Згідно з повідомленням міської ради Рахова на сторінці у Facebook, шоколадні вироби волонтерка виготовляє з високоякісного бельгійського шоколаду, поєднаного з місцевою овечою бринзою, що надає їм виняткового смаку.
Продукція доступна в різних формах та начинках, що дозволяє кожному знайти варіант до смаку, говорить майстриня
Цей незвичайний продукт долучається до низки інноваційних солодощів, створених українцями. Так, у Таїланді компанія Samui Chocolate, заснована українцем Русланом Щербаном, випустила веганський темний шоколад зі смаком борщу. Ще один український бренд, ТМ «Meetty», відомий своїм преміальним шоколадом bean-to-bar, пропонує такі варіанти, як шоколад з морською сіллю, сиром, вишнею та чебрецем, а також вишнею та м’ятою. Виробництво Meetty використовує технологію на мармурових плитах, що зберігає унікальні смаки та аромати інгредієнтів.
Крім цього, раніше в Україні створили шоколад із чорним часником. Бренд MrGarlic, що спеціалізується на ферментованому часнику, презентував плитку шоколаду з додаванням трюфеля і чорного часнику, який має насичений смак, приємний навіть для тих, хто раніше не був прихильником таких інгредієнтів.