Укрзалізниця запускає продаж обідів у поїздах

Меню розробив український шеф-кухар Євген Клопотенко

З цього тижня Укрзалізниця в тестовому режимі запускає продаж повноцінних обідів на обраних поїздах. «Меню гарячих страв у поїздах далекого сполучення було одним із найочікуваніших оновлень в сервісі Укрзалізниці», — зазначають у компанії. Меню пропонуватимуть у наступних рейсах:

🚆№351/352 Київ — Кишинів

🚆 №95/96 Київ — Рахів

🚆 №29/30 Київ — Ужгород

🚆 №4/3 Запоріжжя — Ужгород

Меню розробив український шеф-кухар Євген Клопотенко. Страви приготовлені та заморожені інноваційним способом, який забезпечує свіжість продуктів і дозволяє зберегти смак після розігрівання.

Провідники зазначених поїздів пропонуватимуть:

▫️ карпатські деруни;

▫️ омлет із житомирських яєць;

▫️ курку з подільською картоплею та овочами;

▫️ кримськотатарський плов з яловичиною.

Страви можна обирати прямо під час подорожі.«Забудьте про звичний набір “варені яйця + курятина»!, — наголошують в Укрзалізниці.

 Вартість страв: від 170 до 190 гривень.

До слова, Укрзалізниця у листопаді 2023 року запустила у перший рейс  Food Train — унікальний поїзд-кухню з Києва до Харкова та Ізюма. Це  соціальний проєкт, який реалізовано разом з Фондом Говарда Баффета. Символічно, що Food Train вирушив у перший рейс у День подяки. Поїзди призначені, щоб нагодувати населення із прифронтових зон. Такий потяг здатен виробляти близько 10 000 порцій їжі на день в автономному режимі.

Джерело: Укрзалізниця

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Британський стартап створив багаторазову пляшку з сировини, яка раніше росла тільки у тропіках

Пляшка для води Bottle Up виготовляється з цукрової тростини, що потребує менше води та енергії, ніж виготовлення пляшки зі...

Протеїн з люпину, який їсть легендарна Бейонсе: створили начинку для пельменів, м’ясо та аналог риби

Lupreme – це протеїн із необробленого солодкого люпину, який дозволяє виробникам альтернативної їжі створювати нові замінники тваринних страв або...

Смачна колаборація: «Яготинський» айран в мережі Döner Маркет

Співпрацю двох брендів, чиї автентичні продукти чудово доповнюють один одного, точно оцінять шанувальники стритфуду.  «Поєднання шаурми з айраном — це...

Ті ще овочі: OVO, в який повірив Федорів, закриває новий раунд інвестицій

Розмір поки не розголошують, проте засновники говорять, що ці вкладення допоможуть компанії отримати лідерство на ринку Києва.Зараз серед свої...

Українське крафтове пиво отримало нагороду World Beer Award

Два сорти пива від власної крафтової броварні «Сільпо» Beermaster Brewery здобули відзнаку World Beer Award в одразу двох категоріях:золото в...

Mars інвестує $2 млрд у виробництво в США

Нові інвестиції Mars спрямовані на зміцнення виробничої інфраструктури та впровадження інновацій у портфоліо з понад 40 брендів — від...

IDS Ukraine у І півріччі 2025 року сплатила на третину більше податків

За підсумками діяльності в першому півріччі 2025 року група IDS Ukraine та її ключові підприємства сплатили понад 492,6 млн...

HD-group випустила лінійку крафтових хлібів

Для випікання хліба в компанії використовують лише натуральні інгредієнти високої якості. Жодних штучних добавок, поліпшувачів борошна чи прискорювачів закваски....

Може вас зацікавити

Danone створила спеціальне молоко для дітей із суміші вівса та гороху

Випуск нового продукту відображає зростальний попит на рослинні напої...

В Одесі виробляють живу олію з осадом, що посилює смак

Засновники підприємства говорять, що їхня сім'я вже понад п'ять...

Щоб змінити смак віскі, рокери Metallica приставили до бочок сабвуфери

У Великобританії нещодавно запустили новий бренд міцних алкогольних напоїв,...

Виробник м’яса для барбекю з вибракуваного зерна будує чи не найбільший завод в Азії

Zikooin виробляє рослинне м’ясо під назвою Unlimeat, створене з...

Вибір редактора
В продовження теми