Преміум-бренд створив активовану воду, що посилює смак їжі у 10 разів

Бренд преміум-класу BE WTR запустив "активовану воду" AQTiV+, створену для покращення смакових якостей їжі та напоїв.

Вода, що проходить через швейцарську запатентовану технологію фільтрації, отримує додаткову “активацію” завдяки використанню технології електромагнітного резонансу, яка надає їй шовковисту текстуру та свіжіший смак.

BE WTR відомий своїм підходом до переробки та повторного використання скляних пляшок

Виробник прагне знизити вплив одноразових пластикових пляшок на довкілля та мінімізувати енергозатрати на виробництво нових пляшок. Тому після фільтрації вода розливається на місці у скляні пляшки, які потім багаторазово використовуються та доставляються електромобілями в межах 10-кілометрової зони від заводу. 

Кожна пляшка може бути використана до 200 разів, що є значним поліпшенням порівняно зі стандартом у галузі, де пляшки використовуються близько 40 разів.

Нещодавно компанія відкрила свій перший завод у Південно-Східній Азії — у Сінгапурі, де, попри доступність високоякісної водопровідної води, споживання бутильованої води на душу населення залишається найвищим у світі. BE WTR прагне змінити цю ситуацію, пропонуючи місцеву, екологічно чисту альтернативу імпортованій бутильованій воді. 

Засновник і генеральний директор компанії Майк Хеккер зазначає, що метою є зменшення вуглецевого сліду, пов’язаного з транспортуванням води на великі відстані, і пропозиція місцевої води споживачам.

Новий продукт AQTiV+ не тільки має покращені смакові характеристики, а й, за словами компанії, посилює смакові відчуття від їжі та напоїв у десять разів. 

Офіційний запуск AQTiV+ відбудеться на міжнародному кулінарному конкурсі Bocuse d’Or Grand Final, який пройде в січні 2025 року у Франції.

Нагадаємо, раніше британці створили напої в мікрокубиках.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Діабет змусив винахідника придумати новий вид морозива — без цукру, тваринних та рослинних жирів

У 2014 році Никласу Лутману, у співзасновника шведської компанії LUB Foods, діагностували діабет. «Ок», — подумав Лутман і закрився...

Рок-музикант Брайан Адамс став співзасновником стартапу, що робить молоко з вівсом та травами

Компанія пропонує Moodrink — замінник молока на основі трав та вівса, який можна використовувати для випічки, приготування їжі, кави...

Продовольчий гігант: яскраві кольори та смаки зруйнують кордони на ринку їжі

Це – яскраві кольори, економічні пропозиції, цілісне самопочуття від споживання продуктів та місцеві смаки. Висновки об’єднали штучний інтелект з аналізом...

Green Salt: із морської спаржі створили сіль, яка запобігає інсультам

Салікорнія або солонець також відома як морська спаржа. Її культивують та збирають ціле тисячоліття.Салікорнія використовується у різних культурах —...

IDS Ukraine відновлює довоєнний рівень виторгу та демонструє зростання вартості активів у 2024 році

Згідно із прогнозами виторг компанії за рік становитиме 6,8 млрд грн, що відповідає довоєнному рівню. Це дозволить IDS Ukraine...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

Може вас зацікавити

Ikea тестуватиме потенційних працівників веганськими фрикадельками з-під 3D-принтера

Компанія прагне стати максимально екологічною, і відноситься до цього...

Ні луски, ні хвоста. Рослинна риба припливла до України

Зі стрімким ростом популярності продуктів на рослинній основі, споживачі...

Перший рослинний супермаркет здивував: що найбільше купують вегани

Магазин площею 212 кв. м пропонує понад 2700 продуктів...

Якщо припече. Створена самонагрівальна банка для кави

Щоб активувати процес нагрівання, необхідно покрутити дно банки і...

Датський виробник інгредієнтів створив нову культуру, яка підвищує солодкість молочних продуктів без цукру

«Діапазон Sweety є культурою термофільного стрептокока і лактобактерій, які...

Вибір редактора
В продовження теми