Стартап виготовляє зі спіруліни морозиво, йогурти та навіть консерви

Компанія Parry Nutraceuticals, що спеціалізується на виробництві продуктів із мікроводоростей, активно розширює використання спіруліни в харчовій промисловості.

Зі спіруліни виготовляють морозиво, йогурти, сир та навіть консерви.

Після отримання сертифікації від міжнародних організацій, яка підтверджує якість та екологічність її продукції, компанія орієнтується на ринок харчових продуктів, що зростає завдяки попиту на інноваційні та здорові альтернативи традиційним інгредієнтам.

Спіруліна — це багатий на поживні речовини інгредієнт, відомий своїм високим вмістом білка, антиоксидантів, вітамінів та мінералів

Її природний зелений колір і ніжний смак роблять її популярною добавкою в молочних і рослинних продуктах, зокрема в морозиві, йогуртах та сирах. 

Завдяки своїм антиоксидантним властивостям і здатності поліпшувати загальний склад продуктів, спіруліна використовується також у консервах, де її додають для підвищення харчової цінності.

«Ця сертифікація є важливим кроком для нас, оскільки дозволяє пропонувати спіруліну як сертифікований інгредієнт для широкого спектра харчових продуктів, — зазначили представники Parry Nutraceuticals. — Спіруліна може відіграти ключову роль у створенні здорових і стійких продуктів, які підтримують добробут споживачів і відповідають високим стандартам якості».

Нагадаємо, український бренд чавить яблучні соки з канабісом та спіруліною.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Британці першими у світі перетворять капусту в білок майбутнього

Компанія побудує новий екологічний завод на території підприємства у Лінкольнширі (Великобританія).Naylor Farms розробив унікальний запатентований процес холодної екстракції, що...

TikTok стає драйвером продажів ресторанів: 36% замовляє їжу, побачивши її в додатку

Близько 55% користувачів TikTok відповіли, що хотіли б відвідувати ресторани, тому що відео з їжею виглядали привабливо.51% користувачів говорить,...

Фіналіст GeekWire навчив свого робота-піцайоло місить тісто та складати сотні піц за годину. Тепер його може купити кожен

Компанія створила модульну систему, що використовує комп’ютерний зір та робототехніку для приготування тіста та складання піци.Оскільки система орієнтована лише...

Не гудуть. ТОП-10 компаній, які планують нажитися на їстівних хробаках та цвіркунах

BUG смажить сушені цвіркуниПіонер у світі розробки рецептур продуктів із комах, Better Universal Grub, або BUG, хоче покласти на...

«Яготинське» представляє дитячу лінійку йогуртів та коктейлів «Смурфи»

Яскраві зручні пляшки з улюбленими персонажами анімаційного фільму «Смурфи» зроблять споживання корисних молочних продуктів веселим та ще смачнішим.«Ми створили...

Понад 600 нових товарів: як Fozzy Group розвивала власні торгові марки у 2024 році

Наразі Fozzy Group має 23 власні марки, серед яких «Премія», «Повна чаша», «Зелена країна», «Feels Good» тощо. Їх можна...

Євген Черняк інвестує $1,3 млн у виробництво канадського віскі

Частину виготовленої продукції планують залишати на місцевому ринку, а решту — експортувати до кількох країн світу, зокрема в Україну.У...

«Яготинське» і «Яготинське для дітей» оновили паковання для дев’яти продуктів

Упаковка Tetra Gemina Aseptic поєднує в собі функціональність та екологічність. Нова форма зі скошеним дашком забезпечує легкість використання та...

Може вас зацікавити

Німецька компанія створила ціле рослинне яйце: з білком, жовтком та шкарлупою

У 2022 році стартап зібрав на свою розробку 5...

ТОП-5 трендів харчування в найближчому майбутньому

Тренди ми задаємо самі, і робимо це вже зараз....

Відомий з Середньовіччя суперфуд знижує ризик смерті від деменції. Дослідження

Оливкова олія вже давно вважається прикладом «супер-їжі», яка може...

Румунська кінорежисерка збирає на Kickstarter інвестиції на чай із кукурудзи

Науковець-активіст, етнолог і кінорежисер із Румунії Вікторія Балтаг запустила...

Штучне морозиво опиниться поза законом: за порушення штрафуватимуть на 10000 євро

Морозиво, або як його там називають джелато, стало одним...

Вибір редактора
В продовження теми