Українська Enzym Group запропонувала для тваринництва безпечну альтернативу антибіотикам

На світовій виставці з тваринництва EuroTier, яка проходила 12-15 листопада в Німеччині , українська біотехнологічна компанія Enzym Group представила принципово нові продукти

Про це розповів Юрій Кузьм’як, заступник генерального директора Enzym Food & Feed Solutions, передає AgroPortal.ua.

«Цьогоріч ми пропонуємо кілька інноваційних продуктів. Це, зокрема, активні дріжджі KluActive, які вже показали свою ефективність у збереженні та підвищенні продуктивності для всіх видів тварин. Ще один продукт — NutriPal. Це кормова добавка, що є натуральним покращувачем смаку та легкозасвоюваним джерелом білка і вітамінів», —  зазначив він. 

Юрій Кузьм’як додав, що глобально індустрія рухається до того, аби скоротити, а на перспективу — припинити використання антибіотиків у тваринництві. Законодавство спонукає, і популярність таких продуктів зростає.

«Простір для розширення нашого потенціалу доволі великий: багато клієнтів шукають замінники антибіотиків і альтернативу конкурентам, аби отримати той самий рівень якості за кращою ціною. Сьогодні у лінійці Enzym Feed Solutions 15 продуктів. Це постбіотики, пробіотики, пребіотики та симбіотики. Але на цьому не зупиняємося — є низка нових продуктів на стадії розробки завдяки власному R&D центру», — відмітив Юрій Кузьм’як.

Enzym Group – одна з найстійкіших біотехнологічних компаній у Східній Європі. Сімейний бізнес у другому поколінні української родини підприємців Вовк. Глобально розвиває чотири бізнес-напрямки: Food Solutions, Feed Solutions, Alcohol Solutions, Bakery Solutions — для підвищення рівня життя людей, впроваджуючи біотехнології у їхнє повсякдення.

Команда налічує понад 500 ензимівців, включно з понад 20 науковцями у власному R&D центрі, пілотною лінією та сенсорною панеллю.

Нагадаємо, що компанія Enzym Group увійшла до рейтингу 25 найкращих інноваційних компаній за версією NEWFOOD.ua.

У 2023 році, в умовах повномасштабного вторгнення, Enzym Group запустила в Україні нове біотехнологічне виробництво LinkCell, де виготовляє функціональні продукти. Це повністю автоматизований інноваційний завод LinkCell, яким за потреби може управляти одна людина лише за допомогою смартфона. Обидва заводи компанії забезпечують до 60 000 тонн продукції на рік. 

Додатково:
Компанія забезпечує партнерів у 23 країнах світу харчовими, кормовими, хлібопекарськими іншими дріжджовими рішеннями для підвищення рівня життя людей, впроваджуючи біотехнології у їхнє повсякдення.

Про інноваційні продукти на українському та міжнародному ринку, чи готові споживачі до нової їжі, як зробити українську харчову промисловість ще більш інноваційною, та коли сюди прийдуть закордонні інвестори можна почитати в інтерв’ю зі співвласницею Enzym Group, Оленою Вовк.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Виробники альтернативних морепродуктів за півроку отримали рекордні $116 млн — на ринку стає гаряче

Як свідчать дані нового звіту Інституту доброї їжі (Good Food Institute, GFI), у 2020 р. продажі альтернативних морепродуктів, отриманих...

Що їсти веганам на Різдво: 12 страв для святкового столу

Якщо ви хочете влаштувати святкову вечерю без продуктів тваринного походження, ось 12 ідей, які обов’язково сподобаються найзатятішим веганам та...

Рослинне м’ясо більше не схоже на тофу. Китайці розробили курятину з арахісу

Принаймні, у цьому запевняє шанхайська Haofood, яка першою розробила замінник курячого м'яса на основі арахісового білка.«Досі альтернативне м'ясо у...

“Морозиво майбутнього” створили за технологією корму для тварин. Зараз його продають по 70 млн порцій на рік

Окрім розважальних закладів, спортивних заходів, парків розваг “морозиво майбутнього”, як його колись назвав засновник бренду, буде продаватися у роздрібних...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Найбільша торгівельна мережа в Канаді почала продавати українські продукти

У торонтському супермаркеті Loblaws з’явилася спеціальна полиця з українськими товарами. На ній представлені такі бренди, як «Наш сік», Yogoda,...

Може вас зацікавити

У Києві з’явився бар, де в йогурт додають ром

У «Вогнику» радять спробувати коктейль Before Breakfast – із...

Перші морепродукти, вирощені в лабораторії, готуються до продажу в Сінгапурі

Німецький стартап Bluu Seafood цими днями представив рибні палички...

Діабетик створив фарш із спор грибів, щоб зробити свою дієту смачніше

Goodside Foods дебютує в сегменті безм’ясного фаршу, виготовленого з...

Вихідець із Nestlé поєднав каву з канабісом для потужного заряду енергією

Готові до вживання напої з канабісом мають об’єм 12...

До 2040 року 35% ринку займе лабораторне м’ясо, ще четверть складатиме рослинне

Аналітики говорять, що «в довгостроковій перспективі переможе культивоване м’ясо....

Вибір редактора
В продовження теми