Понеділок, 2 Грудня, 2024
інше

    Волонтерка з Рахова створює преміальний шоколад з українською бринзою

    Волонтерка Сніжана Тулик з Рахова, яка понад 10 років активно допомагає українським військовим, презентувала унікальний шоколад ручної роботи з додаванням овечої бринзи.

    Згідно з повідомленням міської ради Рахова на сторінці у Facebook, шоколадні вироби волонтерка виготовляє з високоякісного бельгійського шоколаду, поєднаного з місцевою овечою бринзою, що надає їм виняткового смаку. 

    Продукція доступна в різних формах та начинках, що дозволяє кожному знайти варіант до смаку, говорить майстриня

    Цей незвичайний продукт долучається до низки інноваційних солодощів, створених українцями. Так, у Таїланді компанія Samui Chocolate, заснована українцем Русланом Щербаном, випустила веганський темний шоколад зі смаком борщу. Ще один український бренд, ТМ «Meetty», відомий своїм преміальним шоколадом bean-to-bar, пропонує такі варіанти, як шоколад з морською сіллю, сиром, вишнею та чебрецем, а також вишнею та м’ятою. Виробництво Meetty використовує технологію на мармурових плитах, що зберігає унікальні смаки та аромати інгредієнтів.

    Крім цього, раніше в Україні створили шоколад із чорним часником. Бренд MrGarlic, що спеціалізується на ферментованому часнику, презентував плитку шоколаду з додаванням трюфеля і чорного часнику, який має насичений смак, приємний навіть для тих, хто раніше не був прихильником таких інгредієнтів.

    Джерело

    НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

    введіть свій коментар!
    введіть тут своє ім'я

    Схожі теми

    Шведський стартап, в який вклався засновник SoundCloud, створив веганську фету та залучив мільйони

    Раунд очолили існуючі інвестори Astanor Ventures та Northzone. Стартап заручився підтримкою нових інвесторів — Gullspång Re: food, Eurazeo, Norrsken...

    Американці першими створили глазур для пончиків, яка продовжує термін придатності

    Американський виробник хлібобулочних виробів Dawn Foods розробив нелипку глазур, яка дозволить продовжити термін придатності пончиків.Dawn Foods стверджують, що їх...

    Вчені запрограмували їжу танцювати на тарілці за допомогою струму

    Нове дослідження має на меті надати ігровий та інтерактивний кулінарний досвід для відвідувачів ресторанів та самих шеф-кухарів, а також...

    Лабораторну свинину відтепер зможуть вирощувати у промислових об’ємах

    Нова клітинна лінія демонструє найбільш сприятливу реакцію на запатентовану технологію спільного культивування Mewery, яка включає клітини свинини, а також...

    Чорна піца та рожевий багет: як «Сільпо» додає кольору Чорній п’ятниці

    Мережа супермаркетів «Сільпо» вирішила додати фарб Чорній п’ятниці та запропонувати альтернативу традиційному шопінг-хаосу. З 23 по 30 листопада «Сільпо»...

    Сирна «Корона» та кульки у чорному перці — українські сири, які визнав світ

    5 листопада в Португалії, місті Візеу, офіційно завершився міжнародний сирний конкурс World Cheese Awards 2024. Цього року на конкурсі...

    Може вас зацікавити

    Виробник корисних солодощів Bob Snail запускає нові продукти попри війну

    Довгостроковий план Bob Snail – довести частку експорту до...

    Ні луски, ні хвоста. Рослинна риба припливла до України

    Зі стрімким ростом популярності продуктів на рослинній основі, споживачі...

    Вибір редактора
    В продовження теми