МХП запускає проєкт з організації харчування для інших компаній

Бути виробником якісних та смачних продуктів харчування, які полегшують життя споживачів та допомагають розвиватися іншим бізнесам – завдання МХП як кулінарної компанії. Для цього працює ціла екосистема від зерна, яке вирощують аграрії, до тарілки споживача, де МХП представлена широким асортиментом їжі.

Як компанія з потужним кулінарним виробництвом, багаторічною експертизою у роботі з харчовими продуктами, високими стандартами якості МХП запускає новий food-напрям – MHP Food Service. Він допоможе іншим бізнесам подбати про харчування своїх працівників, а сервісам доставки, операторам їдалень та івент-кейтерингам – масштабуватися.

Для запуску цього напряму фахівці компанії дослідили ринок, втілили схожі проєкти в межах своєї компанії й розробили кілька рішень – від холодильників із порційно запакованими стравами до організації лінії видачі. Уже зараз в межах MHP Food Service компанія МХП пропонує:

  • смачну, якісну та безпечну їжу;
  • доступний та зрозумілий асортимент із 300 страв;
  • тривалий термін зберігання завдяки сучасним технологіям;
  • послуги логістики до офісу чи іншої локації по всій Україні;
  • доставку фасованої продукції до 60 000 порцій/місяць.

“Ідея запуску проєкту MHP Food Service виникла після того, як МХП реалізувала формат комплексного харчування для своїх логістичних центрів та працівників центрального офісу. Подальший аналіз ринку і досвіду великих компаній щодо забезпечення працівників харчуванням показав, що ця послуга має великий попит. А ось комплексної пропозиції, яка здатна закрити потреби компаній у віддалених регіонах, немає. Тим більше в таких масштабах, як це може забезпечити МХП – безперебійно, якісно, у встановлені строки та максимально комфортно для замовника. В асортимент MHP Food Service увійшли страви тих брендів, які вже встигли вподобати наші споживачі” – розповідає директорка напряму «Кулінарний бізнес» компанії МХП Евеліна Міцкевич, яка курує проєкт MHP FOOD SERVICE.

Бізнесам, які хочуть подбати про працівників, але не можуть організувати доставку харчування у віддалені регіони або не мають в офісі їдальні, MHP Food Service допоможе забезпечити найкращий формат для будь-якої потреби: від холодильників з касою самообслуговування чи доставки порційно запакованої продукції до організації шведської лінії. Власна логістична система дає можливість швидко доставляти замовлення з усіх виробничих майданчиків МХП до підприємств, що розташовані у різних куточках України. Потужні виробничі можливості та широкий асортимент продукції дозволяють компанії забезпечувати якісне харчування працівників кількатисячних команд.

Фахівці МХП проконсультують щодо найзручнішого формату саме в вашій компанії, організують комфортну доставку страв та обладнання в офіс.

МХП в межах цього проєкту також має пропозиції для бізнесів, які вже працюють у сфері харчування. Вони будуть цікаві івент-кейтерингам, онлайн-кухням, операторам їдалень, службам доставки – компаніям, які хочуть прискорити й оптимізувати свою роботу, посилити бізнес, розширити базу клієнтів, доповнити свій асортимент, зекономити на придбанні нового обладнання і при цьому зберегти якість страв. Насамперед партнери отримують можливість з одного квадратного метра площі приміщення видавати більшу кількість порцій за той же час без додаткових вкладень і операційних витрат.

Команда MHP Food Service пропонує індивідуальний підхід до кожного клієнта, великий вибір продукції й допомогу з адаптацією асортименту під конкретні потреби клієнта. Безперебійну доставку у будь-який куточок країни гарантують завдяки власній логістичній системі, а ще обіцяють швидко реагувати на форс-мажорні ситуації й забезпечувати партнерів обідами незалежно від зовнішніх обставин.

Довідка:
МХП – міжнародна компанія у сфері харчових та агротехнологій, виробник якісних і смачних харчових продуктів, що покращують життя споживачів. Розвиває понад 15 продуктових брендів, зокрема «Наша Ряба», «Апетитна», «Легко!», «Бащинський», Skott Smeat, РябChick та інші. Спільно з партнерами компанія відкрила по всій Україні 1500 торгових точок різного спрямування, зокрема понад 270 магазинів «Мʼясомаркет» і понад 190 закладів Döner Маркет.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Сир та м’ясо із водоростей: ізраїльтяни запустять великий «рослинний» завод

Завод, розташований на півдні Ізраїлю, стане демонстраційним центром для масштабного виробництва протеїнів на основі мікроводоростей, які використовуватимуться для створення...

Samsung випустив холодильник, який будить власника і сам замовляє продукти

Відтепер, окрім голосового асистента від Samsung — Bixby, холодильник «наступного покоління» оснащений домінуючою платформою голосового помічника — Alexa.Це дозволяє...

Борошно майбутнього молотимуть із нуту. Британці розробили унікальну технологію

Білий хліб із нутового борошна є таким же смачним, як і з пшеничного, та знижує можливість виникнення діабету 2...

П’ятірка м’ясо-молочних компаній псує атмосферу більше, ніж нафтові гіганти. Дослідження

П’ятірка найбільших у світі компаній тваринницької галузі, включаючи JBS, Tyson, Cargill, Dairy Farmers of America і Fonterra, створюють більші...

IDS Ukraine відновлює довоєнний рівень виторгу та демонструє зростання вартості активів у 2024 році

Згідно із прогнозами виторг компанії за рік становитиме 6,8 млрд грн, що відповідає довоєнному рівню. Це дозволить IDS Ukraine...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

Може вас зацікавити

Крихітні комахи з горіховим смаком: у ресторанах Данії з’явилися бургери з фаршем із жуків

Продукт у вигляді фаршу виготовляється з горохового білка та...

Мініатюрні букети: у Польщі створили унікальний формат чаю

Унікальний чай компанія презентувала на виставці Biofach, найбільшій виставці...

Стартап залучив 10 млн євро для виробництва “паперового” молока

Veganz використає капітал для оптимізації та автоматизації своїх виробничих...

Моцарелла, мюнстер та крабл — за допомогою мікробів створили сир для веганів

Очолила спільноту шеф-кухар Марго Річчо, котра мотивувалась власною алергією...

Стартап створив «безвідходні» рослинні реберця з їстівними кістками

Раніше Juicy Marbles уже спробувала продавати обмежені партії реберець...

Вибір редактора
В продовження теми