Інвестори вклали $5 млн у виробництво котлет із плодів хлібного дерева

Виробник м'яса з джекфрута (хлібного дерева) The Jackfruit Companу залучила $5 млн на розширення продажів.

Компанія, яка спеціалізується на виробництві м’ясних альтернатив на основі джекфрута, продовжує розвивати свої продукти та посилювати свої позиції на ринку завдяки новому раунду фінансування.

Унікальність м’яса з джекфрута полягає у високому вмісті клітковини

Джекфрут, як природна рослина має м’ясоподібну текстуру та містить значно більше клітковини порівняно з іншими рослинними або тваринними продуктами. Це робить його корисною альтернативою для тих, хто шукає продукти з низьким вмістом жиру та високим вмістом поживних речовин.

Компанія вже має досвід успішного фінансування. Раніше вона отримала $23 млн для розробки котлет та сосисок з джекфрута, що продаються під брендом Jack & Annie’s. 

Свіжі $5 млн дозволять виробникові розширити присутність на ринку та збільшити обсяги продажів, зокрема через нові партнерства в роздрібній торгівлі та сфері громадського харчування.

Цей новий раунд фінансування очолили існуючі інвестори, такі як InvestEco, Creadev та Grosvenor Food & AgTech. У планах компанії — збільшити продажі через розширення дистрибуції та оптимізацію виробничих процесів. 

CEO компанії Енні Рю відмічає зростання попиту на продукти з високим вмістом клітковини, зокрема на основі джекфрута. Це сприяє подальшому розвитку компанії та залученню нових клієнтів, вважає вона.

Альтернативне м’ясо із джекфрута вже присутнє в понад 6 000 торгових точках у США та Канаді, і тепер виробник планує ще більше розширити свою присутність, пропонуючи нові варіанти продукції, зокрема в сегменті швидкого харчування та заморожених страв.

Нагадаємо, за використання джекфрута у створенні альтернативи м’ясу взялося вже чимало компаній – Upton’s Naturals, Karana та, наприклад, угандійська Fiber Foods, яка на відміну від конкурентів зневоднює фрукти, а потім перетворює їх на замінник тваринного м’яса.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

На відновлення постраждалого від війни виробництва можна отримати 800 тис. грн

Програму реалізує Міжнародна організація з міграції (МОМ) та Агентство ООН з питань міграції. Фінансування забезпечує Федеральне міністерство економічного співробітництва...

В Ізраїлі створили курячий шніцель із водоростей

Версія панірованої курки на рослинній основі не тільки набуває зовнішнього вигляду, смаку та структури справжньої курячої грудки, але також...

Виробники кольорових веганських котлет створили солодкий бургер для сніданку

Американська компанія Actual Veggies розробила солодкий бургер для сніданку з бананом, чорницями та асаї, щоб «розпочати день у більш...

Ізраїльська Aleph Farms залучила $100 млн на створення лабораторних стейків

Aleph Farms базується в Ізраїлі. У компанії заявляють, що нові кошти будуть спрямовані на збільшення виробництва, зростання операцій на...

Понад 1600 малозабезпечених літніх людей у Києві отримали продуктові набори за підтримки Corteva Agriscience та GlobalGiving

Завдяки цьому гранту було закуплено продуктові набори, які в зимовий період напередодні новорічних свят передали понад 1600 літнім киянам,...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Може вас зацікавити

Українські жінки можуть отримати до 1,3 млн грн на крафтове виробництво їжі

На відновлення бізнесу, розширення виробництва товарів та послуг, розвиток...

ЄС профінансує створення та просування борошна з відходів артишоку та інноваційних продуктів із жолудів

Конкурс запрошував стартапи та масштабні компанії представити інновації, які...

Ні риби, ні м’яса: поставки рослинної яловичини до ресторанів зросли на 80%

Про це свідчать дані американської The NPD Group, яка...

Вдалий стрибок: $6 млн на пельмені з лабораторної кенгурятини

Не яловичиною та свининою єдиною. У січні цього року...

Із цілої тростини зробили підсолоджувач. Він містить магній та смакує як карамель

Підсолоджувач не піддається рафінації та центрифугуванню, тому зберігає всі...

Вибір редактора
В продовження теми