Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Український борщ, супи, салати та напої продаватимуться у мережі закладів заморожених страв Multicook у Лос-Анджелесі.

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це він повідомив виданню Forbes Ukraine.

Площа закладу налічує 120 кв.метрів. У меню фастфуду MultiBar – супи, український борщ, салати та напої. Виторг закладу на 50% складається з продажів з Multicook, ще 50% – з продажів MultiBar, зазначає підприємець. За його словами, українці купують здебільшого заморожені страви, американці  – куштують фастфуд.

Фото: facebook MULTI COOK franchise

Підприємець зазначає, що надалі всі заклади мережі Multicook відкриватимуться у форматі з MultiBar. До кінця 2025 року він планує відкрити 150 таких закладів за кордоном.

Володимир Матвійчук відкрив перший магазин заморожених продуктів «Галя Балувана» у 2018 році в Луцьку. Інвестиції склали близько €30 000. 

Наразі компанія працює за франчайзингом під брендом «Галя Балувана» в Україні та MultiCook – за кордоном.

У 2022 році Матвійчук припинив продаж франшиз «Галі Балуваної» в Україні. Відтоді сфокусувався лише на міжнародних ринках. На експорт підприємець пропонує франшизу майстерні та магазину заморожених напівфабрикатів. Перший Multicook у США відкрили у січні 2024 року у Філадельфії. Паушальний внесок франшизи коштує у США €5000, роялті — €100.

У квітні 2024 року Матвійчук запустив мережу гастробарів Gabar. Перший заклад відкрився у Луцьку, площею 170 кв. метрів. Меню Gabar налічує понад 100 страв різних кухонь світу, зокрема, комплексні другі страви з гарніром і м’ясом, салати, супи, бургери та десерти. Мета закладу – видавати замовлення за 5-7 хвилин. Наразі Gabar працює вже в дев’яти містах України.

Загалом у компанії понад 830 магазинів. З них за кордоном працює понад 80 закладів у 15 країнах. Найбільше – у Польщі: майже 50 магазинів, писав Forbes Ukraine у 2024 році.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

АВК створила безглютеновий десерт зі зниженою калорійністю

«Ніжний злаковий бісквіт з натуральною вишневою начинкою та делікатною ноткою високоякісного бренді в поєднанні з темною какао-глазуррю дарує виняткову...

Безос і Гейтс інвестували мільйони в стартап, який за допомогою вулканічного мікроба виробляє м`ясо

Альтернативні молочні та м’ясні продукти з’являться на полицях уже в цьому році.Поки що Nature's Fynd будує фабрику площею 35...

Доставка їжі: тенденції, секрети, фішки, майбутнє ринку онлайн-доставки продуктів

Очевидно, що з пандемією ринок доставки їжі (готової або для самостійного приготування) просто вибухнув, і показав неймовірні темпи зростання....

Повстання машин. Роботи-кіоски бродитимуть супермаркетами, танцюватимуть та продаватимуть цукерки

Такий планується розмістити в магазині ShopRite в Монро, штат Нью-Йорк (США).Робот, якого вже охрестили «Смайликом», гратиме музику та, ймовірно,...

Українське крафтове пиво отримало нагороду World Beer Award

Два сорти пива від власної крафтової броварні «Сільпо» Beermaster Brewery здобули відзнаку World Beer Award в одразу двох категоріях:золото в...

Mars інвестує $2 млрд у виробництво в США

Нові інвестиції Mars спрямовані на зміцнення виробничої інфраструктури та впровадження інновацій у портфоліо з понад 40 брендів — від...

IDS Ukraine у І півріччі 2025 року сплатила на третину більше податків

За підсумками діяльності в першому півріччі 2025 року група IDS Ukraine та її ключові підприємства сплатили понад 492,6 млн...

HD-group випустила лінійку крафтових хлібів

Для випікання хліба в компанії використовують лише натуральні інгредієнти високої якості. Жодних штучних добавок, поліпшувачів борошна чи прискорювачів закваски....

Може вас зацікавити

Відкрили найбільшу у світі фабрику для 3D-друку м’яса та риби

Нова фабрика під назвою “TASTE FACTORY” використовує власну розроблену...

Зняв вершки. Найбільший у світі виробник вівсяного молока розпочав IPO

Цей крок відбувається на тлі зростаючої популярності «молока без...

Українські супермаркети почали продавати французький делікатес з новим смаком

Новинкою сезону стали фаршировані равлики з грибним соусом, які...

Green Monday із Гонконгу створила із вівса веганське морозиво

Морозиво мочі буде подаватися в кафе та пропонується під...

Вибір редактора
В продовження теми