Полтавський бренд пакує у прозорі бляшанки сало з медом — найдорожче в Україні

Полтавський бренд «Найдорожче сало в Україні» виготовляє унікальні види сала, які користуються популярністю серед любителів цього продукту та тих, хто шукає незвичайні сувеніри або подарунки.

Засновники виробництва — подружжя Марина та Віталій Мостові, які раніше займалися кейтерингом, тепер виготовляють близько тисячі банок сала на місяць.

Розповідають, що перші рецепти розробляв сам Віталій, оскільки він є великим шанувальником цього продукту.

Згодом команда бренду почала розширювати асортимент, і сьогодні вони пропонують 9 різних смаків. Серед них є як традиційні варіанти, так і більш екзотичні поєднання: фірмове сало з копченою паприкою, закуска козацька з часником та кропом, класичне сало з сумішшю перців, пікантне – з сушеними томатами та базиліком. Також є традиційне сало з травами, з медом і гірчицею (одне з найоригінальніших поєднань, сало в соусі теріякі та запечене.

Команда постійно працює над новими смаками, щоб здивувати споживачів. Наприклад, закуска козацька з часником та кропом добре поєднується з першими стравами і є ідеальним доповненням до борщу чи солянки.

Упаковка сала — це прозорі пластикові банки, які відкриваються як звичайні бляшанки. Виробники наголошують на високій якості сировини, сертифікованій продукції та преміальному статусі свого продукту, що також впливає на його ціну.

У планах бренду — отримання сертифікату ISO та вихід на експорт

Окрім смакових властивостей, засновники акцентують на корисних властивостях сала: продукт багатий на арахідонову кислоту, яка сприяє зміцненню імунітету, а також містить олеїнову кислоту, що позитивно впливає на мозкову діяльність. Крім того, сало є джерелом важливих мінералів — селену, фосфору, кальцію, міді, цинку та калію, що робить його корисним для роботи всіх систем організму.

Нагадаємо, раніше NEWFOOD розповідав, як Wanted Vegan годує українців рослинним салом.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

З чистої етикетки. У виробників рослинних гамбургерів з’явився новий конкурент

Бургер unMEAT складається з інгредієнтів без ГМО, містить 230 калорій і 17 грамів білка на порцію. У його складі...

Не підмочіть репутацію. Плівка з водоростей довше зберігає продукти свіжими та розчиняється в воді

Новий матеріал складається з натуральних інгредієнтів, є безпечним для здоров'я споживачів та довкілля. У дослідженні, опублікованому в Journal of Food...

Спортсмени підсіли на коров’яче молозиво: продажі зростатимуть на 6% щороку

Такі припущення у ході свого дослідження висунула група аналітиків Transparency Market Research (TMR).Молозиво великої рогатої худоби набуває популярності у...

Редакція першого українського порталу про новітні харчові технології NEWFOOD.UA складає рейтинг інноваційних харчових компаній

Учасниками рейтингу стануть: українські компанії, які виробляють технологічні харчові продукти та продукти глибокої переробки.Визначати фіналістів буде спеціальне експертне журі...

«Яготинське для дітей» змінило дизайн пляшок дитячих йогуртів і кефіру

На відміну від скла, пластик не так легко б'ється, що особливо важливо для дітей молодшого віку, які можуть випадково...

Pripravka: секретний інгредієнт успіху 

Хоч вважається, що найкраща приправа до їжі — це голод, попит на спеції та прянощі в Україні був завжди,...

Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?

Сучасні технології невпинно змінюють різні сфери життя, і гастрономія не стала винятком. Віртуальна реальність (VR), яка дозволяє створювати та...

Проєкт Bake4Ukraine отримав грант на обладнання українським пекарням

Гуманітарний проєкт #Bake4Ukraine отримав грант, що передбачає надання обладнання (нового чи б/в) 50 українським пекарням, які знаходяться в зоні...

Може вас зацікавити

На створення переробного підприємства можна отримати від уряду 8 млн грн

Розмір гранту, який надається одному отримувачу, складе до 8...

Неможливе можливо: Impossible Foods готується до виходу на IPO з оцінкою в $10 млрд

Наступного року компанія проведе первинне публічне розміщення – традиційне...

$1,1 млрд за мівіну: локшина швидкого харчування породить нового мільярдера

У разі успіху це стане найбільшим IPO в історії...

Відштовхує воду та бруд – в Австралії винайшли інноваційний біопластик для пакування

Мехран Гасемлу, науковець PhD RMIT та провідний автор дослідження,...

Рослинна ковбаса Beyond Meat та «немолочна» моцарела на тісті з нуту — так виглядає піца майбутнього

Banza - бренд, котрий став першим комерційним виробником основи...

Вибір редактора
В продовження теми