McDonald’s реконструював найбільший ресторан в Україні. Тепер він з ліфтом.

Оновлений заклад відкрили на Вокзальній площі в Києві після 5-місячної перерви

Зазначається, що загальна площа оновленого ресторану сягає 944 кв м, має 193 посадкових місця в залі та ще 88 на терасі. У закладі можна швидко й безконтактно робити замовлення на 11 двосторонніх терміналах самообслуговування, на касі чи через експрес-вікно.

Заклад повністю модернізували: будівлю частково демонтували й реконструювали, оновили фасад та переобладнали простір всередині. Оновлений McDonald’s має безбар’єрний простір: автоматичні двері; пасажирський ліфт; тактильну плитку всередині та зовні; таблички з написами шрифтом Брайля; спеціально облаштоване місце для людей з інвалідністю; вбиральні для людей з інвалідністю.

Задля безпеки відвідувачів та працівників закладу під час повітряної тривоги ресторан McDonald’s не працюватиме, та відчинятиметься протягом години після відбою.

Примітно, що саме цей заклад McDonald’s є одним з найвідвідуваніших ресторанів мережі у світі.

В 2023 році він посідав друге місце у світі за кількістю відвідувачів.

Наразі в Україні працює 105 ресторанів зі 120 існуючих (включно з 15, що тимчасово зачинені з вимог безпеки). У мережі працюють майже 10 000 співробітників. Компанія підтримує локальних постачальників, закуповуючи близько 60% товарів та продуктів у підприємств, розташованих в Україні. 

За даними Forbes, у 2023 році McDonald’s в Україні отримав виторг 12,9 млрд грн і 1 млрд грн прибутку. Торік мережа ресторанів відкрила 10 нових закладів, загалом інвестувала 1 млрд грн. Минулого року компанія почала відкривати заклади неподалік великих автотрас України.

Джерело: McDonald’s, Forbes

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Британці за допомогою точного бродіння розробили молоко наступного покоління для мільйонів

Швидкозростаючий британський бренд альтернативних молочних продуктів Mighty збирає $10 млн інвестицій для міжнародної експансії. Частину коштів Mighty спрямує на інноваційну...

Сімейна ферма на Житомирщині вимочує козиний сир у червоному вині — стає делікатесом

Червоний сир має назву Мурсія аль Віно. Щоб отримати необхідний колір, смак та букет аромату, протягом визрівання сир двічі...

$80 млрд до 2030 року: веганська їжа стає рутинним перекусом, ринок подвоюється

Зараз ця категорія оцінюється в $44,02 млрд.   З 2022 р. до 2030 р. сегмент веганських закусок зростатиме на 6,9% щороку Основними...

Молочний гігант Fonterra запустив виробництво сироватки без корів

Стартап з’явився через три роки після того, як Fonterra та DSM вперше об’єдналися в пошуку способів, щоб “підірвати” молочну...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Найбільша торгівельна мережа в Канаді почала продавати українські продукти

У торонтському супермаркеті Loblaws з’явилася спеціальна полиця з українськими товарами. На ній представлені такі бренди, як «Наш сік», Yogoda,...

Може вас зацікавити

Всесвітньо відома корпорація виводить на ринок сир нового покоління

Цього тижня компанія оголосила про запуск Bold Cultr —...

Розумна кавомашина розрізняє 900 видів кави та сама замовляє капсули для приготування

BrewID — це абсолютно нова технологічна платформа, розроблена для...

Три десятки собак півроку тестуватимуть лабораторне м’ясо на смак

Компанія очікує відповіді від FDA щодо схвалення проєкту протягом...

Baileys для веганів — на ринку з’явилися рослинні лікери

Oat Nog Liqueur (14% ABV) виготовлений із вівсяного молока...

Вибір редактора
В продовження теми