Серед інноваційних рішень – безалкогольна текіла, холодний чай на основі африканського ройбушу, високопротеїнове пиво для спортсменів та навіть замінники традиційних суші і сиру.
Безалкогольна текіла від Seven Giants – це напій, який зберігає смакові якості класичної текіли, але без вмісту алкоголю. Вона створена для тих, хто цінує багатий смак і стиль, але не бажає вживати алкоголь.
Холодний чай Ice Rooibos, виготовлений з африканського ройбушу, пропонує освіжаючий напій, який поєднує екзотичний смак та користь для здоров’я, завдяки натуральним рослинним інгредієнтам.
Високопротеїнове пиво JoyBräu, спеціально розроблене для спортсменів, містить 20 грамів білка на пляшку і сприяє відновленню м’язів після тренувань, забезпечуючи корисну і смачну альтернативу звичайним спортивним напоям.
Особливо цікавою новинкою є крекери з білком комах і тапіокою від Cricket One. Це страви майбутнього, які поєднують стійкі джерела білка та екзотичні аромати, як-от Mala, Gochujang та Tom Yum, пропонуючи новий погляд на перекуси.
Для любителів суші компанія King Konjac розробила революційний замінник, де традиційний рис замінюється низьковуглеводним конжаку, що робить страву більш здоровою та легкою, зберігаючи при цьому знайомі смакові якості.
Ще одним цікавим продуктом є сир із картоплі Mais Sait tout faire від Fromidable. Він ідеально підходить для тих, хто шукає рослинні альтернативи молочним продуктам, адже має властивість плавитися, як звичайний сир, та може використовуватися у різноманітних стравах.
Ці продукти демонструють прагнення до створення здорових, стійких та інноваційних рішень, які незабаром можуть стати частиною нашого повсякденного раціону, обіцяють організатори.
Нагадаємо, раніше NEWFOOD повідомляв, що стартап вирощує незвичайне «м’ясо» для котлет на овочевих шкірках, а фіни навчилися переробляти плавці, кістки та голови на нове рибне філе.