Найбільша українська мережа пекарень відкрила перший заклад у Празі

Lviv Croissants продовжує міжнародне зростання. Чехія стала четвертою країною, де працюють ресторани української мережі.

Заклад відкрився в самому центрі Праги в ТЦ Palladium, поруч із Карловим мостом. Площа становить 173 кв. м на 60 посадкових місць. “Ідеальна локація, щоб вперше скуштувати солоний круасан і назавжди закохатися у Lviv Croissants. Впевнені, і туристам, і місцевим це під силу”, — сподіваються у компанії.

Враховуючи гастрономічні традиції цієї країни, в меню переважають звичні для чехів продукти.  Але, як і в інших країнах, продаватимуться ситні круасани з куркою, яловичиною, лососем, свіжими овочами та зеленню. Також в асортименті будуть солодкі з фруктами, ягодами, шоколадом та кремом.

Фото з Facebook Lviv Croissants

Нагадаємо, що нещодавно мережа закладів Lviv Croissants спільно з відомим шеф-кухарем Євгеном Клопотенком створили унікальний гастрономічний продукт — круасан зі смаком борщу. Основою страви став зерновий круасан, вперше представлений у меню Lviv Croissants, а начинкою — свинина в томатно-сливовому соусі з овочами, копченою грушею, сметаною з зеленню та часником.

Першу пекарню Lviv Croissants відкрили у 2015 році у Львові. А перший заклад поза межами України восени 2022 року  — у Польщі в місті Зґожелець. На сьогодні мережа ресторанів налічує 178 закладів по всій Україні і є номером один у рейтингу Forbes за кількістю ресторанів за 2023 рік. У Польщі працюють 11 закладів та по одному у Словаччині, США і Чехії. 

Lviv Croissants планує і надалі виходити на міжнародні ринки та відкривати свої заклади у Європі, зокрема у Чехії.

Джерела: Lviv Croissants, Економічна правда

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Виробник кефіру створив напої з грибів, що зменшують тривожність та піднімають настрій

Адаптогенні напої є останнім доповненням до портфоліо ферментованих напоїв Lifeway з вівсом. У їх складі – десять живих і...

Інноваційна плитка б’є їжу електрострумом, щоб зробити її корисною

Розумна плита працює за технологією «інтегрального нагрівання» за допомогою електричного струму. Це означає поєднання нагрівання на основі імпульсного електричного...

Новини про альтернативний білок

Незважаючи на Covid-19, обсяги фінансування розробки та виробництва альтернативного білку в 2020 р. майже втричі перевищили показники 2019 р....

Невидиме випромінювання та гриби: вчені створили вітаміни для веганів

Згідно угоди, зусилля Scelta Inside будуть спрямовані на використання власної глобальної клієнтської бази для маркетингу, розповсюдження та продажів, а...

«Яготинське» представляє дитячу лінійку йогуртів та коктейлів «Смурфи»

Яскраві зручні пляшки з улюбленими персонажами анімаційного фільму «Смурфи» зроблять споживання корисних молочних продуктів веселим та ще смачнішим.«Ми створили...

Понад 600 нових товарів: як Fozzy Group розвивала власні торгові марки у 2024 році

Наразі Fozzy Group має 23 власні марки, серед яких «Премія», «Повна чаша», «Зелена країна», «Feels Good» тощо. Їх можна...

Євген Черняк інвестує $1,3 млн у виробництво канадського віскі

Частину виготовленої продукції планують залишати на місцевому ринку, а решту — експортувати до кількох країн світу, зокрема в Україну.У...

«Яготинське» і «Яготинське для дітей» оновили паковання для дев’яти продуктів

Упаковка Tetra Gemina Aseptic поєднує в собі функціональність та екологічність. Нова форма зі скошеним дашком забезпечує легкість використання та...

Може вас зацікавити

Дистриб’ютор Beyond Meat в Україні про те, як рослинне м’ясо рятує світ

Компанія Beyond Meat — найбільший виробник рослинного м'яса і...

Glovo планує працювати на ринку B2B Східної Європи

Сервіс доставки їжі Glovo розширює асортимент послуг і пропонує...

Відштовхує воду та бруд – в Австралії винайшли інноваційний біопластик для пакування

Мехран Гасемлу, науковець PhD RMIT та провідний автор дослідження,...

Американці «зварили» білок з мікроба, що живе в кишечнику горил

Ферментація не є новою розробкою, цей процес вдало використовується...

Зірка “Титаніка” став співвласником стартапу з вирощування лабораторного м’яса

Цим кроком Ді Капріо визначив дві з найбільш новаторських...

Вибір редактора
В продовження теми