Українські супермаркети почали продавати французький делікатес з новим смаком

Український виробник делікатесів "Еко Улітка" розширив свій асортимент у мережі супермаркетів "Сільпо".

Новинкою сезону стали фаршировані равлики з грибним соусом, які можна знайти у відділах “Лавка Традицій”. 

Цей продукт пропонується для самостійного приготування — равлики можна запікати у звичайній духовці (8-10 хвилин) або готувати на барбекю (10-12 хвилин).

“В найближчий час новинка з’явиться по всій країні в мережі “Сільпо”, де є “Лавка Традицій”, — коментує Дмитро Бутенко, засновник компанії 

Компанія “Еко Улітка” працює з 2008 року, спеціалізуючись на вирощуванні та переробці їстівних равликів. Її продукція — від класичних французьких варіантів равликів у соусах до новаторських рецептів — представлена в “Сільпо” та вже давно знайшла свого споживача серед українців. Равлики в соусах, наприклад, по-лімузинськи, по-бургундськи чи з сиром Горгонзола, стали популярними завдяки високій якості інгредієнтів та зручності приготування.

Новий набір з грибним соусом доповнює лінійку делікатесів і пропонує унікальний смаковий досвід, який стане чудовим доповненням до святкового столу або вишуканої вечері, говорить виробник.

Компанія також акцентує на тому, що продукт виготовлений за традиційними рецептами із дотриманням європейських стандартів якості.

До слова, раніше “Еко Улітка” презентувала такі варіанти равликів, як:

  • Равлики по-Лімузинськи — в ароматному соусі з масла, часнику та петрушки.
  • Равлики по-Бургундськи — з червоним вином, часником і пряними травами.
  • Равлики з сиром Горгонзола — у кремовому сирному соусі.

Нагадаємо, раніше NEWFOOD розповідав, як львівська ферма вирощує та готує унікальну їжу – качки на равликах та молюски у вершковому паприкаші.

Джерела: Facebook, Escargot

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Лід, полуниця та чилі: світова мережа кав’ярень презентувала незвичний лимонад

Крім звичних інгредієнтів лимонад Starbucks містить добру порцію суміші гострого перцю чилі. У літньому меню – Пряний Драгонфрут, Пряний Ананас...

Дніпровський виробник тортів вчетверо збільшив виробництво під час війни

Компанія Nonpareil, заснована у 2010 році, сьогодні входить до трійки лідерів національного ринку тортів і тістечок, поступаючись лише Roshen...

Ядерна ікра. Британці першими виростили чорну ікру у лабораторії

Exmoor Caviar відома світу як ферма по вирощуванню ікри осетрових, де умови існування риб максимально наближені до природних. Зараз...

Стартап екс-чемпіона Формули-1 по випуску екологічних шоколадок отримав мільйони венчурних інвестицій

Раунд очолила люксембурзька компанія DLF Venture. У фінансуванні взяли участь інвестори харчових технологій Five Seasons Ventures та DX Ventures,...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Українська пивоварня отримала дві нагороди World Alcohol-Free Awards

Темне безалкогольне пиво Dark Non-alcohol (ABV 0,5%, IBU 13, Plato 7) отримало золоту медаль. Судді відзначили у ньому "аромати...

Може вас зацікавити

Nestle підтримала розробника веганських бургерів – смачніших за Impossible Food та Beyond Meat

Перша пропозиція компаній, гамбургер з гороховим протеїном без глютену,...

Український стартап створив девайси, які очищають воду з річки за 20 хвилин

Заснований випускником економічного факультету Києво-Могилянської академії Андрієм Осадчим, стартап...

У США відтворили вівсяне молоко за старовинним рецептом та зробили його органічним

Сестри  Крістіна Дорр Дрейк та Олена Дорр Зієнда відтворили...

З’явилося перше у світі пиво з листям коки – слабоалкогольне, зі “смаком пригод”

Ідея інноваційного пива виникла у телевізійного шеф-кухаря Джеремі Вермолена,...

Сінгапурська компанія розробила автоматизовані біореактори для вирощування лабораторного м’яса

Сінгапурська SingCell, заснована у 2020 році, розробила повністю автоматизовані...

Вибір редактора
В продовження теми