Кількість відвідувачів McDonald’s Україна у 2024 році зросла на 16%

Мережа ресторанів швидкого обслуговування McDonald’s Україна за підсумками 2024 року обслугувала 103 млн клієнтів, що на 16% більше, ніж у 2023 році

Компанія поступово повертається до довоєнного рівня відвідуваності: у 2021 році кількість клієнтів становила 125 млн.

Завдяки чіткій стратегії розвитку та адаптації до нових реалій рівень задоволеності клієнтів стабільно зростає. Якщо у 2021 році він складав 89%, то у 2024 році цей показник досяг 96,7%, повідомляє Інтерфакс Україна.

До того ж, на початку 2025 року мережа McDonald’s Україна підвищила заробітну плату співробітникам ресторанів у середньому на 15% та розширила програму підтримки для працівників, які постраждали від війни, а також сімей загиблих колег.

McDonald’s Україна, де нині працює близько 10 000 осіб, повертається до довоєнних показників зайнятості. Компанія щороку збільшує заробітну плату, надає щомісячні бонуси за особистий внесок і річні бонуси за підсумками роботи ресторану.

Крім того, McDonald’s продовжує зберігати середній заробіток мобілізованим співробітникам, яких у мережі близько 400 осіб.

Компанія наголошує, що безпека людей залишається головним пріоритетом. Тому під час повітряних тривог співробітники обов’язково перебувають в укриттях і отримують повну зарплатню, попри простій ресторанів.

Фінансова допомога надається у разі травмування, пошкодження житла, а також сім’ям загиблих, зокрема під час служби у ЗСУ.

У 2024 році компанія впровадила:

  • Додаткові відпустки для волонтерської діяльності.
  • Дні відпочинку на народження дитини та реєстрацію шлюбу.
  • Безкоштовні сесії з психологами на платформі Hedepy, якими вже скористалися понад 850 співробітників.

McDonald’s Україна планує посилювати підтримку ментального здоров’я співробітників у 2025 році.

У 2023 році McDonald’s Україна став найбільшим платником податків у ресторанній сфері, сплативши 1,3 млрд грн. У 2024 році компанія подвоїла цю суму, перерахувавши до бюджету понад 2,6 млрд грн.

Перший ресторан McDonald’s в Україні відкрився 24 травня 1997 року в Києві. Станом на 2024 рік у країні працює 109 ресторанів у 36 містах, проте ще 15 закладів залишаються зачиненими з міркувань безпеки.

Нагадаємо, що у листопаді 2024 року McDonald’s реконструював свій найбільший ресторан в Україні. Тепер він з ліфтом. Оновлений заклад відкрили на Вокзальній площі в Києві після 5-місячної перерви.

McDonald’s Україна продовжує адаптуватися до умов, розширювати мережу та впроваджувати нові підходи до обслуговування клієнтів, що сприяє подальшому зростанню популярності бренду в країні.

Джерело: Інтерфакс Україна

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

«Міцний» сік з яєчним білком та грибами заспокоює нервову систему

BUILD – перший у світі “міцний” сік з підвищеним вмістом протеїну, створений для задоволення зростального попиту на функціональні напої.BUILD...

Рослинне м’ясо роблять для м’ясоїдів. Хто насправді споживає цей продукт?

Основними споживачами рослинного м’яса та молока є не вегани чи вегетаріанці, як прийнято вважати, а саме всеїдні та флекситаріани...

Морський мох стане новим трендом їжі наступного року — його популярність виросла вчетверо

Ізраїльські аналітики Tastewise заявили, що новий суперфуд — морський мох — набуде піку популярності від 2022 року.Згадки та соціальні...

Лієв Шрайбер та Євген Гудзь спекли великодній хліб із борошна з розмінованого поля

Пшеницю, з якої була виготовлена ​​ця паска, зберіг фермер із північної частини області, що потерпала від постійних обстрілів. Вироблене...

Дніпровська пивоварня MOVA випускає власну версію Ukrainian Golden Ale

Це перший сорт, представлений у межах нової мистецької лінійки MOVA ART."У нашої країни не існувало свого власного стилю пива...

Лієв Шрайбер та Євген Гудзь спекли великодній хліб із борошна з розмінованого поля

Пшеницю, з якої була виготовлена ​​ця паска, зберіг фермер із північної частини області, що потерпала від постійних обстрілів. Вироблене...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

Може вас зацікавити

Мікрозелень популярного овоча сприяє зниженню ваги. Дослідження

Перед тим, як прийти до такого висновку, вчені проводили...

Британський стартап створив багаторазову пляшку з сировини, яка раніше росла тільки у тропіках

Пляшка для води Bottle Up виготовляється з цукрової тростини,...

З’явилося перше у світі пиво з листям коки – слабоалкогольне, зі “смаком пригод”

Ідея інноваційного пива виникла у телевізійного шеф-кухаря Джеремі Вермолена,...

Не підмочіть репутацію. Плівка з водоростей довше зберігає продукти свіжими та розчиняється в воді

Новий матеріал складається з натуральних інгредієнтів, є безпечним для...

У Нідерландах з картопляного лушпиння з допомогою мікробів роблять олію, що замінить пальмову

«Новий продукт надзвичайно схожий з пальмовою, соняшниковою та кокосовою...

Вибір редактора
В продовження теми