Українська компанія пакує сир у стіки та змішує з червоною ікрою

Компанія «Дубномолоко» (ТМ «КОМО») здивувала поціновувачів сиру новим форматом продукту — сиром у стіках.

Сир створено спеціально як снек до ранкової кави, і компанія сподівається, що він стане новим щоденним ритуалом для українців. 

«А що, якщо замінити солодке до кави на ароматний, смачний сир?» — такою була ідея, що стала поштовхом до створення нового продукту. 

Стік має вагу 75 грамів, що робить його зручним для споживання за один раз

Він виготовляється з коров’ячого молока та має жирність 50%. 

Окрім сиру у стіках, «КОМО» виготовляє безліч інших унікальних продуктів. Наприклад, squizze cheese, серед яких є сир із чорною та червоною ікрою. 

Для дітей бренд пропонує «Комо Kids», розроблений для малюків від 3 років. Цей сир має ніжну вершкову консистенцію, легко плавиться на гарячих бутербродах і підходить для дитячого харчування. Завдяки збалансованому складу корисні речовини засвоюються майже повністю, говорить виробник.

В асортименті компанії також є традиційні тверді сири, а також ексклюзивні, як-от «Пепенеро» та «Голдер». «Голдер» — унікальний сир, що визріває протягом 12 місяців, набуваючи особливого смаку та витриманої твердості. Завдяки своїй твердій текстурі він добре натирається та підходить до гарячих супів і сирних соусів, а також ідеально поєднується з червоним сухим вином.

Сучасний завод-сироварня «КОМО» розташований у місті Дубно. Це – одне з найпотужніших підприємств в Україні, оснащене найсучаснішими автоматизованими технологіями для виробництва твердих і плавлених сирів. 

щороку завод виготовляє понад 15 млн кг твердих та 4 млн кг плавлених сирів

Щодоби підприємство переробляє до 550 т молока, виготовляючи 50 т сиру та 24 т сухої молочної сироватки.

Нагадаємо, раніше німці створили сир із дріжджів, який продаватимуть супермаркети, які є і в Україні.

Джерела: КОМО, Facebook

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Американці випустили продукт з коноплі, що прибирає 15 см з талії за три місяці

Зі слів продавця, інноваційний продукт підкріплений «першим у своєму роді» клінічним дослідженням на людях, яке показало, що основний компонент...

Domino’s приймає ставки на швидкість видачі піци. Призовий фонд — $200 тисяч

З 28 червня по 12 липня кожен американець, зареєстрований у додатку DraftKings матиме можливість зробити безкоштовну ставку на те,...

Стартап створив інноваційний цукор із відходів яблук та груш

Наразі цей продукт проходить оцінку безпеки в Управлінні з контролю за продуктами та лікарськими засобами США (FDA) та у...

Британський сніданок: Клітинні сосиски з’являться у ресторанах через два роки

Засновники компанії — доктор Русс Такер та професор Кеті Є — вихідці з Оксфордського університету. Вони зустрілися на кафедрі...

«Яготинське для дітей» змінило дизайн пляшок дитячих йогуртів і кефіру

На відміну від скла, пластик не так легко б'ється, що особливо важливо для дітей молодшого віку, які можуть випадково...

Pripravka: секретний інгредієнт успіху 

Хоч вважається, що найкраща приправа до їжі — це голод, попит на спеції та прянощі в Україні був завжди,...

Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?

Сучасні технології невпинно змінюють різні сфери життя, і гастрономія не стала винятком. Віртуальна реальність (VR), яка дозволяє створювати та...

Проєкт Bake4Ukraine отримав грант на обладнання українським пекарням

Гуманітарний проєкт #Bake4Ukraine отримав грант, що передбачає надання обладнання (нового чи б/в) 50 українським пекарням, які знаходяться в зоні...

Може вас зацікавити

Біотехнологи з Массачусетсу створили дешевий консервант із сполуки, яка є у помідорах, часнику та вині

Консервант не містить штучних інгредієнтів, має тривалий термін зберігання...

«Чорні кухні»: Ресторатор Дмитро Борисов про те, як галузь пристосовується до локдаунів

«Сподіваюся, що до кінця року ми побудуємо повноцінну IT-інфраструктуру,...

Mitsubishi разом з ізраїльським стартапом годуватиме японців клітинними стейками

Mitsubishi доєдналася до просування футуристичної страви, адже її харчовий...

Найбільша українська мережа кав’ярень відкрила перший заклад у Польщі

Новий заклад розташований у центрі Варшави на вулиці Маршалковській,...

Вибір редактора
В продовження теми