Понеділок, 2 Грудня, 2024
інше

    Danone поїть українців інноваційним молоком із вівса, кукурудзи та лісових горіхів

    Компанія Danone активно розширює лінійку рослинних молочних продуктів під брендом Alpro на українському ринку, задовольняючи попит на альтернативи молочним продуктам.

    Українські споживачі уже можуть знайти широкий асортимент напоїв і йогуртів Alpro, включно з мигдальним молоком (із додаванням цукру та без нього), кокосовим молоком, натуральним кокосовим йогуртом, соєвим молоком і йогуртами зі смаком ванілі та шоколаду, а також молоко з кеш’ю, лісових горіхів і вівса тощо.

    Окрім уваги до рослинних напоїв компанія активно працює над екологічністю пакування для інноваційної продукції.

    Очікується, що упаковка Alpro до 2030 року стане повністю перероблюваною. Наразі 70% картонної упаковки виготовлено з відновлюваного паперу. Для неохолоджених напоїв використовується тонкий шар алюмінію, але “в мінімальній кількості, необхідній для збереження якості продукту”, говорять у компанії.

    Смак нетвариних продуктів різниться залежно від вихідної сировини. Наприклад, вівсяний напій – злегка солодкий та багатий на рослинну клітковину. Він містить кальцій, вітаміни D і B12. 

    Окрім самого вівса напій включає кукурудзяну клітковину, соняшникову олію, морську сіль та вітаміни

    Унікальним є “молоко” з лісових горіхів, яке має низький рівень жиру, а також рослинні вершки на основі сої, які можна додавати у страви у процесі їхнього приготування.

    Нагадаємо, Danone активно розвиває виробництво рослинних замінників молока, інвестуючи в нові продукти. Нещодавно компанія представила спеціальне дитяче молоко Silk Kids на основі вівса та гороху, збагачене DHA омега-3, холіном та пребіотиками для підтримки розвитку мозку й травлення. Також Danone інвестувала у виробництво продуктів точного бродіння для створення повноцінного рослинного молока та стала співінвестором платформи для створення їжі з грибків та бактерій.

    Джерело

    НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

    введіть свій коментар!
    введіть тут своє ім'я

    Схожі теми

    Львівські крафтярі сушать хрусткі бурякові чіпси, що покращують зір

    Чіпси створюються шляхом сушіння тонко нарізаних кілець буряка за низьких температур, що зберігає їх природний смак і корисні властивості.  Ідея...

    В Ізраїлі створили секретний інгредієнт, який покращить веганське м’ясо та яйця

    Для цього розташований у Тель-Авіві стартап використав ферментацію та штучний інтелект. Mush Foods обіцяє зробити веганську їжу смачнішою, здоровішою та...

    «Ковбойський» стартап хоче повторити процес поїдання коровою трави за допомогою мікробів та перевинайти сир

    Засновники стартапу — підприємці Яап Кортевег і Ніко Коффеман. Вони звернули увагу на сегмент веганського молока після того, як...

    Чіпскоїн. Pringles продає віртуальні чіпси за криптовалюту

    Свою пропозицію компанія називає CryptoCrisp. Об’єм випуску серії з новим ароматом — лише 50 банок. Всі вони існують лише...

    Чорна піца та рожевий багет: як «Сільпо» додає кольору Чорній п’ятниці

    Мережа супермаркетів «Сільпо» вирішила додати фарб Чорній п’ятниці та запропонувати альтернативу традиційному шопінг-хаосу. З 23 по 30 листопада «Сільпо»...

    Сирна «Корона» та кульки у чорному перці — українські сири, які визнав світ

    5 листопада в Португалії, місті Візеу, офіційно завершився міжнародний сирний конкурс World Cheese Awards 2024. Цього року на конкурсі...

    Може вас зацікавити

    У Сінгапурі будують перший автоматизований завод з виробництва рослинних морепродуктів

    Нова фабрика буде служити виробничим майданчиком компанії, де розміщуватиметься...

    У ковбасі майбутнього м’ясо замінять на цвіркунів. Продати допоможе маркетинг

    Про це розповідає Аарон Т. Досі, доктор філософії, президент,...

    Вибір редактора
    В продовження теми