Чіпси створюються шляхом сушіння тонко нарізаних кілець буряка за низьких температур, що зберігає їх природний смак і корисні властивості.
Ідея створення належить власниці бренду Наталії Табінській, яка мала на меті запропонувати здоровий, місцевий і смачний перекус для споживачів
Чіпси виготовляють у Львівській області з високоякісного українського буряка, що робить їх відмінною альтернативою звичайним чіпсам, адже вони не містять консервантів та штучних барвників.
Бурякові чіпси від Pole мають легкий солодкуватий смак, чудово хрустку структуру та багаті на поживні речовини, такі як антиоксиданти, вітамін С, калій і бета-каротин. Завдяки своєму складу цей продукт сприяє зміцненню імунітету, покращує зір і знижує ризик серцево-судинних захворювань.
До речі, бренд Pole – уже не перший, хто пропонує українцям натуральні перекуси з неочікуваної сировини. Наприклад, кілька років тому на ринку з’явився hi Snack, який спеціалізується на фруктових та овочевих чіпсах з таких інгредієнтів, як яблука, ананас, ківі, буряк, апельсини, полуниця та гарбуз.
Засновник hi Snack Олександр Янов розповідає, що створення ідеальних чіпсів включало безліч експериментів з нарізкою та методами сушіння, щоб досягти ідеальної хрусткості та смаку.
Інший український бренд, кондитерська Candy Buffet виготовляє у Києві навіть шоколадні цукерки з буряком. Також Candy Buffet міксує шоколад з алкоголем, спіруліною, рожевим перцем, зеленою гречкою та чорною морквою.