В Україні відкрили перший магазин європейської франшизи Captain Candy

Ексклюзивні права на її розвиток отримала мережа супермаркетів «Сільпо»

Перша крамничка солодощів у форматі shop-in-shop вже чекає на Гостей у Києві.

Captain Candy — це love brand родом із Праги, який з 2014 року підкорює Європу завдяки поєднанню яскравих смаків, піратського стилю та емоційного досвіду. Сьогодні магазини мережі є в Чехії, Італії, Нідерландах і Німеччині. Київ став 12 точкою на мапі бренду і першою — в Україні.

До цього магазини Captain Candy відкривали лише на туристичних вуличках європейських міст: у Венеції, Амстердамі, Римі, Кельні. Українська локація стала винятком — крамничку з солодощами вперше відкрили всередині супермаркету на околиці міста.

Фото: Пресслужба Fozzy Group

«Нас дуже надихає, коли бренд говорить із Гостем через досвід і враження. Кожен візит до Captain Candy, як і до «Сільпо» — це привід для емоцій і пригод. Це той випадок, коли через схожі цінності нам одразу вдалося порозумітись і вибудувати довіру. Так з’явився перший магазин Captain Candy в Україні. Під час війни, у нетиповому для бренду форматі й локації», — коментує Катерина Огуряєва, директорка з маркетингу мережі «Сільпо».

Дизайн магазину реалізувала команда дослідно-конструкторського бюро «Майстерні Чудес». Простір оформили у впізнаваній піратській стилістиці Captain Candy: дерев’яні бочки, ретро-декор, приглушене світло. А головний скарб — 52 види цукерок на вагу, які можна міксувати на власний смак: мармеладні, маршмеллоу, з горішками, праліне чи локрицею.

Магазин уже чекає на шукачів скарбів та пригод щодня в Києві у «Сільпо» за адресою: Київ, Кільцева дорога, 1, ТРЦ Respublika Park.

Джерело: Пресслужба Fozzy Group

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Відразу кілька світових брендів перейдуть на паперові пляшки у рамках масштабних тестувань

Співпраця розпочалась у травні минулого року з розробки формованого волокна, що біологічно розкладається, переробляється та може використовуватись для заміни...

На Львівщині підприємці труть варення із троянд та акацієвого меду

Соломія Братах, яка заснувала бренд зі своїм чоловіком Ігорем Ревою, розповідає, що варення із троянд не варять, а труть....

Найбільше агентство з сертифікації кошерності визнало лабораторне м’ясо

Це стало першою та ключовою точкою дотику релігійних дієтичних стандартів і передових харчових технологій у промисловості культивованого м’яса. Успішне отримання...

Розроблено пакування, яке зберігає молоко свіжим до 6 місяців

Карабао — це місцеві водяні буйволи. Вони мають меншу продуктивність, ніж корови, але дають значно жирніше та більш поживне...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Українська пивоварня отримала дві нагороди World Alcohol-Free Awards

Темне безалкогольне пиво Dark Non-alcohol (ABV 0,5%, IBU 13, Plato 7) отримало золоту медаль. Судді відзначили у ньому "аромати...

Україна стала світовим лідером з експорту замороженої малини, випередивши Польщу та Сербію

За даними EastFruit, у 2024 році експорт замороженої малини з України досяг рекордних 65 тисяч тонн, що на 34%...

Може вас зацікавити

Інвестори дали $1,6 млн на клітинних лобстерів. Це – чисте м’ясо, тільки без панцира

Серед інвесторів Cultured Decadence — Bluestein Ventures, Joyance Partners,...

Каліфорнійці створять середовище з біомолекул для вирощування дешевого м’яса

Цей крок має на меті значно знизити витрати на...

Цукром із трюфелів замінять канцерогенний аспартам

MycoTechnology виявила солодкий білок у медових трюфелях. Компанія стверджує,...

В розробку рослинної риби для масмаркету інвестують $1,5 млн

Загалом на реалізацію проєкту було виділено 1,9 млн канадських...

Штучний інтелект зімітував нюх комах, щоб перевіряти безпечність їжі

Scentian Bio створила біосенсорну платформу, яка працює на штучному...

Вибір редактора
В продовження теми