Український бренд запустив виробництво йогурту-соусу зі смаком томату, базиліку, огірка та кропу

Українськка компанія «Молокія» увійшла в нову категорію соусів, запустивши виробництво йогурт&соус

Молокія запустила виробництво та продаж інноваційного продукту — йогурт&соус, увійшовши в нову для себе категорію соусів. Окрім розширення асортименту, нові продукти дозволять залучити споживачів, що шукають здорові альтернативи звичним соусам.

Йогуртові соуси Молокія зі смаками “томат-базилік” та “огірок-кріп” розроблені на основі білого йогурту – це чудове поєднання насиченого смаку і природної користі молочних продуктів.

Дослідження NIQ підтверджують: попит на здорову їжу стрімко зростає і споживач шукає здорову альтернативу вже звичним продуктам. Крім того, Молокія змогла випустити абсолютно новий для себе продукт, без додаткових інвестицій у виробництво на наявних потужностях підприємства.

Молокія запропонувала свіжий погляд на класичні соуси, йогуртові-соуси ідеально підходять як готове рішення для улюблених страв: овочів на грилі, картоплі, сендвічів, м’яса, шаурми, бургерів. Також їх можна використовувати як заправку до салатів замість олії чи майонезу.

Соуси мають жирність 2.1 %, розфасовані у стакан об’ємом 250 г. Термін придатності 21 доба. З жовтня продукція вже доступна у продажу.

Нагадаємо, що український бренд “Молокія”, випустив молоко “До кави”, створене спеціально для приготування кавових напоїв. У компанії розповідають, що мистецтвом приготування найкращої кави з новим молоком володіють баристи школи CUSTOM COFFEE. Вони навчатимуть і інших тому, як створити ідеальну чашку кави.

Раніше ми писали, що компанія “Молокія” створила унікальні йогурти, подібних яким немає в Україні – з попкорном. Білий йогурт “Молокія” не містить згущувачів, але залишається надзвичайно густим завдяки особливій заквасці, що є однією з ключових особливостей бренду.

Джерело: “Молокія”

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Їстівне покриття вберігає від смітника на 40% більше огірків

Задля мінімізації харчових відходів та зменшення використання пластику, партнери запропонували екологічний пакувальний матеріал, який подовжує термін зберігання свіжих огірків.«Одним...

Морський біолог розробив спосіб вирощення устриць із клітин

Компанія, яка отримала початкове фінансування від Big Idea Ventures і Sustainable Food Ventures, запустилася цього місяця. Її два співзасновники, Нікіта...

Орбітальний ланч. Для космосу розробили ароматну їжу в інноваційній упаковці

Щоб забезпечити збереження смакових якостей, гарантуючи при цьому їхній тривалий термін зберігання за кімнатної температури, інженери Servair працювали разом...

Володар премії «Греммі» створив морозиво без молока. Воно вже на полицях найбільших рітейлерів

JD’s Vegan розробив три нові смаки до своєї лінійки: Chocolate My Way, який описують як надбагатий і декадентський; Key...

Український бренд Jaffa випустив Ice Coffee — натуральну холодну каву

Продукт створено для сучасних споживачів, які цінують якість, натуральність, зручність і естетику. Це відповідь на глобальний тренд кави «to...

Alviva Group збільшує експорт кондитерської продукції

Продуктові лінійки мусово-йогуртових тортів та еклерів бренду Tarta розроблені з урахуванням потреб міжнародного ринку та відповідають останнім трендам у...

Mars контролюватиме походження морепродуктів у кормах

Компанія Mars стала першою у світі серед виробників кормів для домашніх тварин, яка офіційно зобов’язалася дотримуватися стандартів Глобального діалогу...

Nestlé використовує відходи какао-бобів для збільшення виробництва шоколаду

Швейцарська компанія Nestlé оголосила про впровадження інноваційної технології переробки какао-плодів, яка дозволяє використовувати до 30% частин, що раніше йшли...

Може вас зацікавити

Цукром із трюфелів замінять канцерогенний аспартам

MycoTechnology виявила солодкий білок у медових трюфелях. Компанія стверджує,...

Лабораторна фуа-гра готується до виходу відразу на п’ять великих ринків світу

Традиційна фуа-гра є частиною культурної спадщини Франції, але її...

Угандійські жінки створили замінник м’яса із найвонючіших плодів у світі

Насправді за використання джекфрута у створенні альтернативи м’ясу взялося...

На Закарпатті крафтярі роблять сушлики із м’яса та гарбузів

Це — 100% м’ясо, усушене за допомогою дегідратора на...

Китайці створили безкалорійний підсолоджувач, кращий за стевію

Підсолоджувач є мінімально обробленим, рослинним і не містить калорій Ця...

Вибір редактора
В продовження теми