Mars Wrigley знову випускає білий Maltesers вперше за понад 10 років

На тлі зростання попиту з боку споживачів та інтересу до ностальгічних солодощів, відбулося повернення в асортимент Maltesers у білому шоколаді — продукт, який не був представлений на ринку понад 10 років

Ринок білого шоколаду стрімко зростає, що обумовлене його дедалі ширшим використанням у кондитерській галузі. Лише за 2024 рік продажі в категорії збільшилися на 12%. За прогнозами аналітиків, світовий ринок білого шоколаду сягне понад 9 мільярдів доларів до 2028 року.

На тлі цього тренду компанія Mars Wrigley повертає свій відомий продукт, який протягом років залишався поза асортиментом, — хрусткі цукерки Maltesers у версії з білим шоколадом.

Maltesers у білому шоколаді з’явився у продажу цього літа — і це перший реліз продукту після понад десятирічної перерви. Як зазначають в компанії, рішення повернути білі драже прийняли у відповідь на стабільний запит споживачів та інтерес до ностальгічних солодощів.

«Білий шоколад — це дуже стійкий тренд. Споживачі обожнюють драже Maltesers і неодноразово зверталися до нас з проханням повернути версію цих цукерок із білим шоколадом. Я рада оголосити: нарешті ми це зробили», — коментує Клер Молдер, старша бренд-менеджерка Maltesers у Mars Wrigley.

В компанії зазначають, що продукти із білим шоколадом особливо популярні серед молодшої аудиторії. Повернення білих цукерок Maltesers має на меті порадувати наявних поціновувачів бренду та залучити нових споживачів до категорії. Нові Maltesers доступні у кількох форматах для незалежних роздрібних торговців з середини червня.

Джерело: пресслужба Mars в Україні

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

«Асканія Бевериджиз» інвестувала 1,6 млн євро у прифронтове виробництво квасу

На третій рік війни група «Асканія» розширює своє виробництво квасу в Запоріжжі. За словами Сергія Жили, генерального директора групи...

У колишньому військовому бункері українці варять сири з синім чаєм та лавандою

Засновник підприємства Олексій Синельников перетворив на сироварню колишній військовий бункер. А починав він просто у себе на кухні.  Разом з...

Творець першої у світі лабораторної риби поглине ще одну велику компанію

Ця угода призведе до появи світового лідера в галузі клітинного сільського господарства Об’єднане підприємство збереже назву Umami Bioworks і очолюватиме...

Снікерс по-українськи: українські шокоснеки виготовляють з какао та меду

Солодкі плитки містять лише три інгредієнти — власне мед, терті какао-боби та какао-масло.У деякі вироби додають начинки з сушених...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Українська пивоварня отримала дві нагороди World Alcohol-Free Awards

Темне безалкогольне пиво Dark Non-alcohol (ABV 0,5%, IBU 13, Plato 7) отримало золоту медаль. Судді відзначили у ньому "аромати...

Може вас зацікавити

Господарство на Чернігівщині плавить шоколадну моцарелу та варить сир з шафраном

Засновник фермерського господарства та сироварні Григорій Ткаченко говорить, що...

Німці створили сир із дріжджів, який продаватимуть супермаркети, які є і в Україні

Серед магазинів, що розпочали продаж, — мережі Rewe, Billa...

Hyperloop для бургерів: У майбутньому їжу доставлятимуть по підземним трубам

Реалізувати цю ідею взявся американський стартап Pipedream Labs. Інноватор на...

New Food Summit 2023 — перша подія про їжу майбутнього

Як змінюється та куди рухається глобальний Food-ринок і...

Стартап створив технологію, яка передаватиме аромати страв для дегустацій на відстані

Процес починається з аналізу обраного аромату за допомогою приладу...

Вибір редактора
В продовження теми