Молокія розширила безлактозну лінійку — кисломолочним сиром

Ринок безлактозних продуктів щороку зростає, це спонукало Молокію розширити асортимент, створивши безлактозний кисломолочний сир.

Як і вся продукція Молокія, кисломолочний безлактозний сир виготовлений на основі молока екстра ґатунку. Його склад від звичайного відрізняється лише одним компонентом — ферментом лактазою. Завдяки йому люди з непереносністю лактози можуть вживати молочні продукти без жодного дискомфорту.

“Коли животик не любить лактозу, а хочеться чогось смачненького, бери багетик, намасти сиром безлактозним, додай меду, горішки та скибочки інжиру. І роби кусь! P.S. А лактози тут нема. Бо так можна було!”, — саме таку рекомендацію розмістили на пакуванні нового продукту.

Кисломолочний сир  в упаковці стабіло вагою 350г має жирність 5%, продукція вже доступна у продажу.

Асортимент безлактозних продуктів  Молокія тепер включає: кисломолочний сир, сметану, білий йогурт, молоко “Казкове”.

Нагадаємо, цього року Молокія розширила асортимент такими новинками: фруктові йогурти, ультрапастеризоване молоко, йогуртові-соуси безлактозний сир та безлактозне молоко “Казкове”.

Довідково
Молокія — українська сімейна компанія, що займається виробництвом і продажем молочних продуктів, асортимент налічує понад 80 позицій. Молокія постачає продукцію для ритейлу, має власні філії та роздрібні магазини, широку дистриб’юторську мережу і робить постійну постачу для сегменту HoReCa.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Створили безвідходне вівсяне молоко, яке можна зберігати 9 місяців

Це – концентрат вівсяного молока в упаковці, що піддається компостуванню.Концентрат з’явиться у продажі з 22 квітня. Він являє собою...

Китайський гігант першим розлив молоко та йогурти в упаковку з переробленої смоли

Молочний гігант Mengniu, що виготовляє йогурти та кисломолочні продукти розпочав співпрацю з фірмою Dow, котра займається дослідженням матеріалів для...

Творець першого в світі молочного протеїну без тварин вийде на ринок спортивного харчування

Нова лінійка Mooless має в основі молекулярно ідентичний звичайній сироватці протеїн від Perfect Day.Його виготовляють шляхом точної ферментації, забезпечуючи...

Пляжний бургер та крабовий пиріг: канадські гіганти створюють м’ясо з цукрових водоростей

Наразі триває етап науково-дослідної роботи у рамках партнерства та вже розроблені перші страви. Комерційне виробництво розпочнеться навесні 2022 року «Перехід на...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Українська пивоварня отримала дві нагороди World Alcohol-Free Awards

Темне безалкогольне пиво Dark Non-alcohol (ABV 0,5%, IBU 13, Plato 7) отримало золоту медаль. Судді відзначили у ньому "аромати...

Може вас зацікавити

Власники Chrysler, Dodge, Jeep та Ram замовлятимуть їжу за кермом у кілька кліків

Замовляти їжу за кермом стане набагато зручніше. Lear Corporation,...

Гастрономічний рекорд: у «Сільпо» спекли рекордний в Україні круасан

Рекордсмена створювали троє майстрів-пекарів протягом 8 годин. Рецепт і...

50% споживачів готові доплачувати за корисну та місцеву їжу: про тренди майбутнього

Такі результати глобального дослідження, отримані міжнародною консалтинговою компанією PwC....

12 пісних страв на Різдво: як урізноманітнити святкове меню

Кутя Найголовніша страва Різдва – кутя. Це те, що несе...

Ні луски, ні хвоста. Рослинна риба припливла до України

Зі стрімким ростом популярності продуктів на рослинній основі, споживачі...

Вибір редактора
В продовження теми