу магазинів напівфабрикатів «Галя Балувана». За сім років кількість закладів в Україні зросла до майже 1000.
Джерело: Forbes