Українці питимуть на Новий рік пиво із шоколадом, який здобув світове золото

Український бренд Sisters A. Chocolate у співпраці з броварнею VARVAR створив унікальне пиво до новорічних та різдвяних свят.

Для напою використали чорний шоколад із домініканської какаовели, а також ялівцеві ягоди та вишневий сік. У результаті вийшов молочний стаут із нотками гіркого чорного шоколаду, хвої та легкою ягідною кислинкою. 

Пиво буде ідеальним вибором для святкового столу, поєднуючи традиції пивоваріння та вишуканість шоколадного мистецтва, вважають розробники.

«Це справжній стаут зі справжнім чорним шоколадом», — говорять поціновувачі

До речі, днями бренд шоколад Sisters A. Chocolate здобув визнання на міжнародному конкурсі Academy of Chocolate, отримавши золоту та п’ять срібних нагород.
«Спершу не могли повірити в результати, але тепер ми неймовірно щасливі. Дякуємо всім, хто любить наш шоколад. Ця підтримка — частина нашого успіху!» — кажуть співзасновниці бренду, Олена Голоденко та Олександра Осіпова.

Золото отримав шоколад Мадагаскар Mava Maliolio 75%, а срібло — такі продукти:

  • Танзанія 72% Kokoa Kamili
  • Домінікана Öko-Karibe 100%
  • Перу 75% + Ром Canerock Jamaican Spiced
  • Перу 75% + Віскі Dewar Rattray Cask Islay
  • 55% Перу зі спешелті кавою

Бренд дотримується підходу bean-to-bar («від боба до плитки»), що передбачає повний контроль над усіма етапами виробництва: від вибору какао-бобів до створення плиток шоколаду. Завдяки лагідній обробці зберігається унікальна ароматика й смак теруарного шоколаду, що і зробило продукцію Sisters A. Chocolate популярною в Україні та за її межами.

Academy of Chocolate, створена у 2005 році, є одним із найпрестижніших конкурсів у світі крафтового шоколаду. У 2023 році на нього подали понад 1400 заявок із більш ніж 50 країн, що підкреслює значущість отриманих нагород для українського бренду.

Нагадаємо, волонтерка з Рахова створює преміальний шоколад з українською бринзою.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Борошно майбутнього молотимуть із нуту. Британці розробили унікальну технологію

Білий хліб із нутового борошна є таким же смачним, як і з пшеничного, та знижує можливість виникнення діабету 2...

Пластична операція. Українці виготовили пакети із кукурудзяного крохмалю

Компанія розпочала діяльність у лютому 2018 року – коли світ набагато менше говорив про необхідність заміни шкідливого пластику.Зараз асортимент...

DaVinci Kitchen будує роботизований паста-кіоск

Індустрія робототехніки активно заходить в сферу ресторанного бізнесу. Мінімізація взаємодії між людьми, проблеми з кадрами, необхідність збільшення пропускної здатності...

Найбільші харчові компанії зі свіжого рейтингу Forbes Ukraine

Редакція Forbes зазначає, що поріг входження до рейтингу цьогоріч становив 4,7 млрд гривень. Аналітики та журналісти зібрали дані як...

Український бренд Jaffa випустив Ice Coffee — натуральну холодну каву

Продукт створено для сучасних споживачів, які цінують якість, натуральність, зручність і естетику. Це відповідь на глобальний тренд кави «to...

Alviva Group збільшує експорт кондитерської продукції

Продуктові лінійки мусово-йогуртових тортів та еклерів бренду Tarta розроблені з урахуванням потреб міжнародного ринку та відповідають останнім трендам у...

Mars контролюватиме походження морепродуктів у кормах

Компанія Mars стала першою у світі серед виробників кормів для домашніх тварин, яка офіційно зобов’язалася дотримуватися стандартів Глобального діалогу...

Nestlé використовує відходи какао-бобів для збільшення виробництва шоколаду

Швейцарська компанія Nestlé оголосила про впровадження інноваційної технології переробки какао-плодів, яка дозволяє використовувати до 30% частин, що раніше йшли...

Може вас зацікавити

На експорт інноваційної їжі можна отримати майже 2 млн грн гранту

За умовами програми, EU4Business відбере 12 бізнесів, які отримають...

Чай, каву та пиво з канабісом — піонери ринку напоїв створили нові продукти

Марк Махоні, досвідчений інвестор з 35-річним досвідом у сегменті...

Грандіозний рік для рослинної риби та стейків: що інноваційного їстимуть споживачі у 2022 році

набагато більше аналогів цільно нарізаного м’яса вийде на ринок...

Лабораторне м’ясо стане пріоритетом у продовольчій системі США — уряд виділяє $1 млрд

Заява Aleph Farms з’явилася відразу після того, як адміністрація...

А інструкція є? IKEA у Канаді випустила книгу рецептів страв із залишків їжі

IKEA Канада випустила нову кулінарну книгу IKEA ScrapsBook. Це...

Вибір редактора
В продовження теми