Понеділок, 2 Грудня, 2024
інше

    Львівські крафтярі сушать хрусткі бурякові чіпси, що покращують зір

    Український бренд Pole, що об'єднує кав’ярню та крамницю крафтових продуктів, презентував новий продукт – хрусткі бурякові чіпси, виготовлені з натурального буряка без жодних зайвих добавок.

    Чіпси створюються шляхом сушіння тонко нарізаних кілець буряка за низьких температур, що зберігає їх природний смак і корисні властивості. 

    Ідея створення належить власниці бренду Наталії Табінській, яка мала на меті запропонувати здоровий, місцевий і смачний перекус для споживачів

    Чіпси виготовляють у Львівській області з високоякісного українського буряка, що робить їх відмінною альтернативою звичайним чіпсам, адже вони не містять консервантів та штучних барвників. 

    Бурякові чіпси від Pole мають легкий солодкуватий смак, чудово хрустку структуру та багаті на поживні речовини, такі як антиоксиданти, вітамін С, калій і бета-каротин. Завдяки своєму складу цей продукт сприяє зміцненню імунітету, покращує зір і знижує ризик серцево-судинних захворювань.

    До речі, бренд Pole – уже не перший, хто пропонує українцям натуральні перекуси з неочікуваної сировини. Наприклад, кілька років тому на ринку з’явився hi Snack, який спеціалізується на фруктових та овочевих чіпсах з таких інгредієнтів, як яблука, ананас, ківі, буряк, апельсини, полуниця та гарбуз. 

    Засновник hi Snack Олександр Янов розповідає, що створення ідеальних чіпсів включало безліч експериментів з нарізкою та методами сушіння, щоб досягти ідеальної хрусткості та смаку.

    Інший український бренд, кондитерська Candy Buffet виготовляє у Києві навіть шоколадні цукерки з буряком. Також Candy Buffet міксує шоколад з алкоголем, спіруліною, рожевим перцем, зеленою гречкою та чорною морквою.

    Джерело

    НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

    введіть свій коментар!
    введіть тут своє ім'я

    Схожі теми

    Білл Гейтс інвестує у стартап, що створює грудне людське молоко в лабораторії

    Стартап з Північної Кароліни отримав фінансування від вже існуючого інвестора Breakthrough Energy Ventures, стійкої компанії VC, заснованої Біллом Гейтсом,...

    Британський стартап створив багаторазову пляшку з сировини, яка раніше росла тільки у тропіках

    Пляшка для води Bottle Up виготовляється з цукрової тростини, що потребує менше води та енергії, ніж виготовлення пляшки зі...

    Голландці на 3D-принтері друкують солодощі зі сміття

    У всьому світі третина їжі йде у харчові відходи, навіть не доходячи до тарілки. Найпоширенішим «харчовим сміттям» у Нідерландах...

    Екологічно чиста кава: як біотехнології змінюють виробництво

    Екологічна свідомість стає дедалі важливішою, виробництво кави також піддається значним змінам. Використання біотехнологій та новітніх технологій у цьому процесі...

    Чорна піца та рожевий багет: як «Сільпо» додає кольору Чорній п’ятниці

    Мережа супермаркетів «Сільпо» вирішила додати фарб Чорній п’ятниці та запропонувати альтернативу традиційному шопінг-хаосу. З 23 по 30 листопада «Сільпо»...

    Сирна «Корона» та кульки у чорному перці — українські сири, які визнав світ

    5 листопада в Португалії, місті Візеу, офіційно завершився міжнародний сирний конкурс World Cheese Awards 2024. Цього року на конкурсі...

    Може вас зацікавити

    Пивоварні заливають пиво електролітами та додають бджолиний пилок

    Пивоварні, намагаючись угнатися за сучасними трендами, втілюють в життя...

    Веганські яйця, розроблені штучним інтелектом, виходять у супермаркети

    Це допоможе вивести інноваційний замінник яєць у місцеві супермаркети...

    Вибір редактора
    В продовження теми