Піонер рослинного м’яса вийшов у прибуток вперше за три роки

Компанія Beyond Meat вперше за останні три роки продемонструвала позитивне зростання, отримавши прибуток у третьому кварталі цього року.

Чистий дохід Beyond Meat за третій квартал склав $81 млн, що на 7,6% більше порівняно з аналогічним періодом минулого року. Частково успіх компанії пояснюють збільшенням цін на окремі продукти у США.

Попри позитивні фінансові показники, обсяг продажів знизився на 7,1% у порівнянні з торішнім зростанням на 3,5%. 

Генеральний директор Ітан Браун говорить, що компанія має на меті працювати над підвищенням ефективності та досягненням стабільної прибутковості завдяки агресивній ціновій стратегії.

«Цього кварталу ми змогли скоротити операційні витрати до найнижчого рівня за останні чотири роки, знизивши їх на $2,4 млн порівняно з другим кварталом 2024 року», — розповів Браун, підкресливши важливість оптимізації роботи компанії.

До слова, протягом останніх двох років Beyond Meat активно працює над розв’язання проблем галузі рослинних замінників м’яса, серед яких високі ціни та критика смаку й текстури. Для цього компанія впровадила lean-менеджмент і реформувала рецептури продуктів, оптимізувавши свою стратегію ціноутворення. Також були проведені скорочення персоналу.

Ітан Браун зазначив, що успіхи в третьому кварталі також пояснюються вдосконаленням продуктів, які тепер акцентують на користі для здоров’я та використанні преміальних інгредієнтів.

Beyond Meat планує продовжувати зміцнювати свою позицію на ринку, хоча деякі експерти зазначають, що цього може бути недостатньо для значного збільшення доходів. 

Нагадаємо, раніше співзасновник Beyond Meat першим випустив рослинний напій для людей за 50.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Uber Eats з нового року доставлятиме їжу безпілотними автомобілями Hyundai

Платформа доставки їжі Uber Eats та технологічна компанія Motional, що спеціалізується на автономному водінні, оголосили про співпрацю у пілотному...

Український бренд виготовляє молоко для покращення пам’яті — із вівса та гречки

Гречане молоко Green Smile є 100% рослинним напоєм, який не містить лактози, холестерину, ГМО та доданого цукру. Натомість воно...

Каліфорнійці створили мультитекстурний чай, що смакує краще, якщо його жувати

Joyba Bubble Tea — це інноваційний мульти-текстурний чай з фруктовим смаком, у якому бульбашки «проявляються» під час жування.«Ми створили...

Фуа-гра із цвілі, грибів та сої: світові компанії створюють інноваційні рецепти делікатесу

Фуа-гра є суперечливим і розкішним кулінарним виробом, виготовленим із печінки гусей або качок, які піддавалися надмірному вигодовуванню шляхом введення...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Найбільша торгівельна мережа в Канаді почала продавати українські продукти

У торонтському супермаркеті Loblaws з’явилася спеціальна полиця з українськими товарами. На ній представлені такі бренди, як «Наш сік», Yogoda,...

Може вас зацікавити

Венчурні інвестори вкладають мільйони у створення молекулярної кави, сиру та віскі

Таким чином, обсяг фінансування Compound Foods від старту діяльності...

Камбек комбучі. Українців знову поять «чайним грибом», але тепер технологічним

Під новою назвою «комбуча» чайний гриб почав завойовувати український...

В очікуванні п’ятикратного росту: Beyond Meat та Nestle штурмують ринок замінників м’яса

У серпневому звіті агентства Bloomberg Intelligence перераховуються різні причини...

Фінни перетворять соняшникову макуху на м’ясо для флекситаристів

Макуха — це відходи, що лишаються після віджиму олії...

Вибір редактора
В продовження теми