Понеділок, 2 Грудня, 2024
інше

    Піонер рослинного м’яса вийшов у прибуток вперше за три роки

    Компанія Beyond Meat вперше за останні три роки продемонструвала позитивне зростання, отримавши прибуток у третьому кварталі цього року.

    Чистий дохід Beyond Meat за третій квартал склав $81 млн, що на 7,6% більше порівняно з аналогічним періодом минулого року. Частково успіх компанії пояснюють збільшенням цін на окремі продукти у США.

    Попри позитивні фінансові показники, обсяг продажів знизився на 7,1% у порівнянні з торішнім зростанням на 3,5%. 

    Генеральний директор Ітан Браун говорить, що компанія має на меті працювати над підвищенням ефективності та досягненням стабільної прибутковості завдяки агресивній ціновій стратегії.

    «Цього кварталу ми змогли скоротити операційні витрати до найнижчого рівня за останні чотири роки, знизивши їх на $2,4 млн порівняно з другим кварталом 2024 року», — розповів Браун, підкресливши важливість оптимізації роботи компанії.

    До слова, протягом останніх двох років Beyond Meat активно працює над розв’язання проблем галузі рослинних замінників м’яса, серед яких високі ціни та критика смаку й текстури. Для цього компанія впровадила lean-менеджмент і реформувала рецептури продуктів, оптимізувавши свою стратегію ціноутворення. Також були проведені скорочення персоналу.

    Ітан Браун зазначив, що успіхи в третьому кварталі також пояснюються вдосконаленням продуктів, які тепер акцентують на користі для здоров’я та використанні преміальних інгредієнтів.

    Beyond Meat планує продовжувати зміцнювати свою позицію на ринку, хоча деякі експерти зазначають, що цього може бути недостатньо для значного збільшення доходів. 

    Нагадаємо, раніше співзасновник Beyond Meat першим випустив рослинний напій для людей за 50.

    Джерело

    НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

    введіть свій коментар!
    введіть тут своє ім'я

    Схожі теми

    Nestlé за допомогою мікробів створила продукт для нарощування м’язів

    Це – сироватковий білок Orgain Better Whey, без лактози та нетваринного походження. У Nestlé зазначають, що цей продукт також є...

    Суші з риби трирічної витримки: в Японії відродили 400-річний рецепт

    У невеликому автентичному магазинчику з власним виробництвом протягом 18 поколінь виготовляють унікальну рибну закуску нарезуші — ферментовані суші.Загальновживані нарезуші...

    Ізраїльський стартап створив із дріджів яскраві барвники кольору буряку та кактуса

    Це як ніколи доречно, адже споживачі самі шукають на полицях більш здорову, натуральну та екологічно чисту їжу. Тенденція змушує виробників...

    Голлівудська посмішка. Американці створили протеїновий батончик з канабідіолом

    Завдяки співпраці з PureForm Global компанія використовує у своїх батончиках канабідіол, отриманий з цитрусових. На відміну від конопляного, він...

    Чорна піца та рожевий багет: як «Сільпо» додає кольору Чорній п’ятниці

    Мережа супермаркетів «Сільпо» вирішила додати фарб Чорній п’ятниці та запропонувати альтернативу традиційному шопінг-хаосу. З 23 по 30 листопада «Сільпо»...

    Сирна «Корона» та кульки у чорному перці — українські сири, які визнав світ

    5 листопада в Португалії, місті Візеу, офіційно завершився міжнародний сирний конкурс World Cheese Awards 2024. Цього року на конкурсі...

    Може вас зацікавити

    Французи виготовили харчову добавку для оздоровлення шкіри з дикої чорниці

    Сепітон — це природний інгредієнт, отриманий з ферментованого екстракту...

    Візитівка столиці. Виробник «Київського Сухого Варення» розробив нові продукти — з буряку та гарбузів

    Як розповів newfood.ua Ярослав Семенець, який заснував крафтове виробництво...

    Вибір редактора
    В продовження теми