Львівські крафтярі сушать хрусткі бурякові чіпси, що покращують зір

Український бренд Pole, що об'єднує кав’ярню та крамницю крафтових продуктів, презентував новий продукт – хрусткі бурякові чіпси, виготовлені з натурального буряка без жодних зайвих добавок.

Чіпси створюються шляхом сушіння тонко нарізаних кілець буряка за низьких температур, що зберігає їх природний смак і корисні властивості. 

Ідея створення належить власниці бренду Наталії Табінській, яка мала на меті запропонувати здоровий, місцевий і смачний перекус для споживачів

Чіпси виготовляють у Львівській області з високоякісного українського буряка, що робить їх відмінною альтернативою звичайним чіпсам, адже вони не містять консервантів та штучних барвників. 

Бурякові чіпси від Pole мають легкий солодкуватий смак, чудово хрустку структуру та багаті на поживні речовини, такі як антиоксиданти, вітамін С, калій і бета-каротин. Завдяки своєму складу цей продукт сприяє зміцненню імунітету, покращує зір і знижує ризик серцево-судинних захворювань.

До речі, бренд Pole – уже не перший, хто пропонує українцям натуральні перекуси з неочікуваної сировини. Наприклад, кілька років тому на ринку з’явився hi Snack, який спеціалізується на фруктових та овочевих чіпсах з таких інгредієнтів, як яблука, ананас, ківі, буряк, апельсини, полуниця та гарбуз. 

Засновник hi Snack Олександр Янов розповідає, що створення ідеальних чіпсів включало безліч експериментів з нарізкою та методами сушіння, щоб досягти ідеальної хрусткості та смаку.

Інший український бренд, кондитерська Candy Buffet виготовляє у Києві навіть шоколадні цукерки з буряком. Також Candy Buffet міксує шоколад з алкоголем, спіруліною, рожевим перцем, зеленою гречкою та чорною морквою.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Китайський гігант першим розлив молоко та йогурти в упаковку з переробленої смоли

Молочний гігант Mengniu, що виготовляє йогурти та кисломолочні продукти розпочав співпрацю з фірмою Dow, котра займається дослідженням матеріалів для...

У Камбоджі годують закусками з тухлої риби — це національна багатовікова страва

Найкраща ферментована риба може зберігатися до трьох років та виготовляється трудомістким дводенним процесом, який передають у сім’ях поколіннями.Між груднем...

Німецький стартап випустив енергетик для геймерів, що допоможе їм не нервуватися

Більшість існуючих геймерських енергетиків містять інгредієнти з сумнівною репутацією у разі довгострокового споживання.Holy Energy створили стійку функціональну альтернативу з...

Портативна пляшка для газування води зібрала на Kickstarter потрійний об’єм інвестицій

SPARK+ складається з резервуара для води, портативної камери для вуглекислого газу, що кріпиться до дна посудини та заправочної станції.Щоб...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Українська пивоварня отримала дві нагороди World Alcohol-Free Awards

Темне безалкогольне пиво Dark Non-alcohol (ABV 0,5%, IBU 13, Plato 7) отримало золоту медаль. Судді відзначили у ньому "аромати...

Може вас зацікавити

Автономні роботи з доставки їжі атакують «останню милю»

Останнім часом спостерігається стрімкий прогрес розвитку автономної доставки на...

Німецький стартап перший у світі за допомогою точного бродіння створив шоколад без какао-бобів

QOA застосовує технологію точного бродіння, що дозволяє відтворити склад...

Протеїнові коктейлі з картоплі можуть замінити молочний білок

Дослідники Центру нутрицевтиків Вестмінстерського університету дійшли висновку, що білкові...

Виробник «Нашої Ряби» відкрив лабораторію для дослідів з їжею

В лабораторії експериментуватимуть студенти, науковці та викладачі. За допомогою...

Курячу грудку чи стейк вирощуватимуть із клітин тварин за три тижні

Такої думки Емі Чен, головний операційний директор UPSIDE Foods,...

Вибір редактора
В продовження теми