Українські супермаркети почали продавати французький делікатес з новим смаком

Український виробник делікатесів "Еко Улітка" розширив свій асортимент у мережі супермаркетів "Сільпо".

Новинкою сезону стали фаршировані равлики з грибним соусом, які можна знайти у відділах “Лавка Традицій”. 

Цей продукт пропонується для самостійного приготування — равлики можна запікати у звичайній духовці (8-10 хвилин) або готувати на барбекю (10-12 хвилин).

“В найближчий час новинка з’явиться по всій країні в мережі “Сільпо”, де є “Лавка Традицій”, — коментує Дмитро Бутенко, засновник компанії 

Компанія “Еко Улітка” працює з 2008 року, спеціалізуючись на вирощуванні та переробці їстівних равликів. Її продукція — від класичних французьких варіантів равликів у соусах до новаторських рецептів — представлена в “Сільпо” та вже давно знайшла свого споживача серед українців. Равлики в соусах, наприклад, по-лімузинськи, по-бургундськи чи з сиром Горгонзола, стали популярними завдяки високій якості інгредієнтів та зручності приготування.

Новий набір з грибним соусом доповнює лінійку делікатесів і пропонує унікальний смаковий досвід, який стане чудовим доповненням до святкового столу або вишуканої вечері, говорить виробник.

Компанія також акцентує на тому, що продукт виготовлений за традиційними рецептами із дотриманням європейських стандартів якості.

До слова, раніше “Еко Улітка” презентувала такі варіанти равликів, як:

  • Равлики по-Лімузинськи — в ароматному соусі з масла, часнику та петрушки.
  • Равлики по-Бургундськи — з червоним вином, часником і пряними травами.
  • Равлики з сиром Горгонзола — у кремовому сирному соусі.

Нагадаємо, раніше NEWFOOD розповідав, як львівська ферма вирощує та готує унікальну їжу – качки на равликах та молюски у вершковому паприкаші.

Джерела: Facebook, Escargot

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

“Згущенка”, сметана та сир із буйволиного молока — українська ферма не встигає за попитом

На ферму можна сходити на екскурсію та поспілкуватися з справжнім буйволом. Їх тут — 74.За словами Ірини Левдар, що...

Кондитерська мережі супермаркетів «Сільпо» випустила лімітовану колекцію цукерок ручної роботи

Власна кондитерська» мережі супермаркетів «Сільпо» випустила лімітовану колекцію цукерок ручної роботи у пакованні, дизайн якого створили українські ілюстраторки —...

Американці створили перше в світі справжнє молоко без цукру та вуглеводів

Компанія запустила перше у своєму роді органічне ультрафільтроване молоко Maple Hill’s Zero Sugar, яке пропонує такий же безкомпромісний смак...

Технологи за допомогою мікробного бродіння відтворили смак фіалки та драконового фрукта

Sensegen отримала шість «справжніх фруктових» смаків для харчових продуктів і напоїв, говорить Наташа Д'Соузо, віцепрезидент зі смаків і досвіду...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Може вас зацікавити

У пиво та шоти доливають кленовий сік: допомагає відновитися після спорту

Якщо у 2021 році обсяг ринку кленового соку становив...

Британці шукають інвестиції для виробництва роботів, які заварюють та роздають каву

LoveCaf створив прототип першої роботизованої кавомашини, замовлення для якої...

Американці виготовили альтернативне грудне молоко методом бродіння

Для створення альтернативного грудного молока стартап використовує не клітинне...

Штучний інтелект створив замінник м’яса морських черепах

Для цього NotCo заручилася технологіями штучного інтелекту та великим...

Українці спекли найдорожчий хліб у світі. Скуштувати можна до 5 листопада

«Це — найдорожча і найцінніша страва у світі, адже...

Вибір редактора
В продовження теми