Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Український борщ, супи, салати та напої продаватимуться у мережі закладів заморожених страв Multicook у Лос-Анджелесі.

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це він повідомив виданню Forbes Ukraine.

Площа закладу налічує 120 кв.метрів. У меню фастфуду MultiBar – супи, український борщ, салати та напої. Виторг закладу на 50% складається з продажів з Multicook, ще 50% – з продажів MultiBar, зазначає підприємець. За його словами, українці купують здебільшого заморожені страви, американці  – куштують фастфуд.

Фото: facebook MULTI COOK franchise

Підприємець зазначає, що надалі всі заклади мережі Multicook відкриватимуться у форматі з MultiBar. До кінця 2025 року він планує відкрити 150 таких закладів за кордоном.

Володимир Матвійчук відкрив перший магазин заморожених продуктів «Галя Балувана» у 2018 році в Луцьку. Інвестиції склали близько €30 000. 

Наразі компанія працює за франчайзингом під брендом «Галя Балувана» в Україні та MultiCook – за кордоном.

У 2022 році Матвійчук припинив продаж франшиз «Галі Балуваної» в Україні. Відтоді сфокусувався лише на міжнародних ринках. На експорт підприємець пропонує франшизу майстерні та магазину заморожених напівфабрикатів. Перший Multicook у США відкрили у січні 2024 року у Філадельфії. Паушальний внесок франшизи коштує у США €5000, роялті — €100.

У квітні 2024 року Матвійчук запустив мережу гастробарів Gabar. Перший заклад відкрився у Луцьку, площею 170 кв. метрів. Меню Gabar налічує понад 100 страв різних кухонь світу, зокрема, комплексні другі страви з гарніром і м’ясом, салати, супи, бургери та десерти. Мета закладу – видавати замовлення за 5-7 хвилин. Наразі Gabar працює вже в дев’яти містах України.

Загалом у компанії понад 830 магазинів. З них за кордоном працює понад 80 закладів у 15 країнах. Найбільше – у Польщі: майже 50 магазинів, писав Forbes Ukraine у 2024 році.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Danone поїть українців інноваційним молоком із вівса, кукурудзи та лісових горіхів

Українські споживачі уже можуть знайти широкий асортимент напоїв і йогуртів Alpro, включно з мигдальним молоком (із додаванням цукру та...

Родина військового пече на Сумщині бельгійські вафлі з українським салом

Кафе створив зі своєю родиною 45-річний військовослужбовець Дмитро Пасічнюк. Для запуску бізнесу йому вдалося отримати грант за програмою «Власна...

Найбільший виробник канабісу в Ізраїлі розробив харчові добавки з коноплею та грибами. «Веселий перекус».

Спільне пілотне виробництво включатиме дослідницькі групи компаній, які разом працюватимуть над розробкою низки продуктів з використанням вітамінів, мінералів, амінокислот,...

Борис Шестопалов, співвласник компанії HD-group про майбутнє харчової галузі і foodtech

Борис Шестопалов — український підприємець у сфері агріфуд, віце-президент Всеукраїнської асоціації пекарів, член аграрного комітету Спілки українських підприємців і...

Пиво та сидр займають понад 90% обсягу на ринку слабоалкогольних напоїв в Україні – дослідження

Моніторинг ринку слабоалкогольних напоїв в Україні свідчить про значні зміни у сфері, що зумовлені як глобальними тенденціями, так і...

Кондитерська мережі супермаркетів «Сільпо» випустила лімітовану колекцію цукерок ручної роботи

Власна кондитерська» мережі супермаркетів «Сільпо» випустила лімітовану колекцію цукерок ручної роботи у пакованні, дизайн якого створили українські ілюстраторки —...

Понад 1600 малозабезпечених літніх людей у Києві отримали продуктові набори за підтримки Corteva Agriscience та GlobalGiving

Завдяки цьому гранту було закуплено продуктові набори, які в зимовий період напередодні новорічних свят передали понад 1600 літнім киянам,...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Може вас зацікавити

Ізраїльтяни розробили «м’ясний» горох, і прагнуть підкорити ринок рослинної їжі

Зокрема, підрозділ інгредієнтів компанії Meatless Farm буде співпрацювати Equinom...

Варять, як пиво – інноваційне молоко з’явиться на полицях супермаркетів

Сума залишається нерозкритою, але відомо, що минулого року стартап...

Інвестиції у м’ясо із пробірки сягнули мільярда доларів: скільки компаній його вирощує

Як свідчить останнє дослідження ResearchAndMarkets, кількість стартапів у цьому...

До 2040 року 35% ринку займе лабораторне м’ясо, ще четверть складатиме рослинне

Аналітики говорять, що «в довгостроковій перспективі переможе культивоване м’ясо....

Вибір редактора
В продовження теми