Кондитерська мережі супермаркетів «Сільпо» випустила лімітовану колекцію цукерок ручної роботи

Дизайн для лімітованої серії цукерок ручної роботи від «Сільпо» розробили художниці сестри Фельдман

Власна кондитерська» мережі супермаркетів «Сільпо» випустила лімітовану колекцію цукерок ручної роботи у пакованні, дизайн якого створили українські ілюстраторки — сестри Мішель та Ніколь Фельдман. У лінійці представлені два набори: цукерки з бельгійського шоколаду з фруктовими, квітковими та горіховими нотками, а також класичні трюфелі у вишуканих поєднаннях смаків.

На створення дизайну художниць надихали живі квіти, які ростуть в Україні, фотографії квітів, а також стиль бренду «Сільпо».

«Ми хотіли, щоб квіти виглядали об’ємними, цілісними, ніби самі є цукерками», — розповідають сестри Фельдман.

Спочатку вони працювали над композицією та кольоровими рішеннями, а потім деталізували кожен елемент, щоб передати ефект руху, свіжості й ніжності.

Фото: Пресслужба «Сільпо»

«У нас є дуже багато різних стилів та напрямків творчості, у кожної — свої улюблені кольори та сюжети, але є окремий всесвіт, де ми перетинаємося. Можна сказати, що кожну роботу від проєкту «Сестри Фельдман» ми створюємо разом. Ми обговорюємо кожну деталь, особливо кольори. Не раз щодо відтінків були суперечки — але це найцікавіша частина роботи разом із кимось», — діляться процесом співтворчості ілюстраторки.

«Сільпо» вже багато років інтегрує мистецтво у свої простори та проєкти, щоб зробити його частиною повсякденного життя.

«Ми хотіли, щоб наші цукерки, які кондитери «Сільпо» створюють вручну, отримали візуальний стиль, що розкриває їхній характер. Завдяки сміливим і виразним ілюстраціям сестер Фельдман нам вдалося створити подвійне мистецтво — смаку й дизайну», — коментує Катерина Огуряєва, директорка з маркетингу «Сільпо».

Колекція вже доступна у магазинах мережі «Сільпо» і буде представлена лімітованим тиражем.

Джерело: Пресслужба «Сільпо»

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Коктейлі з самогоном — новий напій «народного» бренду, що працював з зірками кантрі-музики

Sugarlands Distilling Company — це ремісничий спиртзавод, чия продукція, включаючи самогон, ром, вершкові лікери та житній віскі відзначені нагородами,...

Американці першими виростили в лабораторії мармурову свинячу вирізку

Переважна більшість компаній, що вирощують культивоване м’ясо, зосереджуються на виготовленні ковбас або гамбургерів, бо виробляти м’ясо, яке імітує звичайні...

Півторастолітня компанія створила інноваційні снеки для тих, хто хоче схуднути

General Mills (створена у 1866 році) називає чотири тенденції сучасної дієти: збільшення кількості білка, зменшення кількості шкідливих вуглеводів, споживання калорій,...

Український виробник корисних солодощів виходить на ринки США та Великої Британії

За останні три роки сукупний виторг вінницького виробника зріс у 2,5 рази, а у 2024 році перевищив 1,5 млрд...

Крафтові виробники, гаївки й лекторій: в Києві пройде 13-й фестиваль True&Local

Цього разу фестиваль присвячений «Гаївкам» — традиційним весняним пісням, які здавна символізують пробудження природи й прихід нового життя.Весняний настрій...

Смачна колаборація: «Яготинський» айран в мережі Döner Маркет

Співпрацю двох брендів, чиї автентичні продукти чудово доповнюють один одного, точно оцінять шанувальники стритфуду.  «Поєднання шаурми з айраном — це...

Дві українські компанії потрапили до списку номінантів Gulfood Innovation Awards 2025

З 17 до 22 лютого 2025 року в Dubai World Trade Centre (Дубай, ОАЕ) відбулася одна з найбільших світових...

Може вас зацікавити

Німці створили начинку для печива, яка зберігається 2 роки без сторонніх добавок

Кремова начинка широко використовується у кондитерських виробах, проте, процес...

Рослинний пармезан та копчена гауда дістались Еміратів. Веганські сири там — рідкість

Компанія розпочала міжнародну експансію минулого року, стартувавши продажі в...

Одна з найбільших країн світу розгортає лабораторії для вирощування «королівської» риби

Зокрема, Центральний науково-дослідний інститут морського рибальства ICAR (CMFRI) підписав...

Грибний криль. Вперше із мікопротеїну створили цілі креветки та кальмари

На сьогодні більшість альтернативних морепродуктів представлені на світовому ринку...

Вибір редактора
В продовження теми