Інвестори вклали $5 млн у виробництво котлет із плодів хлібного дерева

Виробник м'яса з джекфрута (хлібного дерева) The Jackfruit Companу залучила $5 млн на розширення продажів.

Компанія, яка спеціалізується на виробництві м’ясних альтернатив на основі джекфрута, продовжує розвивати свої продукти та посилювати свої позиції на ринку завдяки новому раунду фінансування.

Унікальність м’яса з джекфрута полягає у високому вмісті клітковини

Джекфрут, як природна рослина має м’ясоподібну текстуру та містить значно більше клітковини порівняно з іншими рослинними або тваринними продуктами. Це робить його корисною альтернативою для тих, хто шукає продукти з низьким вмістом жиру та високим вмістом поживних речовин.

Компанія вже має досвід успішного фінансування. Раніше вона отримала $23 млн для розробки котлет та сосисок з джекфрута, що продаються під брендом Jack & Annie’s. 

Свіжі $5 млн дозволять виробникові розширити присутність на ринку та збільшити обсяги продажів, зокрема через нові партнерства в роздрібній торгівлі та сфері громадського харчування.

Цей новий раунд фінансування очолили існуючі інвестори, такі як InvestEco, Creadev та Grosvenor Food & AgTech. У планах компанії — збільшити продажі через розширення дистрибуції та оптимізацію виробничих процесів. 

CEO компанії Енні Рю відмічає зростання попиту на продукти з високим вмістом клітковини, зокрема на основі джекфрута. Це сприяє подальшому розвитку компанії та залученню нових клієнтів, вважає вона.

Альтернативне м’ясо із джекфрута вже присутнє в понад 6 000 торгових точках у США та Канаді, і тепер виробник планує ще більше розширити свою присутність, пропонуючи нові варіанти продукції, зокрема в сегменті швидкого харчування та заморожених страв.

Нагадаємо, за використання джекфрута у створенні альтернативи м’ясу взялося вже чимало компаній – Upton’s Naturals, Karana та, наприклад, угандійська Fiber Foods, яка на відміну від конкурентів зневоднює фрукти, а потім перетворює їх на замінник тваринного м’яса.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Із відходів пивоваріння створили штучну шкіру для гаманців та сумок

Arda започаткувала випуск картхолдерів із відпрацьованих відходів пивоваріння як крок до розвитку сталої моди та практик циркулярної економіки.Картхолдери прикрашені...

Післяпологові бокси та швидкоїжа для студентів — ініціативи, які отримали по $50 тис. від ринкового гіганта

Проєкт забезпечує підтримку жінок протягом восьми тижнів після народження дитини. Протягом цього часу молоді матері, які стикаються з проблемою...

До 2025 року ринок альтернативного м’яса зросте на 14% — до $ 8,3 млрд

Про це йдеться в звіті MarketsandMarkets. Локомотивом такого зростання стане підвищення обізнаності покупців про користь для здоров'я рослинних аналогів...

Безалкогольні винні концентрати – британці хочуть перевинайти Каберне Совіньйон

Заснована винним критиком та письменником Метью Джуксом, компанія прагне розкрити у своїх напоях ту ж багатогранність, що і пляшка...

Пиво та сидр займають понад 90% обсягу на ринку слабоалкогольних напоїв в Україні – дослідження

Моніторинг ринку слабоалкогольних напоїв в Україні свідчить про значні зміни у сфері, що зумовлені як глобальними тенденціями, так і...

Кондитерська мережі супермаркетів «Сільпо» випустила лімітовану колекцію цукерок ручної роботи

Власна кондитерська» мережі супермаркетів «Сільпо» випустила лімітовану колекцію цукерок ручної роботи у пакованні, дизайн якого створили українські ілюстраторки —...

Понад 1600 малозабезпечених літніх людей у Києві отримали продуктові набори за підтримки Corteva Agriscience та GlobalGiving

Завдяки цьому гранту було закуплено продуктові набори, які в зимовий період напередодні новорічних свят передали понад 1600 літнім киянам,...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Може вас зацікавити

Бургери з шоколадом та морозиво, полите кетчупом: сучасна їжа, яка приголомшує

Намагаючись вразити споживачів незвичайними смаковими комбінаціями, компанії часто отримували...

Гігант ринку швидкого харчування Burger King замінить половину м’яса на веганське

У компанії кажуть, що заміна половини м’яса веганською альтернативою...

Гігант зернового ринку створив екстра-веганський шоколад, аналогів якого немає на ринку

Для створення нової лінійки, «інженери щоколаду» визначили основні «енергетичні»...

Японський професор створив телеекран, що передає смак їжі, якщо його облизати

Пристрій під назвою Taste the TV (TTTV) використовує карусель...

Стартап створив із апельсинової шкірки замінники олії та яєць

Мінімально оброблені інгредієнти забезпечують в'язкість, гелеутворення, емульгування та стабільність...

Вибір редактора
В продовження теми