ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

ТМ «Яготинське» презентує молочні шейки, представлені чотирма смаками: полуниця, фісташка, шоколад, кокос-ананас. Це нова категорія, адже вперше бренд запускає лінійку українських молочних коктейлів

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені за унікальним рецептом, завдяки якому після збовтування з’являється ніжна бульбашкова пінка. Ніжна текстура, насичений смак та широка палітра смаків гарантує нове гастрономічне враження кожному, хто спробує шейк.

«Попит на смачні та водночас корисні продукти продовжує зростати, а споживачі шукають здорової альтернативи традиційним солодким напоям чи солодощам. Запуск виробництва молочних шейків від ТМ «Яготинське» – це важливий інноваційний крок для нас, який стане основою для майбутнього розширення асортименту й відкриває нові можливості для розвитку в категорії цільномолочної продукції», – зазначила маркетинг-директорка ГК «Молочний альянс» Наталя Гринь.

Молочні шейки мають жирність 1,5% та випускаються у зручному форматі – пляшка об’ємом 270 мл. Для їхнього виробництва використовують молоко екстра ґатунку від українських фермерських господарств.

Виробництво молочних шейків запущене завдяки додатковим інвестиціям, які дозволили встановити нову сучасну лінію для виготовлення високоякісного і безпечного продукту. Вона працює на заводі дитячого харчування «Яготинське для дітей», що входить у групу компаній «Молочний альянс».

Нещодавно ТМ «Яготинське для дітей» оновила пакування дитячих йогуртів і кефіру – відтепер вони у легкій та безпечній для використання пластиковій пляшці.

Нагадаємо, що ГК «Молочний альянс» увійшла до списку переможців Рейтингу «ТОП-25 інноваційних харчових компаній», складений порталом про нові харчові технології NEWFOOD.UA. У список переможців увійшли компанії, яких експертне журі та редколегія порталу віддало найбільше балів. Членами журі стали представники аналітичних компаній, галузевих об’єднань та редколегія NEWFOOD.UA.

Джерело: офіційний сайт ГК «Молочний альянс»

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

«М’ясо» зі сейтану врятує від глобального потепління

Сейтан або «пшеничне м’ясо»  — це рослинний білок, який виготовляється з пшеничної клейковини Дані показують, що вуглецевий слід продукції LoveSeitan...

Виробник лабораторних морепродуктів відкрив перший у Сінгапурі міні-завод

Виробництво, що базується в Сінгапурі, є першим у своєму роді центром досліджень і розробок морепродуктів на основі клітин.Право офіційного...

Тестові кухні, коворкінги та бродіння: аграрний гігант відкриває простір для створення їжі майбутнього

Розташована в Сінгапурі, ScaleUp Bio керуватиме новою пілотною лабораторією для стартапів, які займаються прецизійною ферментацією для створення інноваційних харчових...

Світовий лідер з офісом в Україні запустив рослинне молоко з високим вмістом протеїну

Бренд дебютував із лінійкою несолодких напоїв рослинного походження з високим вмістом білка, що включає шість артикулів: вівсяні, мигдальні напої...

Pripravka: секретний інгредієнт успіху 

Хоч вважається, що найкраща приправа до їжі — це голод, попит на спеції та прянощі в Україні був завжди,...

Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?

Сучасні технології невпинно змінюють різні сфери життя, і гастрономія не стала винятком. Віртуальна реальність (VR), яка дозволяє створювати та...

Проєкт Bake4Ukraine отримав грант на обладнання українським пекарням

Гуманітарний проєкт #Bake4Ukraine отримав грант, що передбачає надання обладнання (нового чи б/в) 50 українським пекарням, які знаходяться в зоні...

Канабіс, дизайнерський буряк та розмариновий дим: харчові тренди 2025 року

Прогнози щодо тенденцій у харчуванні у 2025 році передбачають рік незвичного вибору: соуси до усього, експерименти з кавою та...

Може вас зацікавити

Українці випікають енергетичне печиво для ЗСУ — унікальному рецепту більше століття

Таке печиво виготовляли в Австралії та Новій Зеландії під...

Відомий бренд досипав у закуски електролітів. Розповідаємо, для чого

Нові фруктові мікси містять електроліти натрій і магній, а...

“Морозиво майбутнього” створили за технологією корму для тварин. Зараз його продають по 70 млн порцій на рік

Окрім розважальних закладів, спортивних заходів, парків розваг “морозиво майбутнього”,...

Є щось? На Сумщині із конопель варять сир та виготовляють ікру

Фермерське господарство було засноване київським менеджером Юрієм Колесником у...

На батьківщині лабораторного м’яса дозволили дегустувати їжу з пробірки

Уряд країни вчора оголосив, що довгоочікувані дегустації незабаром незабаром...

Вибір редактора
В продовження теми