Український бренд створив унікальний кефір, що зменшує втому

Українська компанія "Галичина" виготовляє унікальний продукт – архаїчний ложковий кефір під торговою маркою "ҐоКарпати".

Особливість кефіру полягає у його консистенції: його можна їсти ложкою, робити з нього крем-сир, вживати як перекус або навіть створювати десерти.

У компанії зазначають, що споживання такого кефіру допомагає набирати м’язову масу завдяки покращенню засвоєння їжі та нормалізації обміну речовин. Крім того, продукт сприяє відновленню втраченої рідини після тренування, покращує роботу травної системи, зміцнює кістки за рахунок достатньої кількості кальцію та містить фосфор, що сприяє відновленню м’язів і підтримує нервову систему, зменшуючи втому.

Торгова марка “ҐоКарпати” виготовляє два продукти: кефір ложковий 2,2% жирності та питний кефір 1% у фасуванні 800 г із м’яким йогуртовим смаком без кислинки. Ложковий кефір є універсальним – його можна вичавлювати з пляшки та їсти ложкою, а за бажанням збовтати й пити, що надає продукту багатофункціональності, говорить виробник.

Щоб привернути увагу до унікального продукту, “Галичина” раніше навіть створила анімаційний ролик “Крізь світи. Ложкова історія кохання”, над яким працювали українські агенції Bickerstaff.495 та AndAction. Мультфільм розповідає про пригоди головного героя – Ложкового Кефіру, який мандрує крізь мультивсесвіти у пошуках ідеальної Ложки. Креативний ролик складається з восьми частин, кожна з яких по-новому обігрує персонажів у стилі відомих мультфільмів та аніме.

Під час створення анімації було задіяно інструменти штучного інтелекту, зокрема Midjourney та Stable Diffusion для промальовування кадрів, а Deforum – для анімації однієї зі сцен.

Нагадаємо, раніше виробник кефіру створив напої з грибів, що зменшують тривожність та піднімають настрій.

Джерело 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Виробник «Нашої Ряби» відкрив лабораторію для дослідів з їжею

В лабораторії експериментуватимуть студенти, науковці та викладачі. За допомогою сучасного обладнання вони шукатимуть нові способи приготування м’ясних виробів та...

Mitsubishi вклала мільйони у японські «диво-чіпси» з пророщеної сої

Інвестиційний раунд очолили Mitsubishi UFJ Capital, Roquette, Miyoshi Oil & Fat і Kagoshima Bank.Разом з останнім грошовим вливанням загальний...

Інноваційні жувальні цукерки покращують м’язи, мозок та імунітет

Все більше ринкових гравців розробляють креатинові жувальні цукерки та жуйки і пропонують їх широкому колу споживачів.Новий жувальний формат спрямований...

Вчені поселили буру гниль на вичавки смородини, і отримали новий ароматизатор

Результати дослідження вони опублікували в ACS’ Journal of Agricultural and Food Chemistry. Там вчені зазначають, що суниця лісова цінується...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Найбільша торгівельна мережа в Канаді почала продавати українські продукти

У торонтському супермаркеті Loblaws з’явилася спеціальна полиця з українськими товарами. На ній представлені такі бренди, як «Наш сік», Yogoda,...

Може вас зацікавити

Їжа майбутнього: які тренди впливають на те, як ми будемо харчуватися?

Коли ми говоримо про їжу майбутнього, то маємо на...

Почалися тести недорогого робота, який друкує персоналізовані торти

Нова машина Cake Writer дозволить споживачам створювати власне повідомлення...

Тепер без похмілля: в алкоголь з адаптогенними грибами інвестують мільйони доларів

Функціональні напої містять специфічні інгредієнти, які сприяють здоров’ю споживачів....

Штучний інтелект створив спеціальний хліб для тих, хто кохає та ревнує

Щоб сформувати нові смаки для продуктів під назвою Ren...

В Індії створили морозиво та льодяники, що світяться як медузи, коли їх облизують

Реакція ґрунтується на ферменті люциферази, який при лизанні язиком...

Вибір редактора
В продовження теми