«Яготинське» презентує нові смаки ряжанки — з полуницею та з курагою

Нові смаки ряжанки ТМ «Яготинська» зберігають усі переваги класичної ряжанки — ніжну консистенцію, натуральний склад і користь для організму

Завдяки додаванню фруктових та ягідних компонентів, напій набув ще більш яскравих та оригінальних смаків.

«Ми постійно прагнемо дивувати наших споживачів і пропонувати їм нові, цікаві смаки, зберігаючи при цьому найвищі стандарти якості, — коментує Наталя Гринь, директор департаменту маркетингу групи компаній «Молочний альянс». — Ряжанка з полуницею та ряжанка з курагою — це результат наших експериментів і бажання створити продукт, який буде ідеальним варіантом для сніданку, легкого перекусу чи десерту. Впевнені, що ці поєднання стануть фаворитом багатьох наших споживачів»

Полуниця збагачує ряжанку додатковими вітамінами та мікроелементами, що містяться в ягоді. Вона є джерелом вітаміну С, антиоксидантів та клітковини. Курага ж багата на залізо, вітаміни групи В, клітковину та калій, що є важливим для серцево-судинної системи. Полуниця та курага у поєднанні з кальцієм та білком ряжанки створюють справжні суперфуди для щоденного споживання.

Нагадаємо, що ряжанка від бренду «Яготинська» виготовляється за класичною рецептурою з добірного молока шляхом сквашування спеціальними заквашувальними культурами, що надає їй унікального пряженого смаку та ніжної консистенції. Цей кисломолочний продукт є джерелом легкозасвоюваного білка, кальцію та вітамінів, сприяючи здоровому травленню та загальному зміцненню організму.

Шукайте улюблену ряжанку від «Яготинського» на полицях магазинів по всій Україні та насолоджуйтесь новими яскравими смаками.

«Яготинське» — український бренд молочних продуктів, що належить ГК «Молочний альянс», лідер ринку. Представлений у 17 групах молочної продукції, яка виготовляється з натурального коров’ячого молока на трьох сучасних заводах у Київській та Черкаській областях.

Нагадаємо, що ГК «Молочний альянс» увійшла до списку переможців Рейтингу «ТОП-25 інноваційних харчових компаній», складений порталом про нові харчові технології NEWFOOD.UA. У список переможців увійшли компанії, яких експертне журі та редколегія порталу віддало найбільше балів. Членами журі стали представники аналітичних компаній, галузевих об’єднань та редколегія NEWFOOD.UA.

Джерело: офіційний сайт ГК «Молочний альянс»

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Бренд холодного чаю створив розслабляючий напій з канабісом

Лінійка чаїв з канабісом дебютувала у Канаді наприкінці 2022 року. Перший продукт – чорний чай з лимоном та канабісом...

Чорна піца та рожевий багет: як «Сільпо» додає кольору Чорній п’ятниці

Мережа супермаркетів «Сільпо» вирішила додати фарб Чорній п’ятниці та запропонувати альтернативу традиційному шопінг-хаосу. З 23 по 30 листопада «Сільпо»...

Полтавський бренд пакує у прозорі бляшанки сало з медом — найдорожче в Україні

Засновники виробництва — подружжя Марина та Віталій Мостові, які раніше займалися кейтерингом, тепер виготовляють близько тисячі банок сала на...

Морський мох стане новим трендом їжі наступного року — його популярність виросла вчетверо

Ізраїльські аналітики Tastewise заявили, що новий суперфуд — морський мох — набуде піку популярності від 2022 року.Згадки та соціальні...

Українське крафтове пиво отримало нагороду World Beer Award

Два сорти пива від власної крафтової броварні «Сільпо» Beermaster Brewery здобули відзнаку World Beer Award в одразу двох категоріях:золото в...

Mars інвестує $2 млрд у виробництво в США

Нові інвестиції Mars спрямовані на зміцнення виробничої інфраструктури та впровадження інновацій у портфоліо з понад 40 брендів — від...

IDS Ukraine у І півріччі 2025 року сплатила на третину більше податків

За підсумками діяльності в першому півріччі 2025 року група IDS Ukraine та її ключові підприємства сплатили понад 492,6 млн...

HD-group випустила лінійку крафтових хлібів

Для випікання хліба в компанії використовують лише натуральні інгредієнти високої якості. Жодних штучних добавок, поліпшувачів борошна чи прискорювачів закваски....

Може вас зацікавити

Сухі енергетики випустила компанія, створена на честь шерпа, що покорив Джомолунгму

Нова позиція TENZING — енергетичні напої у вигляді порошків,...

На Івано-Франківщині варять сир, що врятував долину мамонтів

Брюност – це коричневий норвезький сир, який готується із...

Українська компанія створює для військових інноваційну «польову» дріп-каву

Дріп-кава — це порція меленої кави в пакетику, яку...

Американський стартап MeliBio розробив прототип синтетичного меду

Американський стартап MeliBio створив прототип, який «нагадує за смаком,...

Німці розширяють вирощування лабораторної риби і планують зробити її масовим продуктом

«Компанія оптимізує свої клітинні лінії для омега-3, вмісту жирів...

Вибір редактора
В продовження теми