Сир із картоплі, замінник рису та текіла без алкоголю: що покаже найінноваційніша виставка в Парижі

На виставці SIAL 2024 в Парижі цього року знову представлять унікальні продукти, які мають змінити наше сприйняття харчування.

Серед інноваційних рішень – безалкогольна текіла, холодний чай на основі африканського ройбушу, високопротеїнове пиво для спортсменів та навіть замінники традиційних суші і сиру.

Безалкогольна текіла від Seven Giants – це напій, який зберігає смакові якості класичної текіли, але без вмісту алкоголю. Вона створена для тих, хто цінує багатий смак і стиль, але не бажає вживати алкоголь.

Холодний чай Ice Rooibos, виготовлений з африканського ройбушу, пропонує освіжаючий напій, який поєднує екзотичний смак та користь для здоров’я, завдяки натуральним рослинним інгредієнтам.

Високопротеїнове пиво JoyBräu, спеціально розроблене для спортсменів, містить 20 грамів білка на пляшку і сприяє відновленню м’язів після тренувань, забезпечуючи корисну і смачну альтернативу звичайним спортивним напоям.

Особливо цікавою новинкою є крекери з білком комах і тапіокою від Cricket One. Це страви майбутнього, які поєднують стійкі джерела білка та екзотичні аромати, як-от Mala, Gochujang та Tom Yum, пропонуючи новий погляд на перекуси.

Для любителів суші компанія King Konjac розробила революційний замінник, де традиційний рис замінюється низьковуглеводним конжаку, що робить страву більш здоровою та легкою, зберігаючи при цьому знайомі смакові якості.

Ще одним цікавим продуктом є сир із картоплі Mais Sait tout faire від Fromidable. Він ідеально підходить для тих, хто шукає рослинні альтернативи молочним продуктам, адже має властивість плавитися, як звичайний сир, та може використовуватися у різноманітних стравах.

Ці продукти демонструють прагнення до створення здорових, стійких та інноваційних рішень, які незабаром можуть стати частиною нашого повсякденного раціону, обіцяють організатори. 

Нагадаємо, раніше NEWFOOD повідомляв, що стартап вирощує незвичайне «м’ясо» для котлет на овочевих шкірках, а фіни навчилися переробляти плавці, кістки та голови на нове рибне філе.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

Їстівні ложки зі смаком ванілі на півмільйона доларів — стартап шокував ринок

Засновник компанії Дінеш Тадепаллі придумав їстівні столові прибори, коли пригощав своїх дітей морозивом. Тепер його улюблена ложка для їжі...

Тестові кухні, коворкінги та бродіння: аграрний гігант відкриває простір для створення їжі майбутнього

Розташована в Сінгапурі, ScaleUp Bio керуватиме новою пілотною лабораторією для стартапів, які займаються прецизійною ферментацією для створення інноваційних харчових...

Українське печиво з рідкісними грибами активує мозок та полегшує депресію

Їжовик відомий завдяки здатності відновлювати нейронні зв’язки, покращувати пам’ять і розумову діяльність. У компанії запевняють, що вживання цього гриба...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Може вас зацікавити

Корпорація «Біосфера» та McDonald’s розпочали співпрацю у напрямку рециклінгу

Корпорація «Біосфера» та McDonald’s розпочали співпрацю у напрямку рециклінгу....

Стартап вирощує незвичайне «м’ясо» для котлет на овочевих шкірках

Це – новий тип білка, який слугує альтернативою як...

Японські вчені надрукували яловичий стейк по $900 за півторасантиметровий шматок

Для культивованої яловичини створення стейка за складом і структурою...

У супермаркетах з’являться рослинні стегенця зі шкірою з морських водоростей

Гіперреалістичні рослинні стегенця поєднують три запатентовані технології, які дозволяють...

Ізраїльський стартап вирощує кавові зерна з клітин дерева

Урожайність кавових плантацій падає через зміну клімату. Зі 124...

Вибір редактора
В продовження теми