Смачна колаборація: «Яготинський» айран в мережі Döner Маркет

«Яготинське» спільно з мережею закладів Döner Maркет створили смачне й корисне доповнення до шаурми й піци — традиційний айран у зручному стакані.

Співпрацю двох брендів, чиї автентичні продукти чудово доповнюють один одного, точно оцінять шанувальники стритфуду.  

«Поєднання шаурми з айраном — це не просто смачно, а й більш збалансовано з точки зору харчування. Кисломолочний напій допомагає краще засвоїти ситну їжу та створює приємне відчуття легкості після перекусу», — пояснюють в “Молочному альянсі”.  

Айран — це кисломолочний напій, який має освіжаючий смак з легкою кислинкою. Його виготовляють з фермерського молока екстра ґатунку з додаванням молочнокислих бактерій, води та солі.

Експерти з харчування підкреслюють, що айран має низку корисних властивостей: він легко засвоюється, сприяє травленню та чудово втамовує спрагу. Крім того, цей напій містить корисні бактерії, які позитивно впливають на мікрофлору кишечника.

Новинка доступна у мережі закладів  Döner Maркет з березня. Айран продається у зручних індивідуальних стаканах вагою 220 г.

«Яготинське» — український бренд молочних продуктів, лідер ринку. Представлений у 17 групах молочної продукції, яка виготовляється з натурального коров’ячого молока на трьох сучасних заводах у Київській та Черкаській областях. 

Döner Маркет з 2020 року спеціалізується на стритфуді, пропонуючи клієнтам автентичний смак і високу якість страв. Перший Döner Маркет відкрили в Києві, а зараз мережа вже налічує 190 торговельних точок по всій Україні. У кожному Döner Маркет дотримуються трьох основних принципів: єдиний смак, технологічність і безпека.

Джерело: пресслужба ГК «Молочний Альянс»

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

У найближчі десять років має з’явитися 800 заводів з виробництва рослинного м’яса

Про це свідчать прогнози некомерційної організації Good Food Institute (GFI), які базуються на загальнодоступних прогнозах попиту на рослинне м’ясо...

Австралійці створять 3D-фабрику, щоб друкувати там рослинний лосось

Revo виготовляє структурно складні продукти: пласти копченого лосося, філе лосося та реалістичну нарізку для суші.«3D-друк — наша основна технологія...

Німецький стартап отримав рекордні $58 млн на сосиски із коріння грибів

Це – найбільшая інвестиція в грибний міцелій у Європі Загальна сума коштів, отриманих на сьогодні Infinite Roots, сягає $73 млн.Компанія...

Післяпологові бокси та швидкоїжа для студентів — ініціативи, які отримали по $50 тис. від ринкового гіганта

Проєкт забезпечує підтримку жінок протягом восьми тижнів після народження дитини. Протягом цього часу молоді матері, які стикаються з проблемою...

Українське крафтове пиво отримало нагороду World Beer Award

Два сорти пива від власної крафтової броварні «Сільпо» Beermaster Brewery здобули відзнаку World Beer Award в одразу двох категоріях:золото в...

Mars інвестує $2 млрд у виробництво в США

Нові інвестиції Mars спрямовані на зміцнення виробничої інфраструктури та впровадження інновацій у портфоліо з понад 40 брендів — від...

IDS Ukraine у І півріччі 2025 року сплатила на третину більше податків

За підсумками діяльності в першому півріччі 2025 року група IDS Ukraine та її ключові підприємства сплатили понад 492,6 млн...

HD-group випустила лінійку крафтових хлібів

Для випікання хліба в компанії використовують лише натуральні інгредієнти високої якості. Жодних штучних добавок, поліпшувачів борошна чи прискорювачів закваски....

Може вас зацікавити

Колишні керівники мережі, яка скоро зайде в Україну, випустять веганські яйця

Юрген Ахенбах, Мартін Гессе, Олександр Вільчек і Дітер Лампрехт...

З жиром, безалкогольною горілкою та кавовою гущою: топ безвідходних коктейлів до Різдва

Оскільки третина їжі у всьому світі викидається на смітник,...

Кульки, загорнуті у водорості — тепер так виглядає інноваційна кава

Про це на своєму LinkedIn прозвітувався генеральний директор CoffeeB...

Вчені взялися надрукувати рибу без кісток — за допомогою водоростей, стовбурових клітин та струму

Команда вчених приступила до розробки інноваційної технології вирощування філе...

Піонер сегменту рослинної їжі іде на IPO. У планах — новий завод та нові продукти

IPO розпочнеться в найближчі місяці на Франкфуртській фондовій біржі...

Вибір редактора
В продовження теми