Молокія розширила безлактозну лінійку — кисломолочним сиром

Ринок безлактозних продуктів щороку зростає, це спонукало Молокію розширити асортимент, створивши безлактозний кисломолочний сир.

Як і вся продукція Молокія, кисломолочний безлактозний сир виготовлений на основі молока екстра ґатунку. Його склад від звичайного відрізняється лише одним компонентом — ферментом лактазою. Завдяки йому люди з непереносністю лактози можуть вживати молочні продукти без жодного дискомфорту.

“Коли животик не любить лактозу, а хочеться чогось смачненького, бери багетик, намасти сиром безлактозним, додай меду, горішки та скибочки інжиру. І роби кусь! P.S. А лактози тут нема. Бо так можна було!”, — саме таку рекомендацію розмістили на пакуванні нового продукту.

Кисломолочний сир  в упаковці стабіло вагою 350г має жирність 5%, продукція вже доступна у продажу.

Асортимент безлактозних продуктів  Молокія тепер включає: кисломолочний сир, сметану, білий йогурт, молоко “Казкове”.

Нагадаємо, цього року Молокія розширила асортимент такими новинками: фруктові йогурти, ультрапастеризоване молоко, йогуртові-соуси безлактозний сир та безлактозне молоко “Казкове”.

Довідково
Молокія — українська сімейна компанія, що займається виробництвом і продажем молочних продуктів, асортимент налічує понад 80 позицій. Молокія постачає продукцію для ритейлу, має власні філії та роздрібні магазини, широку дистриб’юторську мережу і робить постійну постачу для сегменту HoReCa.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Лабораторну свинину відтепер зможуть вирощувати у промислових об’ємах

Нова клітинна лінія демонструє найбільш сприятливу реакцію на запатентовану технологію спільного культивування Mewery, яка включає клітини свинини, а також...

Молекулярний веганський мед почнуть продавати в Європі з наступного року

Інноваційний продукт американського виробництва просуватиме на новому ринку виробник органічних продуктів Narayan Foods. Зараз продукція компанії представлена в більш...

Кульки, загорнуті у водорості — тепер так виглядає інноваційна кава

Про це на своєму LinkedIn прозвітувався генеральний директор CoffeeB Френк Вайльд.Рік тому його компанія запустила продажі унікальної розробки, на...

Сервіс Glovo розпочав співпрацю з АТБ. Допомогли американські технології

Щоб інтегрувати в додаток АТБ, компанії скористалися технологією Corezoid Process Engine від американської компанії Middleware.Дмитро Расновський, генеральний менеджер Glovo...

«Яготинське для дітей» змінило дизайн пляшок дитячих йогуртів і кефіру

На відміну від скла, пластик не так легко б'ється, що особливо важливо для дітей молодшого віку, які можуть випадково...

Pripravka: секретний інгредієнт успіху 

Хоч вважається, що найкраща приправа до їжі — це голод, попит на спеції та прянощі в Україні був завжди,...

Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?

Сучасні технології невпинно змінюють різні сфери життя, і гастрономія не стала винятком. Віртуальна реальність (VR), яка дозволяє створювати та...

Проєкт Bake4Ukraine отримав грант на обладнання українським пекарням

Гуманітарний проєкт #Bake4Ukraine отримав грант, що передбачає надання обладнання (нового чи б/в) 50 українським пекарням, які знаходяться в зоні...

Може вас зацікавити

McDonald’s реконструював найбільший ресторан в Україні. Тепер він з ліфтом.

Зазначається, що загальна площа оновленого ресторану сягає 944 кв...

Виробникам морозива, соків та готових страв роздадуть по 4 тис євро грантів

Гранти надаватимуться задля підтримки відновлення підприємницької діяльності на територіях...

В Ізраїлі надрукували найбільший лабораторний стейк — зі справжнього м’яса та жиру

Ізраїльський виробник культивованого м’яса Mea Tech 3D надрукував стейк...

Ізраїльська інновація знизить вартість лабораторного м’яса в рази — до $13 за кіло.

Ця технологія стала значним проривом на тлі занепокоєнь щодо...

Вибір редактора
В продовження теми