Понеділок, 2 Грудня, 2024
інше

    McDonald’s реконструював найбільший ресторан в Україні. Тепер він з ліфтом.

    Оновлений заклад відкрили на Вокзальній площі в Києві після 5-місячної перерви

    Зазначається, що загальна площа оновленого ресторану сягає 944 кв м, має 193 посадкових місця в залі та ще 88 на терасі. У закладі можна швидко й безконтактно робити замовлення на 11 двосторонніх терміналах самообслуговування, на касі чи через експрес-вікно.

    Заклад повністю модернізували: будівлю частково демонтували й реконструювали, оновили фасад та переобладнали простір всередині. Оновлений McDonald’s має безбар’єрний простір: автоматичні двері; пасажирський ліфт; тактильну плитку всередині та зовні; таблички з написами шрифтом Брайля; спеціально облаштоване місце для людей з інвалідністю; вбиральні для людей з інвалідністю.

    Задля безпеки відвідувачів та працівників закладу під час повітряної тривоги ресторан McDonald’s не працюватиме, та відчинятиметься протягом години після відбою.

    Примітно, що саме цей заклад McDonald’s є одним з найвідвідуваніших ресторанів мережі у світі.

    В 2023 році він посідав друге місце у світі за кількістю відвідувачів.

    Наразі в Україні працює 105 ресторанів зі 120 існуючих (включно з 15, що тимчасово зачинені з вимог безпеки). У мережі працюють майже 10 000 співробітників. Компанія підтримує локальних постачальників, закуповуючи близько 60% товарів та продуктів у підприємств, розташованих в Україні. 

    За даними Forbes, у 2023 році McDonald’s в Україні отримав виторг 12,9 млрд грн і 1 млрд грн прибутку. Торік мережа ресторанів відкрила 10 нових закладів, загалом інвестувала 1 млрд грн. Минулого року компанія почала відкривати заклади неподалік великих автотрас України.

    Джерело: McDonald’s, Forbes

    НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

    введіть свій коментар!
    введіть тут своє ім'я

    Схожі теми

    Інноваційний стартап створив аналог м’ясного соку з червоних мікроводоростей

    Стартап Yemoja, що займається розробкою морських інгредієнтів, розробив продукт, що імітує червоний сік м’яса, надаючи соковитості рослинним стейкам.Yemoja встановив,...

    На Житомирщині варять авторський сир з бузиною, медом та аджикою

    Крафтове виробництво у селі Великий Браталів Любарської громади заснував сировар Сергій Іванкевич. Займатися цією справою професійно він почав з...

    Собівартість культивованого м’яса упала до $4, наступна відмітка – $2

    Ще в лютому компанія оголосила, що виробничі витрати на її розробку – курячу грудку «із пробірки» – склали €6,70...

    Принц Чарльз проти «збочених» субсидій у тваринництво та покладає надії на альтернативне м’ясо

    «Я завжди відчував, що ми надмірно експлуатуємо та завдаємо шкоди природі, не розуміючи, наскільки ми залежимо від усього, що...

    Чорна піца та рожевий багет: як «Сільпо» додає кольору Чорній п’ятниці

    Мережа супермаркетів «Сільпо» вирішила додати фарб Чорній п’ятниці та запропонувати альтернативу традиційному шопінг-хаосу. З 23 по 30 листопада «Сільпо»...

    Сирна «Корона» та кульки у чорному перці — українські сири, які визнав світ

    5 листопада в Португалії, місті Візеу, офіційно завершився міжнародний сирний конкурс World Cheese Awards 2024. Цього року на конкурсі...

    Може вас зацікавити

    В’єтнамці створили унікальні соломинки для напоїв, які після використання можна з’їсти

    Вони не містять пластику, паперу та металу, є гігієнічними,...

    Американці створили анти-енергетик: напій, що сприяє здоровому сну

    Абдул Хан, він же президент компанії Getsom, виробника «сонного»...

    Вибір редактора
    В продовження теми