Найбільша торгівельна мережа в Канаді почала продавати українські продукти

Продукція брендів «Київхліб», «Галка» та Yogoda тепер представлена в найбільшій канадській мережі супермаркетів Loblaws

У торонтському супермаркеті Loblaws з’явилася спеціальна полиця з українськими товарами. На ній представлені такі бренди, як «Наш сік», Yogoda, «Солодкий світ», «Верес», «Ніжин», «Кава зі Львова», Spell, «Галка» та «Київхліб».

 У прес релізі Ukrainian Product Distribution (UPD) зазначається, що  перші партії української продукції на полицях Loblaws з’явилися наприкінці 2024 року. Наразі супермаркет пропонує понад 50 найменувань товарів з України, зокрема шоколад, чай, каву, консервацію, солодощі, печиво та соки.

«Ми консолідували продукцію кількох виробників для експансії на закордонні ринки. Беремо на себе відповідальність за переговори з мережами та працюємо відповідно до законодавства країни експорту, тому вже маємо успішний досвід виведення українських брендів у провідні торгові мережі Європи та Америки»,  — зазначає співзасновник та голова правління UPD Андрій Жук.

Ця угода стала вже другою значною співпрацею UPD із міжнародними ритейлерами. Раніше компанія забезпечила присутність українських брендів у європейській мережі LIDL у Польщі. Над постачанням української продукції до найбільшого продовольчого ритейлера Канади UPD працювала у співпраці з Посольством України в Канаді.

Loblaw – це провідний ритейлер Канади з майже 2500 магазинами та річним виторгом в $42 млрд. Компанія заснована у 1919 році та управляє мережею супермаркетів, аптек та магазинів одягу по всій країні.

Джерело: Forbes

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

За птахою удачі. В єрусалимській лабораторії виростять курячу грудку за 6 євро

Future Meat Technologies, що базується в Єрусалимі, заявляє, що знайшла спосіб виростити у лабораторних умовах курячу грудку, яка коштуватиме...

Щось шкварчить. Українці створили цукерки з чилі і без жодних підсолоджувачів

Це далеко не повний асортимент YARO, яка спеціалізується на виробництві здорових солодощів та десертів на основі рослинних інгредієнтів. Своєю аудиторією...

Чорна піца та рожевий багет: як «Сільпо» додає кольору Чорній п’ятниці

Мережа супермаркетів «Сільпо» вирішила додати фарб Чорній п’ятниці та запропонувати альтернативу традиційному шопінг-хаосу. З 23 по 30 листопада «Сільпо»...

Свинина майбутнього — компанія, в яку вклався Білл Гейтс, виводить на ринок свій новий бестселер.

Після дебюту минулого тижня у Нью-Йорку за участю відомого шеф-кухаря Девіда Чанга, Impossible Pork з’явиться після 4 жовтня в...

Pripravka: секретний інгредієнт успіху 

Хоч вважається, що найкраща приправа до їжі — це голод, попит на спеції та прянощі в Україні був завжди,...

Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?

Сучасні технології невпинно змінюють різні сфери життя, і гастрономія не стала винятком. Віртуальна реальність (VR), яка дозволяє створювати та...

Проєкт Bake4Ukraine отримав грант на обладнання українським пекарням

Гуманітарний проєкт #Bake4Ukraine отримав грант, що передбачає надання обладнання (нового чи б/в) 50 українським пекарням, які знаходяться в зоні...

Канабіс, дизайнерський буряк та розмариновий дим: харчові тренди 2025 року

Прогнози щодо тенденцій у харчуванні у 2025 році передбачають рік незвичного вибору: соуси до усього, експерименти з кавою та...

Може вас зацікавити

За прилавок магазину з морозивом поставили ввічливих роботів-кондитерів

Технічно Brown Bana — це скоріше ко-ботична установка, оскільки...

Держава компенсує до 1 млн грн вартості обладнання для харчового бізнесу ветеранів

Ініціатива дає можливість учасникам та учасницям бойових дій, а...

Шеф-кухар, який допомагає українцям, першим в США смажитиме лабораторну курятину

Міністерство сільського господарства США надало підрозділам Upside Foods і...

Ukrainian hot chili peppers. Українська компанія виготовляє найгостріші соуси за «живою» технологією

Соуси виготовляються за технологією холодної ферментації, що дозволяє зберегти...

Вибір редактора
В продовження теми