Інноваційні рослинні яйця можна варити та смажити — виглядають як звичайні

Німецька компанія Neggst розробила інноваційні рослинні альтернативи яйцям, які можуть виконувати всі функції традиційних курячих яєць.

Ці продукти можна використовувати для смаження, випічки та приготування різних страв.

Одним із ключових продуктів є Poached Neggst – рослинна версія пашот яйця з рідким «жовтком», а також Sunny Side Up – альтернатива смаженому яйцю. 

Продукти зберігають текстуру і смак, схожі на звичайні яйця, що робить їх ідеальними для класичних страв, таких як сніданки чи бутерброди, говорять у компанії.

Neggst використовує унікальну рецептуру на основі бобових, без сої та глютену 

Яйця не містять холестерину, багаті на білок, клітковину, кальцій, залізо, цинк, магній і вітаміни B12 та D. Це робить їх не лише корисними, а й придатними для людей з певними харчовими обмеженнями, акцентують розробники. 

Окрім того, продукти Neggst допомагають зменшити використання ресурсів та негативний вплив на навколишнє середовище, що є важливим кроком у подоланні проблем інтенсивного виробництва яєць.

Компанія вже залучила 5 млн євро інвестицій від Green Generation Fund, BayWa Ventures GmbH та інших інвесторів, що дозволяє їй продовжувати розвиток та масштабування свого виробництва. 

Цього місяця компанія представить свої інноваційні продукти на виставці Future Food Tech у Лондоні для пошуку нових інвесторів.

Нагадаємо, раніше NEWFOOD розповідав, які продукти планують представити виробники їжі на найінноваційнішій виставці в Парижі.

Джерела: Neggst, Future Food Tech London

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Легендарний бренд випустив рослинну котлету, яку не відрізнити від справжнього м’яса

З новими котлетами Beyond Meat дебютує ексклюзивно в американській роздрібній мережі Costco. Інноваційне рослинне м’ясо містить 19 грамів білка в...

Ресторан 5-зіркового готелю в Абу-Дабі в Надвечір’я Різдва пригощатиме кутею, борщем та голубцями

На захід вже зареєструвалися близько 160 осіб, а пригощатиме різдвяними стравами ресторан White 5-зіркового готелю Jumeirah at Saadiyat Island...

Омлет із водоростей. Яйця без курей виготовляють із жовтої хлорели та вирощують у лабораторії

Порошки є у двох варіантах: білий та жовтий. Порівнюючи з іншими продуктами з водоростей яскраво зеленого кольору, останні —...

Американці рекомендують споживати гриби, щоб менше страждати від депресії

У дослідженні були використані дані про дієту та психічне здоров’я, зібрані від більш ніж 24 тис. дорослих американців у...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Продажі рослинного м’яса зросли у півтора рази, але споживачі хочуть різноманітності

Аналіз показує, що промисловість рослинного м’яса розвивається, незважаючи на...

IncrEdible Spoon – їстівні ложки замість пластика

Одноразові пластикові прилади - невід'ємна частина великої кількості бізнесів,...

Виробник «Нашої Ряби» відкрив лабораторію для дослідів з їжею

В лабораторії експериментуватимуть студенти, науковці та викладачі. За допомогою...

Danone поїть українців інноваційним молоком із вівса, кукурудзи та лісових горіхів

Українські споживачі уже можуть знайти широкий асортимент напоїв і...

Австралійці роблять унікальні горілку, джин, лікер та перший у світі віскі з овечої сироватки

Винокурню власники ферми створили як екологічний спосіб переробки відходів...

Вибір редактора
В продовження теми