Відомий виробник піци створив до свят вино із помідорів

Компанія Pizza Hut випустила унікальне томатне вино під назвою Tomato Wine.

Це – лімітований напій, виготовлений із соковитих помідорів з додаванням базиліку, що відтворює смакові відчуття, асоційовані з піцою.

Tomato Wine містить ароматну суміш трав і спецій, а також ноти підсмаженого дуба, що нагадують смак запеченої скоринки піци. Попри те, що напій виготовлений з помідорів, його смак схожий на охолоджене біле вино. 

Tomato Wine створено у співпраці з Irvine’s Just Beyond Paradise Winery, сімейною виноробнею з Канзасу, відомою своїм креативним підходом до виробництва вина.

PIZZA HUT презентує нове вино

“Свята – це час для багатьох зустрічей, і ми хотіли запропонувати щось несподіване”, — зазначила директорка з реклами Pizza Hut Еліс Слейтон

Вона додала, що Tomato Wine — це спроба перевернути традиційне поєднання піци та вина, щоб створити нове, запам’ятовуване смакове відчуття.

Вино було створено для того, щоб поєднуватися з класичними піцами Pizza Hut, створюючи незабутній досвід для споживачів. 

Tomato Wine можна придбати в обмеженій кількості на сайті виноробні Irvine’s Just Beyond Paradise Winery. Також Pizza Hut пропонує лімітований подарунковий набір, що містить пляшку вина, дві брендовані келихи та відкривачку для вина, що може стати цікавим подарунком на свята.

Нагадаємо, раніше німці навчилися робити дієтичне вино із листя. Для створення вина дослідники використовують листя та лозу нових сортів винограду, адаптованих до зміни клімату.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Найпопулярнішим замовленням-2021 стали веганські ковбаски

Загалом замовлення на рослинні продукти харчування, такі як «курячі крильця» із цвітної капусти для барбекю, рамен із грибів і...

Мона поїсти: Співзасновник monobank запускає віртуальні ресторани з доставкою

«Кілька років тому ми запустили monobank. Один з наших головних принципів: «У нас немає витрат на відділення, тому ми...

Полтавський бренд пакує у прозорі бляшанки сало з медом — найдорожче в Україні

Засновники виробництва — подружжя Марина та Віталій Мостові, які раніше займалися кейтерингом, тепер виготовляють близько тисячі банок сала на...

Гігант харчового ринку вироблятиме моцарелу з молока мікробів

Угода допоможе New Culture збільшити виробництво казеїну без вмісту продуктів тваринного походження (казеїн — це білок, який надає сиру...

Крафтові виробники, гаївки й лекторій: в Києві пройде 13-й фестиваль True&Local

Цього разу фестиваль присвячений «Гаївкам» — традиційним весняним пісням, які здавна символізують пробудження природи й прихід нового життя.Весняний настрій...

Смачна колаборація: «Яготинський» айран в мережі Döner Маркет

Співпрацю двох брендів, чиї автентичні продукти чудово доповнюють один одного, точно оцінять шанувальники стритфуду.  «Поєднання шаурми з айраном — це...

Дві українські компанії потрапили до списку номінантів Gulfood Innovation Awards 2025

З 17 до 22 лютого 2025 року в Dubai World Trade Centre (Дубай, ОАЕ) відбулася одна з найбільших світових...

Йогуртові соуси від Молокія у шорт-листі глобальної нагороди World Food Innovation Awards 2025

Йогуртові соуси від Молокія потрапили до шорт-листа в категорії «Найкращий молочний продукт». Молокія змагатиметься за першість із одними з...

Може вас зацікавити

Що їсти веганам на Різдво: 12 страв для святкового столу

Якщо ви хочете влаштувати святкову вечерю без продуктів тваринного...

Шведи створили біо-кришечки з ялини і сосни, які закривають напої зсередини

Зі слів розробників, сучасні пластикові кришечки для напоїв окрім...

Новини про альтернативний білок

Незважаючи на Covid-19, обсяги фінансування розробки та виробництва альтернативного...

Сінгапурський стартап перетворить відходи соєвого молока на рослинне м’ясо

Завдяки підтримці інвесторів та урядових агенцій, компанія наразі займається...

Китайський уряд інвестує у розробку альтернативного м’яса на фоні чуми свиней

Попередні одержувачі подібних фінансових асигнувань у Китаї включали розробників...

Вибір редактора
В продовження теми