HD-group випустила лінійку крафтових хлібів

HD-group презентувала преміальний бренд хліба DONI DOLONI, у якому поєдналися багаті національні традиції хлібопечення, авторський підхід та найсучасніші технології

Для випікання хліба в компанії використовують лише натуральні інгредієнти високої якості. Жодних штучних добавок, поліпшувачів борошна чи прискорювачів закваски. Усі хліби готуються на натуральній кислій заквасці, яка забезпечує пишну текстуру, тонкий смак, ароматний м’якуш і хрумку скоринку.

Ферментація, що триває понад 24 години, надає хлібу глибокого смаку, полегшує засвоєння та подовжує термін зберігання.

Фото: HD-group

«DONI DOLONI втілює найкращі якості українців: працьовитість, завзятість, повагу до родини, роду, своєї країни, сміливість, волелюбність, креативність. А ще — щиру, теплу любов до України, її людей та її прекрасної природи», — зазначають у компанії.

Для сортів хліба обрали поетичні образи природи: «Золоте Диво», «Світле Небо», «Ласкаве Поле», «Чарівна Ніч».

HD-group — національна група компаній, до складу якої входять підприємства із зернопереробки, заводи з виробництва хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів, завод із виробництва джемів, варення, бакалії, компанія з організації логістичних послуг, компанія з організації закупівель.

Функціонуючи як аґрі-фуд платформа, HD-Group є сервісним центром з набором аутсорсингових функцій на B2B ринку – від виробництва товарів до надання сервісних послуг з організації закупівель та логістики.

Джерело: Пресцентр HD-group

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Шведський стартап, в який вклався засновник SoundCloud, створив веганську фету та залучив мільйони

Раунд очолили існуючі інвестори Astanor Ventures та Northzone. Стартап заручився підтримкою нових інвесторів — Gullspång Re: food, Eurazeo, Norrsken...

Стартап вперше в світі буде виробляти білок з водоростей, цукру та світла в промисловому масштабі

Перші продукти, що містять альтернативний білок Brevel, з’являться на полицях у 2024 році.Йонатан Голан, генеральний директор і співзасновник Brevel,...

Nestlé використовує відходи какао-бобів для збільшення виробництва шоколаду

Швейцарська компанія Nestlé оголосила про впровадження інноваційної технології переробки какао-плодів, яка дозволяє використовувати до 30% частин, що раніше йшли...

Вихідець із Nestlé поєднав каву з канабісом для потужного заряду енергією

Готові до вживання напої з канабісом мають об’єм 12 унцій містять 5 міліграмів ТГК у формі олії. Напої були...

Українське крафтове пиво отримало нагороду World Beer Award

Два сорти пива від власної крафтової броварні «Сільпо» Beermaster Brewery здобули відзнаку World Beer Award в одразу двох категоріях:золото в...

Mars інвестує $2 млрд у виробництво в США

Нові інвестиції Mars спрямовані на зміцнення виробничої інфраструктури та впровадження інновацій у портфоліо з понад 40 брендів — від...

IDS Ukraine у І півріччі 2025 року сплатила на третину більше податків

За підсумками діяльності в першому півріччі 2025 року група IDS Ukraine та її ключові підприємства сплатили понад 492,6 млн...

Співзасновниця «Галі Балуваної» запустила продаж франшизи чебуречної «Ціберек»

Перший «Ціберек» відкрився у Луцьку, другий — у Хмельницькому. Обидва заклади працюють із повною посадкою та продають до 300...

Може вас зацікавити

Датська компанія створила морозиво з пліснявим сиром та рослиною, яку запилюють кажани

Такі тенденції окреслив Хайді Кнудсен, менеджер з маркетингу компанії...

Відома броварня варить із африканського зерна пиво, що смакує як шампанське

Фоніо – це зерно, яке відоме завдяки своїм високим...

Samsung випустив холодильник, який будить власника і сам замовляє продукти

Відтепер, окрім голосового асистента від Samsung — Bixby, холодильник...

Перше у світі баночне безалкогольне вино отримало мільйони інвестицій від відомих інвесторів

Раунд очолив Rockies Venture Club. У фінансування взяли участь...

Сир із горіхів. Після камамберу із кеш’ю виробник рослинних сирів взявся за овес

Виробництво традиційного сиру – нестійке в екологічному плані. «Сир...

Вибір редактора
В продовження теми