Alviva Group запустила лінійку еклерів під брендом Tarta

З лінійкою ÉCLAIR від бренду Tarta, Alviva Group планує зайняти 20% сегменту еклерів в національних мережах протягом року

Завдяки новій лінійці найпопулярніших продуктів з категорії м’яких кондитерських виробів (частка еклерів у категорії тістечок в Україні становить понад 50%*), Alviva Group планує зайняти 20% сегмента еклерів у національних мережах протягом року.

До складу нової лінійки увійшли 4 продукти, серед яких два класичні смаки French і Cream, та нові унікальні: смак карамелі Caramel й смак малини Raspberry з додаванням натурального соку. Продукти з нової лінійки пропонуватимуться кінцевому споживачеві у двох варіантах пакування: картонній коробці (5 еклерів) та у популярному індивідуальному форматі flowpack.

Виробництво продукції з нової лінійки розпочалося у квітні 2025 року на підприємстві ТОВ «Ла Тарта» у місті Києві. Очікується, що лінія вийде на заплановану потужність виробництва 500 000 еклерів на місяць вже в цьому році.

Фото: Пресслужба Alviva Group

«Еклери є беззаперечним лідером у категорії тістечок, займаючи понад половину ринку. Водночас ми відзначаємо недостатню представленість якісної пропозиції в цьому сегменті. Саме це стало передумовою використання нашого успішного досвіду та сильної позиції бренду Tarta, який входить до п’ятірки лідерів серед виробників м’яких кондитерських виробів у національних торгових мережах, щоб заповнити цю нішу, – зазначив Дмитро Данилович, CMO Alviva Group. – Крім того, ми врахували стрімке зростання популярності індивідуального пакування. Тож наша нова лінійка еклерів буде також представлена у зручному та сучасному форматі flowpack, і ми впевнені, що наша нова продукція швидко завоює серця споживачів завдяки своїм смаковим якостям та зручному формату».

*Опитування KANTAR серед споживачів категорії МКВ, які купували кондитерські вироби за останній місяць, у віці 18-55 років, мешкають у містах України з населенням 20 000 та більше за виключенням ТОТ та територій активних бойових дій. Опитування обсягом 600 інтерв’ю проведене методом онлайн анкетування у вересні 2024 року компанією Kantar Україна.

Alviva Group – міжнародна група компаній сфери харчових технологій та послуг, об’єднана спільним менеджментом, стратегією та місією – «Сприяти здоров’ю і добробуту споживачів шляхом виробництва якісних, смачних та доступних продуктів харчування». До складу створеної у 2024 році групи входять компанії лідери галузі, такі як «Київхліб» і «Київмлин», а також інноваційні та молоді: Tarta, Uni Blend, Unilogistics, тощо. Продуктовий портфель групи наповнений брендами, які вже завоювали прихильність споживачів: Супер Тост, Київхліб, Tarta, Tendi, Norden Brod, British Sandwich, Київмлин, Lagoda. Серед ключових партнерів групи – Lagoda, Авентин, Zakupivli.com та найбільше українське борошномельне підприємство “Столичний Млин”. З річним грошовим оборотом, що перевищує 9 млрд грн, сплаченими до державного бюджету податками та зборами на суму понад 1 млрд грн та штатом у більше ніж 6000 співробітників (станом на 2024 рік), Alviva Group є одним із провідних гравців харчової промисловості України. Географія експорту групи охоплює 30 країн світу. Земельний банк групи нараховує понад 2 000 гектарів.

Джерело: Пресслужба Alviva Group

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Крихітні комахи з горіховим смаком: у ресторанах Данії з’явилися бургери з фаршем із жуків

Продукт у вигляді фаршу виготовляється з горохового білка та сушених, подрібнених в порошок жуків буйволів.Це крихітна їстівна комаха з...

Стартап залучив 10 млн євро для виробництва “паперового” молока

Veganz використає капітал для оптимізації та автоматизації своїх виробничих процесів, та збільшення потужності виробництва Mililk у п'ять разів.  Нинішня версія...

Одна з найбільших країн світу розгортає лабораторії для вирощування «королівської» риби

Зокрема, Центральний науково-дослідний інститут морського рибальства ICAR (CMFRI) підписав меморандум про взаєморозуміння з біотехнологічною компанією Neat Meatt, що базується...

12 пісних страв на Різдво: як урізноманітнити святкове меню

Кутя Найголовніша страва Різдва – кутя. Це те, що несе в собі дух цього свята! Окрім того, кутя готується з...

Крафтові виробники, гаївки й лекторій: в Києві пройде 13-й фестиваль True&Local

Цього разу фестиваль присвячений «Гаївкам» — традиційним весняним пісням, які здавна символізують пробудження природи й прихід нового життя.Весняний настрій...

Смачна колаборація: «Яготинський» айран в мережі Döner Маркет

Співпрацю двох брендів, чиї автентичні продукти чудово доповнюють один одного, точно оцінять шанувальники стритфуду.  «Поєднання шаурми з айраном — це...

Дві українські компанії потрапили до списку номінантів Gulfood Innovation Awards 2025

З 17 до 22 лютого 2025 року в Dubai World Trade Centre (Дубай, ОАЕ) відбулася одна з найбільших світових...

Йогуртові соуси від Молокія у шорт-листі глобальної нагороди World Food Innovation Awards 2025

Йогуртові соуси від Молокія потрапили до шорт-листа в категорії «Найкращий молочний продукт». Молокія змагатиметься за першість із одними з...

Може вас зацікавити

Вісім кавових гігантів збільшили закупівлі екологічної кави на 55%

В переліку тих, хто шукає альтернативу – JDE Peet’s,...

Родини з дітьми та ВПО можуть отримати 150 тис. грн на власний бізнес

Фонд планує профінансувати не менше 100 підприємницьких проєктів у...

Екологічно чиста кава: як біотехнології змінюють виробництво

Екологічна свідомість стає дедалі важливішою, виробництво кави також піддається...

Ізраїльський стартап отримав мільйонну угоду на 3D-друк риби

Steakholder Foods – член Глобального договору ООН. Її технологія...

Nestlé об’єдналася з Future Meat Technologies для розробки продуктів з лабораторного м’яса

Компанія Future Meat Technologies базується в Ізраїлі, минулого місяця...

Вибір редактора
В продовження теми