Понеділок, 2 Грудня, 2024
інше

    Чорна піца та рожевий багет: як «Сільпо» додає кольору Чорній п’ятниці

    Мережа супермаркетів «Сільпо» вирішила додати фарб Чорній п’ятниці та запропонувати альтернативу традиційному шопінг-хаосу. З 23 по 30 листопада «Сільпо» запрошує Гостей без метушні та галасу скуштувати незвичну випічку: чорну піцу та рожевий багет.

    Піцу власного виробництва випікатимуть з чорнилами каракатиці. Цей натуральний інгредієнт надає тісту насиченого чорного кольору і додає легку морську нотку. До речі, спеціально до Чорної п’ятниці у «Сільпо» створили лімітовану серію пакування для піци з кумедним мінікоміксом.

    Ще одна новинка — рожевий багет. Його насичений колір вдалося досягти завдяки екстракту буряка, що не тільки надає особливого вигляду, а й створює природний вишуканий смак.

    Та і це ще не всі сюрпризи. Головна героїня Чорної п’ятниці у «Сільпо» — Чорна Каракатиця — уже мандрує супермаркетами та пригощає Гостей незвичайними новинками.

    Чорну піцу та рожевий багет можна придбати у 245 магазинах мережі.

    Також у «Сільпо» до Чорної п’ятниці діятимуть традиційні вигідні пропозиції — але без штовханини й хаосу, тільки з радістю і комфортом.

    НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

    введіть свій коментар!
    введіть тут своє ім'я

    Схожі теми

    Рок-музикант Брайан Адамс став співзасновником стартапу, що робить молоко з вівсом та травами

    Компанія пропонує Moodrink — замінник молока на основі трав та вівса, який можна використовувати для випічки, приготування їжі, кави...

    Стартап створив замінник м’яса із відходів виноробства та адаптогенних грибів

    Рослинна котлета готується з італійської трюфельної олії та тріо грибів – лев’яча грива, портобелло (великі шампіньони, які досягають 15...

    Nestle будує центр за $52 млн для доставки готових страв

    Новий розподільчий центр працевлаштує 665 робітників. Будівнитцво обійдеться компанії в $52 млн Компанія оголосила про проект в Атланті через чотири місяці...

    Данський постачальник інгредієнтів створив «надбілок» — він формує м’язи та лікує

    Новий Lacprodan BLG-100 — це чистий інгредієнт бета-лактоглобуліну (BLG), виготовлений за новою запатентованою технологією поділу.Він містить на 45% більше...

    Сирна «Корона» та кульки у чорному перці — українські сири, які визнав світ

    5 листопада в Португалії, місті Візеу, офіційно завершився міжнародний сирний конкурс World Cheese Awards 2024. Цього року на конкурсі...

    Тренди у споживанні м’яса в Україні: виклики та перспективи

    У сучасному світі м’ясна індустрія зазнає значних змін під впливом соціальних, економічних і технологічних факторів. Споживчі вподобання змінюються разом...

    Може вас зацікавити

    Вчені створили хліб з «невидимими волокнами», який покращує самопочуття

    Так з’явився FiberX – функціональне волокно без смаку, яке...

    Датська компанія створила морозиво з пліснявим сиром та рослиною, яку запилюють кажани

    Такі тенденції окреслив Хайді Кнудсен, менеджер з маркетингу компанії...

    Вибір редактора
    В продовження теми