Український бренд, що створив ідеальне молоко для приготування кави, почав співпрацю з Custom Coffee school

Молоко «До кави» від українського виробника Молокія — створене спеціально для приготування кавових напоїв. Воно підходить як для професійних кав'ярень, так і для приготування кавових напоїв вдома.

Це – молоко екстра ґатунку з вмістом жиру 2,5%. Воно призначене для створення ніжної, густої та однорідної молочної пінки, що ідеально підходить для капучино чи лате. 

Калорійність продукту складає 53 ккал.

Молоко “До кави” — коров’яче, збалансоване за складом білків і жирів, що робить його ідеальним вибором для приготування кавових напоїв, діляться у “Молокії”

У компанії розповідають, що мистецтвом приготування найкращої кави з новим молоком володіють баристи школи CUSTOM COFFEE. Вони навчатимуть і інших тому, як створити ідеальну чашку кави.

“Для ідеального балансу смаку кавово-молочних напоїв важливо вибрати правильне молоко. З Molokia ми досягаємо цього балансу”, — коментують у CUSTOM COFFEE, додаючи, що молоко “До кави” має збалансоване поєднання білків і жирів, що необхідно для приготування смачної чашки капучино або лате.

Нагадаємо, що раніше український бренд “Молокія” створив унікальні йогурти, подібних яким немає в Україні – з попкорном.

“Ми взяли наш Білий йогурт і додали хрусткий попкорн. Так з’явився Білий йогурт з попкорном”, — діляться у компанії. 

Білий йогурт “Молокія” не містить згущувачів, але залишається надзвичайно густим завдяки особливій заквасці, що є однією з ключових особливостей бренду.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Вчені назвали несподіваний інгредієнт, який покращує рослинне м’ясо

До такого висновку дійшли в Університеті Путра в Малайзії. Дослідники оцінили фізико-хімічні та сенсорні властивості рослинних м'ясних котлет, виготовлених з...

Японці розробили стандарти для вирощування лабораторного м’яса на заводах та вдома

Компанії-члени консорціуму планують співпрацювати у п’яти різних сферах, щоб допомогти прискорити загальний розвиток сектору: джерело клітин, культуральне середовище, обладнання...

До 2040 року 35% ринку займе лабораторне м’ясо, ще четверть складатиме рослинне

Аналітики говорять, що «в довгостроковій перспективі переможе культивоване м’ясо. Втім, нові веганські альтернативи, такі як Impossible Burger та Beyond...

Кульки, загорнуті у водорості — тепер так виглядає інноваційна кава

Про це на своєму LinkedIn прозвітувався генеральний директор CoffeeB Френк Вайльд.Рік тому його компанія запустила продажі унікальної розробки, на...

Крафтові виробники, гаївки й лекторій: в Києві пройде 13-й фестиваль True&Local

Цього разу фестиваль присвячений «Гаївкам» — традиційним весняним пісням, які здавна символізують пробудження природи й прихід нового життя.Весняний настрій...

Смачна колаборація: «Яготинський» айран в мережі Döner Маркет

Співпрацю двох брендів, чиї автентичні продукти чудово доповнюють один одного, точно оцінять шанувальники стритфуду.  «Поєднання шаурми з айраном — це...

Дві українські компанії потрапили до списку номінантів Gulfood Innovation Awards 2025

З 17 до 22 лютого 2025 року в Dubai World Trade Centre (Дубай, ОАЕ) відбулася одна з найбільших світових...

Йогуртові соуси від Молокія у шорт-листі глобальної нагороди World Food Innovation Awards 2025

Йогуртові соуси від Молокія потрапили до шорт-листа в категорії «Найкращий молочний продукт». Молокія змагатиметься за першість із одними з...

Може вас зацікавити

Український фудтех-стартап створив веганські страви, що готуються за 10 хвилин

SUSHKA, український виробник здорової їжі швидкого приготування, запустив лінійку...

Польська компанія створила м’ясо із конопель та просить не асоціювати його з каннабісом

Hempeat перетворила насіння на функціональні інгредієнти, з яких виготовила...

Миколаївська компанія пече хліб із м’яса, а ковбасу варить із водоростей та грибів

Леберкезе походить із Баварії, де щороку проводиться знаменитий Октоберфест....

Вибір редактора
В продовження теми