Новинкою сезону стали фаршировані равлики з грибним соусом, які можна знайти у відділах “Лавка Традицій”.
Цей продукт пропонується для самостійного приготування — равлики можна запікати у звичайній духовці (8-10 хвилин) або готувати на барбекю (10-12 хвилин).
“В найближчий час новинка з’явиться по всій країні в мережі “Сільпо”, де є “Лавка Традицій”, — коментує Дмитро Бутенко, засновник компанії
Компанія “Еко Улітка” працює з 2008 року, спеціалізуючись на вирощуванні та переробці їстівних равликів. Її продукція — від класичних французьких варіантів равликів у соусах до новаторських рецептів — представлена в “Сільпо” та вже давно знайшла свого споживача серед українців. Равлики в соусах, наприклад, по-лімузинськи, по-бургундськи чи з сиром Горгонзола, стали популярними завдяки високій якості інгредієнтів та зручності приготування.
Новий набір з грибним соусом доповнює лінійку делікатесів і пропонує унікальний смаковий досвід, який стане чудовим доповненням до святкового столу або вишуканої вечері, говорить виробник.
Компанія також акцентує на тому, що продукт виготовлений за традиційними рецептами із дотриманням європейських стандартів якості.
До слова, раніше “Еко Улітка” презентувала такі варіанти равликів, як:
- Равлики по-Лімузинськи — в ароматному соусі з масла, часнику та петрушки.
- Равлики по-Бургундськи — з червоним вином, часником і пряними травами.
- Равлики з сиром Горгонзола — у кремовому сирному соусі.
Нагадаємо, раніше NEWFOOD розповідав, як львівська ферма вирощує та готує унікальну їжу – качки на равликах та молюски у вершковому паприкаші.