Кондитерська мережі супермаркетів «Сільпо» випустила лімітовану колекцію цукерок ручної роботи

Дизайн для лімітованої серії цукерок ручної роботи від «Сільпо» розробили художниці сестри Фельдман

Власна кондитерська» мережі супермаркетів «Сільпо» випустила лімітовану колекцію цукерок ручної роботи у пакованні, дизайн якого створили українські ілюстраторки — сестри Мішель та Ніколь Фельдман. У лінійці представлені два набори: цукерки з бельгійського шоколаду з фруктовими, квітковими та горіховими нотками, а також класичні трюфелі у вишуканих поєднаннях смаків.

На створення дизайну художниць надихали живі квіти, які ростуть в Україні, фотографії квітів, а також стиль бренду «Сільпо».

«Ми хотіли, щоб квіти виглядали об’ємними, цілісними, ніби самі є цукерками», — розповідають сестри Фельдман.

Спочатку вони працювали над композицією та кольоровими рішеннями, а потім деталізували кожен елемент, щоб передати ефект руху, свіжості й ніжності.

Фото: Пресслужба «Сільпо»

«У нас є дуже багато різних стилів та напрямків творчості, у кожної — свої улюблені кольори та сюжети, але є окремий всесвіт, де ми перетинаємося. Можна сказати, що кожну роботу від проєкту «Сестри Фельдман» ми створюємо разом. Ми обговорюємо кожну деталь, особливо кольори. Не раз щодо відтінків були суперечки — але це найцікавіша частина роботи разом із кимось», — діляться процесом співтворчості ілюстраторки.

«Сільпо» вже багато років інтегрує мистецтво у свої простори та проєкти, щоб зробити його частиною повсякденного життя.

«Ми хотіли, щоб наші цукерки, які кондитери «Сільпо» створюють вручну, отримали візуальний стиль, що розкриває їхній характер. Завдяки сміливим і виразним ілюстраціям сестер Фельдман нам вдалося створити подвійне мистецтво — смаку й дизайну», — коментує Катерина Огуряєва, директорка з маркетингу «Сільпо».

Колекція вже доступна у магазинах мережі «Сільпо» і буде представлена лімітованим тиражем.

Джерело: Пресслужба «Сільпо»

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Поляки розробили наклейки, які подовжують термін зберігання грибів

Формат наклейки – простий у використанні, говорить Тім Малефіт, технічний директор Fresh Inset. Вона працює за рахунок поступового вивільнення...

Мед, який отримують без бджіл, трансформує всю галузь

Фінансування буде використано для підтримки місії компанії — трансформації медової індустрії.Мед MeliBio виготовляється за допомогою рослинних технологій та точного...

Всесвітньо відомий виробник алкоголю продаватиме ром у форматі морозива

У результаті співпраці створено новий унікальний смак морозива — BACARDÍ Ocho Guava Daiquiri. Незвичайне морозиво можна скуштувати протягом всього серпня,...

Тренди ринку здорового харчування: новинки, тенденції правильного харчування у 2022 році

Сьогодні тренд на здорове харчування перестає бути просто захопленням, а підхід до вибору продуктів стає все більш усвідомленим. Тепер...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Найбільша торгівельна мережа в Канаді почала продавати українські продукти

У торонтському супермаркеті Loblaws з’явилася спеціальна полиця з українськими товарами. На ній представлені такі бренди, як «Наш сік», Yogoda,...

Може вас зацікавити

Готовність №1. ТОП-3 нових трендів на ринку їжі від Наталії Шмігельскої

Україна активно долучається до глобальних трендів, і вже зараз...

Напиши якось смачно: принтери з їстівними чорнилами тепер друкують по кілька зображень за раз

Відтепер обладнання працює на ручній подачі Це дозволяє за один...

Mitsubishi разом з ізраїльським стартапом годуватиме японців клітинними стейками

Mitsubishi доєдналася до просування футуристичної страви, адже її харчовий...

Данина Danonу. Гігант придбав компанію, яка започаткувала рух у сфері рослинної їжі

У рамках угоди молочний гігант став власником 100% акцій...

Пірнути за обідом. ТОП-5 переваг морських овочів як їжі майбутнього

Ресторани, заклади громадського харчування та магазини спеціалізованої здорової їжі...

Вибір редактора
В продовження теми