Українська Enzym Group запропонувала для тваринництва безпечну альтернативу антибіотикам

На світовій виставці з тваринництва EuroTier, яка проходила 12-15 листопада в Німеччині , українська біотехнологічна компанія Enzym Group представила принципово нові продукти

Про це розповів Юрій Кузьм’як, заступник генерального директора Enzym Food & Feed Solutions, передає AgroPortal.ua.

«Цьогоріч ми пропонуємо кілька інноваційних продуктів. Це, зокрема, активні дріжджі KluActive, які вже показали свою ефективність у збереженні та підвищенні продуктивності для всіх видів тварин. Ще один продукт — NutriPal. Це кормова добавка, що є натуральним покращувачем смаку та легкозасвоюваним джерелом білка і вітамінів», —  зазначив він. 

Юрій Кузьм’як додав, що глобально індустрія рухається до того, аби скоротити, а на перспективу — припинити використання антибіотиків у тваринництві. Законодавство спонукає, і популярність таких продуктів зростає.

«Простір для розширення нашого потенціалу доволі великий: багато клієнтів шукають замінники антибіотиків і альтернативу конкурентам, аби отримати той самий рівень якості за кращою ціною. Сьогодні у лінійці Enzym Feed Solutions 15 продуктів. Це постбіотики, пробіотики, пребіотики та симбіотики. Але на цьому не зупиняємося — є низка нових продуктів на стадії розробки завдяки власному R&D центру», — відмітив Юрій Кузьм’як.

Enzym Group – одна з найстійкіших біотехнологічних компаній у Східній Європі. Сімейний бізнес у другому поколінні української родини підприємців Вовк. Глобально розвиває чотири бізнес-напрямки: Food Solutions, Feed Solutions, Alcohol Solutions, Bakery Solutions — для підвищення рівня життя людей, впроваджуючи біотехнології у їхнє повсякдення.

Команда налічує понад 500 ензимівців, включно з понад 20 науковцями у власному R&D центрі, пілотною лінією та сенсорною панеллю.

Нагадаємо, що компанія Enzym Group увійшла до рейтингу 25 найкращих інноваційних компаній за версією NEWFOOD.ua.

У 2023 році, в умовах повномасштабного вторгнення, Enzym Group запустила в Україні нове біотехнологічне виробництво LinkCell, де виготовляє функціональні продукти. Це повністю автоматизований інноваційний завод LinkCell, яким за потреби може управляти одна людина лише за допомогою смартфона. Обидва заводи компанії забезпечують до 60 000 тонн продукції на рік. 

Додатково:
Компанія забезпечує партнерів у 23 країнах світу харчовими, кормовими, хлібопекарськими іншими дріжджовими рішеннями для підвищення рівня життя людей, впроваджуючи біотехнології у їхнє повсякдення.

Про інноваційні продукти на українському та міжнародному ринку, чи готові споживачі до нової їжі, як зробити українську харчову промисловість ще більш інноваційною, та коли сюди прийдуть закордонні інвестори можна почитати в інтерв’ю зі співвласницею Enzym Group, Оленою Вовк.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

«Активовані» чіпси із пророщеного проса – британці створили корисну закуску із простих інгредієнтів

Activated Chips мають на меті «зробити перекус легким» і потурбуватися про здоров’я широкої верстви населення.Пророщене, зібране, перероблене на чіпси...

Веганські жуйки з малиною та коноплею усувають проблеми зі сном і біль у суглобах

Жуйки мають подвійну дію – з одного боку, вони природним і безпечним способом максимально розслабляють і піднімають сонливість, з...

У Львові виготовляють унікальне морозиво – з кропом, креветками та беконом

Виробництво Ice Cream Shop заснував колишній фінансист Назар Захарій. Проте ця історія має сімейне підґрунтя – у 1992 р....

Вчені поселили буру гниль на вичавки смородини, і отримали новий ароматизатор

Результати дослідження вони опублікували в ACS’ Journal of Agricultural and Food Chemistry. Там вчені зазначають, що суниця лісова цінується...

Крафтові виробники, гаївки й лекторій: в Києві пройде 13-й фестиваль True&Local

Цього разу фестиваль присвячений «Гаївкам» — традиційним весняним пісням, які здавна символізують пробудження природи й прихід нового життя.Весняний настрій...

Смачна колаборація: «Яготинський» айран в мережі Döner Маркет

Співпрацю двох брендів, чиї автентичні продукти чудово доповнюють один одного, точно оцінять шанувальники стритфуду.  «Поєднання шаурми з айраном — це...

Дві українські компанії потрапили до списку номінантів Gulfood Innovation Awards 2025

З 17 до 22 лютого 2025 року в Dubai World Trade Centre (Дубай, ОАЕ) відбулася одна з найбільших світових...

Йогуртові соуси від Молокія у шорт-листі глобальної нагороди World Food Innovation Awards 2025

Йогуртові соуси від Молокія потрапили до шорт-листа в категорії «Найкращий молочний продукт». Молокія змагатиметься за першість із одними з...

Може вас зацікавити

Ізраїльський стартап вирощує кавові зерна з клітин дерева

Урожайність кавових плантацій падає через зміну клімату. Зі 124...

Стартап роздає морозиво з молока, яке створюють мікроби

Щоб познайомити споживачів з новим для них продуктом, американська...

Фермерка на Львівщині виготовляє масло, яке можна гріти до 250 градусів

Юлія Малекс, разом із чоловіком, у 2018 році переїхала...

Не підсковзнись. В Нідерландах вироблятимуть підсолоджувачі з бананової шкірки

Компаній Fooditive і Frutco спільно будують завод з виробництва...

Вибір редактора
В продовження теми