«Яготинське для дітей» змінило дизайн пляшок дитячих йогуртів і кефіру

ТМ «Яготинське для дітей» оновила паковання дитячих йогуртів і кефіру – відтепер вони у легкій та безпечній для використання пластиковій пляшці.

На відміну від скла, пластик не так легко б’ється, що особливо важливо для дітей молодшого віку, які можуть випадково упустити пляшку. Окрім цього, пластикова упаковка ледь відчутна за вагою, що дозволяє дітям з легкістю тримати її в руках.

 

За словами маркетинг-директорки ГК «Молочний альянс» Наталі Гринь, пляшку оновили у відповідь на споживчий запит від батьків. Формули улюблених йогуртів лишилися ті самі, а в новому дизайні врахували потребу в зручності, міцності й легкості.

Такий формат пляшки підходить для споживання на прогулянці, для перекусу в школі, на тренуванні.

Нові пляшки виготовляються з екологічно безпечного пластику, який відповідає міжнародним стандартам безпеки й підлягає вторинній переробці. Таким чином, споживачі можуть бути впевнені, що обирають якісний і безпечний продукт.

Нагадаємо, що в основі дитячих йогуртів і кефіру, які є чудовим джерелом кальцію для зміцнення здоров’я, – відбірне коров’яче молоко екстра ґатунку від українських сертифікованих ферм.

Оновлені йогурти ТМ «Яготинське для дітей» в пакованні 185 г доступні у всіх національних мережах у таких смаках: полуниця, малина, персик, манго, банан, а також йогурт без наповнювача.

Про бренд
ТМ «Яготинське для дітей» – це корисні молочні продукти для дітей віком від 6 місяців до 3-х років. Молоко, молочні коктейлі й каші, йогурти, кефір сир і сиркові пасти виробляються на спеціалізованому заводі дитячого молочного харчування в містечку Згурівка на Київщині.  Для виробництва продукції бренду використовують лише натуральне молоко найвищої якості та натуральні фруктові, овочеві та ягідні наповнювачі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Перша країна у світі дозволила стейки, вирощенні з клітин корови

Це робить Ізраїль, який все ще перебуває в центрі регіонального конфлікту, третьою країною у світі, яка дозволила культивоване м’ясо. Першим...

Інноваційний шоколад для веганів містить горіхи замість масла, цикорій та дуже багато фруктів

Зі слів виробника, «все потрібно було переробити до дрібниць», щоб відтворити знакові фруктові ганаші — «Сальвадор», «Андалузія», «Маракуйя», «Кіберта»...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

«Це» створило коктейльні ковбаски та шматочки «не бекону» з рослин

Продукт є одним із трьох у новій літній лінійці. Інші два – шматочки «This Isn't Bacon» (у перекладі –...

Pripravka: секретний інгредієнт успіху 

Хоч вважається, що найкраща приправа до їжі — це голод, попит на спеції та прянощі в Україні був завжди,...

Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?

Сучасні технології невпинно змінюють різні сфери життя, і гастрономія не стала винятком. Віртуальна реальність (VR), яка дозволяє створювати та...

Проєкт Bake4Ukraine отримав грант на обладнання українським пекарням

Гуманітарний проєкт #Bake4Ukraine отримав грант, що передбачає надання обладнання (нового чи б/в) 50 українським пекарням, які знаходяться в зоні...

Канабіс, дизайнерський буряк та розмариновий дим: харчові тренди 2025 року

Прогнози щодо тенденцій у харчуванні у 2025 році передбачають рік незвичного вибору: соуси до усього, експерименти з кавою та...

Може вас зацікавити

Air Co. Екологічна горілка з двох інгредієнтів: вуглекислого газу і води

За словами одного із засновників стартапа Грегорі Костянтина, при...

В Іспанії будують гігантський завод з виробництва м’яса із клітин

Дочірня компанія JBS BioTech Foods почала будівництво в Іспанії...

Бокал для робота. Пошуком підробленного вина займеться штучний інтелект

Інноваційне рішення базується на основі двох різних технологій. Перша...

Британці створили рослине молоко третього покоління

Йоркширський бренд Mighty Drinks, найбільш відомий своїм веганським гороховим...

Вибір редактора
В продовження теми