Львівські крафтярі сушать хрусткі бурякові чіпси, що покращують зір

Український бренд Pole, що об'єднує кав’ярню та крамницю крафтових продуктів, презентував новий продукт – хрусткі бурякові чіпси, виготовлені з натурального буряка без жодних зайвих добавок.

Чіпси створюються шляхом сушіння тонко нарізаних кілець буряка за низьких температур, що зберігає їх природний смак і корисні властивості. 

Ідея створення належить власниці бренду Наталії Табінській, яка мала на меті запропонувати здоровий, місцевий і смачний перекус для споживачів

Чіпси виготовляють у Львівській області з високоякісного українського буряка, що робить їх відмінною альтернативою звичайним чіпсам, адже вони не містять консервантів та штучних барвників. 

Бурякові чіпси від Pole мають легкий солодкуватий смак, чудово хрустку структуру та багаті на поживні речовини, такі як антиоксиданти, вітамін С, калій і бета-каротин. Завдяки своєму складу цей продукт сприяє зміцненню імунітету, покращує зір і знижує ризик серцево-судинних захворювань.

До речі, бренд Pole – уже не перший, хто пропонує українцям натуральні перекуси з неочікуваної сировини. Наприклад, кілька років тому на ринку з’явився hi Snack, який спеціалізується на фруктових та овочевих чіпсах з таких інгредієнтів, як яблука, ананас, ківі, буряк, апельсини, полуниця та гарбуз. 

Засновник hi Snack Олександр Янов розповідає, що створення ідеальних чіпсів включало безліч експериментів з нарізкою та методами сушіння, щоб досягти ідеальної хрусткості та смаку.

Інший український бренд, кондитерська Candy Buffet виготовляє у Києві навіть шоколадні цукерки з буряком. Також Candy Buffet міксує шоколад з алкоголем, спіруліною, рожевим перцем, зеленою гречкою та чорною морквою.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Американці створили «домашнього бармена», що готує 40 коктейлів одним натисканням кнопки

Представлений у двох варіантах Drinkworks Home Bar, забезпечує якість та зручність, оснащений системою з додатком для оптимізації приготування напоїв.Споживачам...

В’єтнамці створили унікальні соломинки для напоїв, які після використання можна з’їсти

Вони не містять пластику, паперу та металу, є гігієнічними, екологічними і компостуються.Наразі існує значна кількість рішень, які можна використовувати...

Коктейль проти вірусу: PepsiCo інвестує в партнерів, Coca-Cola запускає нове обладнання, Nestlé вийшла на ринок кави

На це діє безліч факторів: пандемія короновірусу, карантинні обмеження, проблеми у транспортній логістиці. Плюс до того — неврожай сільгосппродукції,...

Найбільший німецький молочний кооператив переходить на веганську продукцію на основі вівса і рису

«Оскільки попит на альтернативний протеїн зростає у всьому світі, ми — як перспективний молочний кооператив — повинні слідувати цій...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Може вас зацікавити

Інноваційна кава з білком та грибами містить 9 незамінних амінокислот — як м’ясо

Нова продукція, яка вийшла під брендом Fermy, включає два...

Вчені надрукували кальмарів з водоростей та відходів виробництва локшини

Отримані кільця кальмара вирізняються своїм вмістом білка. Їх можна...

Українська компанія створює для військових інноваційну «польову» дріп-каву

Дріп-кава — це порція меленої кави в пакетику, яку...

Розклав на молекули: Український творець молекулярного борщу отримав вищу світову відзнаку

Ця офіційна нагорода вважається вищою відзнакою у світі гастрономії,...

Вибір редактора
В продовження теми