Українська компанія пакує сир у стіки та змішує з червоною ікрою

Компанія «Дубномолоко» (ТМ «КОМО») здивувала поціновувачів сиру новим форматом продукту — сиром у стіках.

Сир створено спеціально як снек до ранкової кави, і компанія сподівається, що він стане новим щоденним ритуалом для українців. 

«А що, якщо замінити солодке до кави на ароматний, смачний сир?» — такою була ідея, що стала поштовхом до створення нового продукту. 

Стік має вагу 75 грамів, що робить його зручним для споживання за один раз

Він виготовляється з коров’ячого молока та має жирність 50%. 

Окрім сиру у стіках, «КОМО» виготовляє безліч інших унікальних продуктів. Наприклад, squizze cheese, серед яких є сир із чорною та червоною ікрою. 

Для дітей бренд пропонує «Комо Kids», розроблений для малюків від 3 років. Цей сир має ніжну вершкову консистенцію, легко плавиться на гарячих бутербродах і підходить для дитячого харчування. Завдяки збалансованому складу корисні речовини засвоюються майже повністю, говорить виробник.

В асортименті компанії також є традиційні тверді сири, а також ексклюзивні, як-от «Пепенеро» та «Голдер». «Голдер» — унікальний сир, що визріває протягом 12 місяців, набуваючи особливого смаку та витриманої твердості. Завдяки своїй твердій текстурі він добре натирається та підходить до гарячих супів і сирних соусів, а також ідеально поєднується з червоним сухим вином.

Сучасний завод-сироварня «КОМО» розташований у місті Дубно. Це – одне з найпотужніших підприємств в Україні, оснащене найсучаснішими автоматизованими технологіями для виробництва твердих і плавлених сирів. 

щороку завод виготовляє понад 15 млн кг твердих та 4 млн кг плавлених сирів

Щодоби підприємство переробляє до 550 т молока, виготовляючи 50 т сиру та 24 т сухої молочної сироватки.

Нагадаємо, раніше німці створили сир із дріжджів, який продаватимуть супермаркети, які є і в Україні.

Джерела: КОМО, Facebook

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

«Ковбойський» стартап хоче повторити процес поїдання коровою трави за допомогою мікробів та перевинайти сир

Засновники стартапу — підприємці Яап Кортевег і Ніко Коффеман. Вони звернули увагу на сегмент веганського молока після того, як...

Чехи виростили з водоростей та клітин дешеве м’ясо для гамбургерів

Інновація знаменує собою нову віху в секторі культивованого м’яса, оскільки це означає появу більш етичних та екологічно чистих м’ясних...

Ізраїльський виробник рослинної 3d-вирізки зібрав рекордне фінансування

Таким чином, загальне фінансування Redefine Meat тепер становить $180 млн.Варто відмітити, що це один з найбільших інвестиційних раундів серед...

Фіни тестують пиво та горілку з вуглекислого газу. Виробництво — з наступного року

Зараз Aircohol разом із фінською алкогольною компанією Brukett розробляються плани промислового виробництва «найбільш екологічно чистого алкоголю у світі» у...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Найбільша торгівельна мережа в Канаді почала продавати українські продукти

У торонтському супермаркеті Loblaws з’явилася спеціальна полиця з українськими товарами. На ній представлені такі бренди, як «Наш сік», Yogoda,...

Може вас зацікавити

Сімейна пекарня на Прикарпатті пече давній хліб — малай та струцлі

Пекарню родина заснувала 20 років тому. Поряд з давніми...

З бананів, кактусів, листя та зерна: 70 компаній намагаються перевинайти шкіру

За даними IDTechEx, понад 70 компаній у світі вже...

Не якась там торба. Німецькі студенти створили еко-сумки із фруктових шкірок

Sonnet155 являють собою невеликі пакети з ручками, позиціонуються більше...

З чистої етикетки. У виробників рослинних гамбургерів з’явився новий конкурент

Бургер unMEAT складається з інгредієнтів без ГМО, містить 230...

Український виробник чаю, яким смакував Байден, міксує для пасажирів унікальні сорти

В компанії розповідають, що авторські чаї Molfar стали доступними...

Вибір редактора
В продовження теми