Молокія розширила безлактозну лінійку — кисломолочним сиром

Ринок безлактозних продуктів щороку зростає, це спонукало Молокію розширити асортимент, створивши безлактозний кисломолочний сир.

Як і вся продукція Молокія, кисломолочний безлактозний сир виготовлений на основі молока екстра ґатунку. Його склад від звичайного відрізняється лише одним компонентом — ферментом лактазою. Завдяки йому люди з непереносністю лактози можуть вживати молочні продукти без жодного дискомфорту.

“Коли животик не любить лактозу, а хочеться чогось смачненького, бери багетик, намасти сиром безлактозним, додай меду, горішки та скибочки інжиру. І роби кусь! P.S. А лактози тут нема. Бо так можна було!”, — саме таку рекомендацію розмістили на пакуванні нового продукту.

Кисломолочний сир  в упаковці стабіло вагою 350г має жирність 5%, продукція вже доступна у продажу.

Асортимент безлактозних продуктів  Молокія тепер включає: кисломолочний сир, сметану, білий йогурт, молоко “Казкове”.

Нагадаємо, цього року Молокія розширила асортимент такими новинками: фруктові йогурти, ультрапастеризоване молоко, йогуртові-соуси безлактозний сир та безлактозне молоко “Казкове”.

Довідково
Молокія — українська сімейна компанія, що займається виробництвом і продажем молочних продуктів, асортимент налічує понад 80 позицій. Молокія постачає продукцію для ритейлу, має власні філії та роздрібні магазини, широку дистриб’юторську мережу і робить постійну постачу для сегменту HoReCa.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Сінгапурський стартап винайшов машину для створення рослинних жовтків

Стартап запевняє, що яйця мають той самий смак і текстуру, що й традиційні: жовтки, які сочаться, і яєчні білки...

Штучний інтелект допоможе скоротити харчові відходи та придумає рецепти із того, що є у холодильнику

Мета розробників – допомогти споживачам максимально використовувати придбані продукти та зменшити кількість відходів.“Відкрийте камеру, проскануйте свій холодильник, і ваш...

Французьке гібридне молоко відкрило нову категорію на ринку молочних продуктів

Сучасні споживачі прагнуть збагачення асортименту продуктів харчування, що відрізнятимуться чудовим смаковим та здоровим харчовим профілем.Компанія Triballat Noyal пропонує потенційне...

Нектар із щавля: колишній айтішник чавить на Прикарпатті сік із мікрозелені

Переїхавши з початком повномасштабного вторгнення на Прикарпаття, Володимир заснував сіті-ферму «Micro Green Прикарпаття». Спочатку це було приміщення на 70 квадратних...

Майстриня із Закарпаття поєднала “дубайський шоколад” із начинкою з сала

Серед них — шоколад зі сливовим лекваром, що нагадує смак Закарпаття, а також шоколад із в'яленим м’ясом та салом...

СМАК ПЕРЕМОГИ. Повний рейтинг інноваційних харчових компаній України – 2024

NEWFOOD.UA — портал про нові харчові технології, склав перший в Україні Рейтинг «ТОП-25 інноваційних харчових компаній». У список переможців...

10 000 хлібин отримали мешканці прифронтових територій від Good Bread за підтримки Corteva та GlobalGiving

Міжнародна науково-технологічна сільськогосподарська компанія Corteva Agriscience у партнерстві з GlobalGiving виділила грант інклюзивній пекарні Good Bread на виготовлення понад...

“Додали до меню деруни, і вони одразу стали хітом”: як розвивається український стріт-фуд

Формат, який Клопотенко називає стартапом, спрямований на переосмислення та популяризацію української кухні у сфері вуличної їжі."Ми експериментуємо з меню,...

Може вас зацікавити

Всесвітньо відома корпорація виводить на ринок сир нового покоління

Цього тижня компанія оголосила про запуск Bold Cultr —...

Доставка їжі: тенденції, секрети, фішки, майбутнє ринку онлайн-доставки продуктів

Основні екологічні тренди продуктового ритейлу:Відмова від пластику; Етичне...

Всесвітньо відомий виробник алкоголю продаватиме ром у форматі морозива

У результаті співпраці створено новий унікальний смак морозива —...

Гігант зернового ринку створив екстра-веганський шоколад, аналогів якого немає на ринку

Для створення нової лінійки, «інженери щоколаду» визначили основні «енергетичні»...

Danone озброївся штучним інтелектом для створення нових веганських продуктів

Технологія Brightseed вивчає рослини на молекулярному рівні, щоб ідентифікувати...

Вибір редактора
В продовження теми