Українська Enzym Group запропонувала для тваринництва безпечну альтернативу антибіотикам

На світовій виставці з тваринництва EuroTier, яка проходила 12-15 листопада в Німеччині , українська біотехнологічна компанія Enzym Group представила принципово нові продукти

Про це розповів Юрій Кузьм’як, заступник генерального директора Enzym Food & Feed Solutions, передає AgroPortal.ua.

«Цьогоріч ми пропонуємо кілька інноваційних продуктів. Це, зокрема, активні дріжджі KluActive, які вже показали свою ефективність у збереженні та підвищенні продуктивності для всіх видів тварин. Ще один продукт — NutriPal. Це кормова добавка, що є натуральним покращувачем смаку та легкозасвоюваним джерелом білка і вітамінів», —  зазначив він. 

Юрій Кузьм’як додав, що глобально індустрія рухається до того, аби скоротити, а на перспективу — припинити використання антибіотиків у тваринництві. Законодавство спонукає, і популярність таких продуктів зростає.

«Простір для розширення нашого потенціалу доволі великий: багато клієнтів шукають замінники антибіотиків і альтернативу конкурентам, аби отримати той самий рівень якості за кращою ціною. Сьогодні у лінійці Enzym Feed Solutions 15 продуктів. Це постбіотики, пробіотики, пребіотики та симбіотики. Але на цьому не зупиняємося — є низка нових продуктів на стадії розробки завдяки власному R&D центру», — відмітив Юрій Кузьм’як.

Enzym Group – одна з найстійкіших біотехнологічних компаній у Східній Європі. Сімейний бізнес у другому поколінні української родини підприємців Вовк. Глобально розвиває чотири бізнес-напрямки: Food Solutions, Feed Solutions, Alcohol Solutions, Bakery Solutions — для підвищення рівня життя людей, впроваджуючи біотехнології у їхнє повсякдення.

Команда налічує понад 500 ензимівців, включно з понад 20 науковцями у власному R&D центрі, пілотною лінією та сенсорною панеллю.

Нагадаємо, що компанія Enzym Group увійшла до рейтингу 25 найкращих інноваційних компаній за версією NEWFOOD.ua.

У 2023 році, в умовах повномасштабного вторгнення, Enzym Group запустила в Україні нове біотехнологічне виробництво LinkCell, де виготовляє функціональні продукти. Це повністю автоматизований інноваційний завод LinkCell, яким за потреби може управляти одна людина лише за допомогою смартфона. Обидва заводи компанії забезпечують до 60 000 тонн продукції на рік. 

Додатково:
Компанія забезпечує партнерів у 23 країнах світу харчовими, кормовими, хлібопекарськими іншими дріжджовими рішеннями для підвищення рівня життя людей, впроваджуючи біотехнології у їхнє повсякдення.

Про інноваційні продукти на українському та міжнародному ринку, чи готові споживачі до нової їжі, як зробити українську харчову промисловість ще більш інноваційною, та коли сюди прийдуть закордонні інвестори можна почитати в інтерв’ю зі співвласницею Enzym Group, Оленою Вовк.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Starbucks почав додавати у каву інноваційне молоко на основі грибів

Молоко без корів Perfect Day виготовляється на основі тих самих білків, що містяться в тваринному молоці, вирощених шляхом ферментації...

13 українських сирів визнані найкращими у світі: з бюряком, кавою та митою скоринкою

Цього року на міжнародному конкурсі, який завершився 28 жовтня, було заявлено 4502 сири із 43 країн світу. Українські смаки...

Виробники синабонів із сиром брі відкривають власне кафе. Замовлення зросли в 10 разів

Заклад буде розташований на вулиці Гоголівській, там же знаходиться і виробництво. Наразі власниці — Оля і Настя Бабенцови — займаються...

Гриль зі штучним інтелектом смажить ідеальний стейк за 2 хвилини

Гриль поєднує високотемпературне інфрачервоне приготування з системою штучного інтелекту (ШІ) під назвою NeuralFire. NeuralFire автоматизує весь процес приготування.За словами...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Українська пивоварня отримала дві нагороди World Alcohol-Free Awards

Темне безалкогольне пиво Dark Non-alcohol (ABV 0,5%, IBU 13, Plato 7) отримало золоту медаль. Судді відзначили у ньому "аромати...

Може вас зацікавити

Nestlé об’єдналася з Future Meat Technologies для розробки продуктів з лабораторного м’яса

Компанія Future Meat Technologies базується в Ізраїлі, минулого місяця...

Завод з вироблення лабораторної курятини й баранини з’явиться у 2022 році

Повноцінний запуск потужностей запланований на 2022 р. До того...

Молоко пропонують замінити борошнистими черв’яками: це так же поживно

До такого висновку дійшли вчені Маастрихтського університету у Нідерландах.Для...

Багет без багів. Французька компанія представила мультиволоконний хліб

Над продуктом науково-дослідна група почала працювати у 2016 році...

«Ідеальне м’ясо» з солодкого люпину. Його можна додати в суп або пельмені

Співзасновниця фірми Джен Дрю зазначила, що універсальність Luprene підтверджує те,...

Вибір редактора
В продовження теми