Проєкт Bake4Ukraine отримав грант на обладнання українським пекарням

З грудня 2024 проєкт #Bake4Ukraine був підтриманий Міністерством закордонних справ Нідерландів. Проект реалізовує БО Перспектива 21.3 у співпраці з #ZeelandiaUkraine

Гуманітарний проєкт #Bake4Ukraine отримав грант, що передбачає надання обладнання (нового чи б/в) 50 українським пекарням, які знаходяться в зоні ведення бойових дій; недалеко від лінії зіткнення; на територіях, що перебували під окупацією.

Області які підпадають під грант:

  • Чернігівська
  • Харківська
  • Сумська
  • Київська
  • Дніпропетровська
  • Запорізька
  • Донецька
  • Луганська
  • Миколаївська
  • Херсонська
  • Одеська

Для того, щоб стати учасником проєкту, будь ласка заповніть цю форму

Про проєкт
Гуманітарний проект, заснований в Броварах 25 лютого 2022 року сім’єю Андрія та Аренди Василенків та компанією Zeelandia Ukraine. Упродовж перших 58 днів повномасштабної війни ми випікали свіжий хліб, варили перші страви аби забезпечити їжею броварчан в потребі, наших захисників та працівників критичної інфраструктури Броварів та району. Сьогодні Bake4Ukraine фокусується на залучені міжнародних ресурсів для відновлення постраждалих від війни пекарень та підтримки новостворених хлібопекарських виробництв, що забезпечуватимуть харчову безпеку у своїх територіальних громадах.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Японія готова увірватися у сегмент лабораторного м’яса та риби

Глобальна співпраця буде спрямована на прогресуючий розвиток клітинного виробництва в Японії та Азіатсько-Тихоокеанському регіоні.Завдяки угоді японська JACA матиме розширений...

Безпечний і якісний стритфуд в Україні: тренди і поради від експертів ринку 

Як розвивається український стритфуд? Які у нього перспективи? На що звернути увагу тих, хто працює у цій сфері й...

Кав’ярня на ВДНГ продає пряні трави та готує авторські чаї

Магазин і кав’ярня Kitchen&Garden розташовані в яблуневому саду на ВДНГ (м. Київ).Катерина Безжон, засновниця компанії, говорить, що до нинішнього...

Мікробний сир захопить більше третини ринку, що стане початком «молочної революції»

Мікробний сир готові купувати 79% споживачів молочних продуктів. Очікується, що початкова частка ринку інноваційного продукту може скласти 22%. А...

«Яготинське для дітей» змінило дизайн пляшок дитячих йогуртів і кефіру

На відміну від скла, пластик не так легко б'ється, що особливо важливо для дітей молодшого віку, які можуть випадково...

Pripravka: секретний інгредієнт успіху 

Хоч вважається, що найкраща приправа до їжі — це голод, попит на спеції та прянощі в Україні був завжди,...

Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?

Сучасні технології невпинно змінюють різні сфери життя, і гастрономія не стала винятком. Віртуальна реальність (VR), яка дозволяє створювати та...

Канабіс, дизайнерський буряк та розмариновий дим: харчові тренди 2025 року

Прогнози щодо тенденцій у харчуванні у 2025 році передбачають рік незвичного вибору: соуси до усього, експерименти з кавою та...

Може вас зацікавити

Чехи виростили з водоростей та клітин дешеве м’ясо для гамбургерів

Інновація знаменує собою нову віху в секторі культивованого м’яса,...

Виробник веганських цукерок планує IPO з оцінкою компанії в $50 млн

Очікувана капіталізація Yumy Bear після IPO складе $50 млн Компанія...

Закарпатські ресторатори варять вареники з чорнилами каракатиці та маринують у меді сир

Таким чином вони прагнуть, щоб відвідувачі поверталися знову і...

Портативна пляшка для газування води зібрала на Kickstarter потрійний об’єм інвестицій

SPARK+ складається з резервуара для води, портативної камери для...

Британський уряд та ресторатори шукають веганську заміну фуа-гра. Вона буде з грибів та горіхів

Це стає особливо актуальним напередодні майбутньої заборони на делікатес,...

Вибір редактора
В продовження теми