Danone поїть українців інноваційним молоком із вівса, кукурудзи та лісових горіхів

Компанія Danone активно розширює лінійку рослинних молочних продуктів під брендом Alpro на українському ринку, задовольняючи попит на альтернативи молочним продуктам.

Українські споживачі уже можуть знайти широкий асортимент напоїв і йогуртів Alpro, включно з мигдальним молоком (із додаванням цукру та без нього), кокосовим молоком, натуральним кокосовим йогуртом, соєвим молоком і йогуртами зі смаком ванілі та шоколаду, а також молоко з кеш’ю, лісових горіхів і вівса тощо.

Окрім уваги до рослинних напоїв компанія активно працює над екологічністю пакування для інноваційної продукції.

Очікується, що упаковка Alpro до 2030 року стане повністю перероблюваною. Наразі 70% картонної упаковки виготовлено з відновлюваного паперу. Для неохолоджених напоїв використовується тонкий шар алюмінію, але “в мінімальній кількості, необхідній для збереження якості продукту”, говорять у компанії.

Смак нетвариних продуктів різниться залежно від вихідної сировини. Наприклад, вівсяний напій – злегка солодкий та багатий на рослинну клітковину. Він містить кальцій, вітаміни D і B12. 

Окрім самого вівса напій включає кукурудзяну клітковину, соняшникову олію, морську сіль та вітаміни

Унікальним є “молоко” з лісових горіхів, яке має низький рівень жиру, а також рослинні вершки на основі сої, які можна додавати у страви у процесі їхнього приготування.

Нагадаємо, Danone активно розвиває виробництво рослинних замінників молока, інвестуючи в нові продукти. Нещодавно компанія представила спеціальне дитяче молоко Silk Kids на основі вівса та гороху, збагачене DHA омега-3, холіном та пребіотиками для підтримки розвитку мозку й травлення. Також Danone інвестувала у виробництво продуктів точного бродіння для створення повноцінного рослинного молока та стала співінвестором платформи для створення їжі з грибків та бактерій.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Кур’єр на батарейці. Доставка роботами та дронами зростатиме на 30% щороку

Обсяг глобального ринку роботів (включаючи дрони та автономні наземні засоби), які працюють на останній милі доставки, до 2027 року...

Супермаркети вперше почнуть продавати рибу із 3D-принтера

Це буде цільне філе лосося на основі мікропротеїну, розроблене австралійським стартапом Revo Foods у співпраці зі шведською компанією Mycorena. Лосось...

Компанія австралійського серфера робить з цукрової тростини та коноплі взуття

Взуття створене з відновлювального цукрової тростини, каучуку Hevea, натуральної коноплі та TENCEL Lyocell. Всі ці матеріали мають низький вуглецевий...

Упаковка із відбракованих яєць дозволяє зберігати фрукти та овочі довше та безпечніше

В Університеті Райса придумали як використовувати яйця, які з різних причин не потрапляють на полиці магазинів. Дослідники пропонують виробляти...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Найбільша торгівельна мережа в Канаді почала продавати українські продукти

У торонтському супермаркеті Loblaws з’явилася спеціальна полиця з українськими товарами. На ній представлені такі бренди, як «Наш сік», Yogoda,...

Може вас зацікавити

Американський стартап створив м’ясо із м’якоті фруктів кеш’ю, що завжди йшла у відходи

Це перша компанія в США, яка перетворила волокна фрукта...

Українці стали більше пити кави вдома — дослідження.

Основні світові тренди ринку кави дійшли й до українського...

Макарони та цукерки із відходів – британський стартап перевинайшов їжу

Засновник стартапу Том Сіммонс провів чотири роки як науковий...

Єдиний у світі продавець культивованого м’яса отримав $170 млн на розширення

Компанія спрямує інвестиції на збільшення потужностей виробництва та подальші...

Українці питимуть на Новий рік пиво із шоколадом, який здобув світове золото

Для напою використали чорний шоколад із домініканської какаовели, а...

Вибір редактора
В продовження теми