Проєкт Bake4Ukraine отримав грант на обладнання українським пекарням

З грудня 2024 проєкт #Bake4Ukraine був підтриманий Міністерством закордонних справ Нідерландів. Проект реалізовує БО Перспектива 21.3 у співпраці з #ZeelandiaUkraine

Гуманітарний проєкт #Bake4Ukraine отримав грант, що передбачає надання обладнання (нового чи б/в) 50 українським пекарням, які знаходяться в зоні ведення бойових дій; недалеко від лінії зіткнення; на територіях, що перебували під окупацією.

Області які підпадають під грант:

  • Чернігівська
  • Харківська
  • Сумська
  • Київська
  • Дніпропетровська
  • Запорізька
  • Донецька
  • Луганська
  • Миколаївська
  • Херсонська
  • Одеська

Для того, щоб стати учасником проєкту, будь ласка заповніть цю форму

Про проєкт
Гуманітарний проект, заснований в Броварах 25 лютого 2022 року сім’єю Андрія та Аренди Василенків та компанією Zeelandia Ukraine. Упродовж перших 58 днів повномасштабної війни ми випікали свіжий хліб, варили перші страви аби забезпечити їжею броварчан в потребі, наших захисників та працівників критичної інфраструктури Броварів та району. Сьогодні Bake4Ukraine фокусується на залучені міжнародних ресурсів для відновлення постраждалих від війни пекарень та підтримки новостворених хлібопекарських виробництв, що забезпечуватимуть харчову безпеку у своїх територіальних громадах.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Українські суперфуди: які місцеві продукти стають світовим трендом?

Здорове харчування перестало бути лише трендом зі сторінок модних журналів – воно стало основою для підтримки міцного здоров'я. Одним...

Почалися тести недорогого робота, який друкує персоналізовані торти

Нова машина Cake Writer дозволить споживачам створювати власне повідомлення та спостерігати, як воно за лічені хвилини з’являється на торті. Залежно...

Гриль зі штучним інтелектом смажить ідеальний стейк за 2 хвилини

Гриль поєднує високотемпературне інфрачервоне приготування з системою штучного інтелекту (ШІ) під назвою NeuralFire. NeuralFire автоматизує весь процес приготування.За словами...

Нідерландська селекційна компанія створила огірки, які можна смажити

Після приготування огірки лишаються твердим і хрустким Розробник стверджує, що новий продукт дасть західним споживачам абсолютно нове відчуття смаку. Адже...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Може вас зацікавити

Діабетик створив фарш із спор грибів, щоб зробити свою дієту смачніше

Goodside Foods дебютує в сегменті безм’ясного фаршу, виготовленого з...

Тепер без похмілля: в алкоголь з адаптогенними грибами інвестують мільйони доларів

Функціональні напої містять специфічні інгредієнти, які сприяють здоров’ю споживачів....

За сім років гамбургери на клітинній основі здешевшали у 28 000 разів

Після того, як голандська компанія Mosa Meat представила перший...

Перше в світі лабораторне м’ясо краба потрапило в ресторани. Ціна — $3000 за кілограм

Її провів шеф-кухар Хосе Луїс Дель Амо з компанії...

Австралійці створили дитячу суміш із кокоса. Майже як материнське молоко

Співпраця з Університетом Квінсленду, батьками та медичними фахівцями дозволила...

Вибір редактора
В продовження теми